Koši za perilo, likalne deske in stojala za perilo

Pranje perila, sušenje ter zlaganje oblek in oblačil je nujno gospodinjsko opravilo. V JYSK-ovem asortimanu vam ponujamo tako klasične kot moderne koše za umazano perilo, ki so iz različnih materialov: plastični, iz umetnih materialov ali leseni koši za perilo. Koš za perilo naj bo tudi lep dodatek kopalnice ali pralnice. Za lepo urejeno in praktično pralnico ponujamo tudi stojala za perilo. Za likanje imamo odlično likalno desko in prevleko za likalno desko. Poglejte si naše praktične nasvete za pranje perila

Ni vsakdanjega življenja brez pranja, sušenja in likanja

Koš za perilo ...

... ustvarja red v domu, saj vanj pospravimo umazana oblačila. Kupite koš za perilo, ki je hkrati praktičen in tudi lep, da se prilega slogu vašega doma ter da ga vaši gostje sploh ne bodo opazili. Za različne vrste perila imajte več košov za perilo, da ga boste lažje sortirali za pranje.

Dobra likalna deska ...

... je dobra naložba, če imate za likati veliko srajc ali bluz. Trdna in ravna površina likalne deske daje najboljše rezultate, nastavljiva višina pa optimalen delovni položaj. 

Stojalo za sušenje perila ...

... je nepogrešljiv izdelek tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Oblačila sušite zunaj na stojalu za sušenje perila, da oblačila dišijo po svežem, in ne v sušilnem stroju, ki bolj obrabi oblačila – tako prihranite tudi denar in energijo. Ko pozimi perila ne morete sušiti zunaj, se večkrat raje odločite uporabiti sušilni stroj. A stojalo za sušenje lahko enostavno postavite tudi v zaprtih prostorih, hkrati pa upoštevate tako vlažnost kot notranjo klimo v vašem domu. Na voljo imamo tudi viseče sušilo za perilo.