Nočne omarice v več stilih

Nočna omarica mora v funkcionalnem in stilskem smislu ustrezati splošnemu slogu vaše spalnice oz. sobe, kjer spite. Večina ljudi se odloči za dve nočni omarici, eno na vsaki strani postelje – če je mogoče, izberejo modele, ki se ujemajo s splošnim slogom sobe in imajo po možnosti vsaj en predal. Nočne omarice so zelo uporabne, saj lahko nanje odložite predmete, kot je kozarec vode, dobro knjigo ali budilko. Nočno omarico lahko popestrite s privlačno svetilko ali sliko. Lahko pa izberete enostavnejšo, a vseeno lepo varianto in sicer je to mala mizica ali kar jedilniški stol.

24 izdelki
  24 izdelki

  Spalnica - Nočne omarice

  Nočna omarica BILLUND bela/beton
  37,50/kos.
  54,99 /kos.
  -31%
  Nočna omarica VIRUM 1 predal črna
  50,-/kos.
  64,99 /kos.
  -23%
  Samo na spletu
  Nočna omarica BALLING 1 polica bela
  60,-/kos.
  89,99 /kos.
  -33%
  Novo
  Nočna omarica EGELEV hrast
  85,-/kos.
  109,- /kos.
  -22%
  Samo na spletu
  Nočna omarica EGELEV črna
  85,-/kos.
  109,- /kos.
  -22%
  Samo na spletu
  Nočna omarica FREDENSBORG bela
  90,-/kos.
  119,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Nočna omarica HALMSTAD 1 vrata poliratan/barva hrasta
  100,-/kos.
  129,- /kos.
  -22%
  Novo
  Samo na spletu

  VODNIK ZA IZBIRO NOČNE OMARICE

  Ko se navadite na nočno omarico, težje shajate brez nje. Kaj pa morate upoštevati pri nakupu nove nočne omarice?

  1. Višina - bodite pozorni, ali se nočna omarica prilega višini vaše postelje. Biti mora vsaj v ravnini z vzmetnico ali nekoliko višje.
  2. Velikost - globina in širina sta pomembni glede na to, ali lahko nočna omarica stoji ob postelji, vplivajo pa tudi na to, koliko lahko shranite na mizo
  3. Odlaganje - ali naj bo nočna omarica kot dekorativni element v spalnici ali jo boste imeli za odlaganje stvari? Razmislite o nakupu nočne omarice s predali ali brez
  4. Material - ravno tako je potrebno razmisliti o materialu pri nakupu nove nočne omarice. Ujemati se mora z ostalim pohištvom ali stilom posteljnine. Če imate na nočni omarici kozarec vode, je kovina bolj praktičen material kot les, ki je dovzeten za vodne ali ostale madeže.