Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Božično drevo z lučkami pred hišo
Škratek z rdečo kapo v sivi barvi kot božična dekoracija
Rdeč pogrinjek za božična praznovanja

Božični in novoletni okraski, božična dekoracija, novoletne jelke in novoletne lučke

Prihranite do 60% na vse božične izdelke, razen izdelkov z oznako VEDNo NIZKA CENA. Božični okraski in novoletni okraski, božična dekoracija, božični okraski za jelko ter novoletne lučke prinašajo v naše domove veliko prazničnega vzdušja v decembru za božič in novo leto. Poskrbeli smo tudi za dekoracije za adventni čas, saj imamo na voljo tudi adventne venčke in vence. Veselimo se namreč trenutka, ko bodo naše domove obsijale novoletne lučke, posebno toplo in svečano atmosfero pa bodo dodale svečke, svečniki, lanterne, božički in škratki, figura hrestač, božična drevesa z božičnimi okraski in verigami novoletnih lučk. Božična drevesa in novoletne jelke okrasite v krogu svojih najbližjih, pod božičnim drevescem pa naj se najde prostor za božična ali novoletna darila, ki jih zavijte v lepe božične zavijalne papirje

Darila za božič in novo leto

V JYSK-u poiščite tudi praktična darila za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza: verige lučk, okrasne blazine, vreče za sedenje, božične okraske itd. Navdih za darila poiščite tudi v drobnih stvareh – odejice in skodelice bodo vašim najbližjim polepšale dolge in hladne zimske večere. Poglejte tudi naš asortiman zunanjih novoletnih lučk, tudi LED lučk, v različnih oblikah: jelen, verige lučk, novoletne lučke v obliki zaves, svetleča božična drevesa itd. Na voljo pa je tudi tekstilni božični program: božični pogrinjki in namizni prti ter tople odeje in okrasne blazine ter božični okraski. Poglejte več idej v naše blog zapise.
 

10 hitrih nasvetov za dodatno božično veselje

Spodaj si lahko preberete naših 10 hitrih in preprostih božičnih nasvetov za ustvarjanje posebej prijetnega božičnega vzdušja v decembru.