Svetilke za razne namene

S pravilno dekorativno osvetlitvijo lahko ustvarite dom, poln pozitivnega vzdušja. Navdihnite se z našim izborom svetilk. V naši ponudbi najdete več različnih svetil in svetilk: viseče, talne, stropne, stenske in namizne svetilke. Oblikovane so tako, da so poleg oddajanja svetlobe tudi lep dodatek v vsakem domu. V procesu ustvarjanja “hygge” občutka v prostoru je pomembna tudi njegova osvetlitev. Poglejte najljubša svetila naše nabavnice. Poglejte tudi energijske nalepke za svetila.

17 izdelki
  17 izdelki

  Poiščite pravo svetilko za vaš dom

  Glede na to, ali živite v večjem ali manjšem domu, lahko upoštevate nekaj nasvetov glede osvetlitve. JYSK ima veliko izbiro različnih vrst svetilk, kot so namizne svetilke, stropne, stenske in talne svetilke, tako da se najde nekaj za vsakogar – in za vsak dom.

  Svetilke za manjši dom

  Če živite v manjšem domu ali imate več manjših prostorov, je pomembno, da sobe dobro osvetlite. Dobra osvetlitev pomaga ustvariti večji občutek prostora. Zato potrebujete svetilke, ki zagotavljajo veliko svetlobe, ne da bi zavzele veliko prostora. Izberite svetilke minimalističnega videza, saj v prostorih ne bodo zavzele preveč prostora. Lahko so na primer svetilke v nevtralnih barvah, kot so črna, bela ali siva. Namizna svetilka na okenski polici ali na polici sta lahko dobra rešitev za odvajanje svetlobe v kote, ne da bi zavzeli prostor.

  Svetilke za večje prostore doma

  Če živite v večjem domu, je možnosti osvetlitve prostorov in sob veliko. Veliki prostori pogosto zahtevajo več kot eno svetilko, zato uporabite več svetilk, da pokažete svoj osebni slog. Kombinacija lepih svetilk bo vašemu domu dodala osebno noto. Obesite več visečih svetilk eno poleg druge in si zagotovite optimalno osvetlitev v svoji jedilnici.