KOŠI ZA PERILO, LIKALNE DESKE IN STOJALA ZA PERILO

Pranje perila, sušenje ter zlaganje oblek in oblačil je nujno gospodinjsko opravilo. V JYSK-ovem asortimanu vam ponujamo tako klasične kot moderne koše za umazano perilo, ki so iz različnih materialov: plastični, iz umetnih materialov ali leseni koši za perilo. Koš za perilo naj bo tudi lep dodatek kopalnice ali pralnice. Za lepo urejeno in praktično pralnico ponujamo tudi stojala za perilo več oblik. Za likanje imamo odlične likalne deske in prevleke za likanje. V naši ponudbi je na voljo parni likalnik, ki je odličen pripomoček tudi za na pot. Poglejte si naše praktične nasvete za pranje perila.

  NI VSAKDANJEGA ŽIVLJENJA BREZ PRANJA, SUŠENJA IN LIKANJA

  Koš za perilo ...

  ... ustvarja red v domu, da lahko vanj pospravimo umazana oblačila. Kupite koš za perilo, ki je hkrati praktičen in tudi lep, da se prilega slogu vašega doma, da ga vaši gostje sploh ne bodo opazili.

  Dobra likalna deska ali parni likalnik ...

  ... sta dobra naložba, če imate za likati veliko srajc ali bluz. Trdna in ravna površina leikalne deske daje najboljše rezultate, nastavljiva višina pa optimalen delovni položaj. Če nimate prostora za likalno desko, ali pa želite enostavnejšo rešitev v vsakdanjem življenju, lahko kupite ročni parni likalanik za oblačila. Zgladi zmečkane obleke, je majhen in priročen za potovanja.

  Stojalo za sušenje perila ...

  ... je nepogrešljiv izdelek tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Oblačila sušite zunaj na stojalu za sušenje perila, kjer oblačila dišijo po svežem, in ne v sušilnem stroju, ki bolj obrabi oblačila – tako prihranite tudi denar in energijo. Ko pozimi perila ne morete sušiti zunaj, se večkrat raje odločite uporabiti sušilni stroj. A stojalo za sušenje lahko enostavno postavite tudi v zaprtih prostorih, hkrati pa upoštevate tako vlažnost kot notranjo klimo v vašem domu.