Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vzmetnica v spalnici
Oblazinjen posteljni okvir v spalnici
Udobna in kakovostna posteljnina na postelji v spalnici

Velika izbira postelj, vzmetnic, posteljnin, prešitih odej in omar

Podjetje JYSK je v svetu poznano kot strokovnjak za spanje. V naši ponudbi najdete širok izbor vzmetnic različnih velikosti, boxspring postelj, ležišč iz pene, tanjših nadvložkov, debelejših nadvzmetnic, prešitih odej, vzglavnikov (tudi anatomskih) in posteljnin ter rjuh različnih velikosti in materialov. Naš izbor ležišč je na voljo v različnih trdotah in debelinah ter v treh standardih razredih: BASIC, PLUS in luksuzna ležišča GOLD, za katera imate na voljo 100 dni časa, da jih preizkusite. V asortimanu izdelkov so tudi postelje, omare in posteljna dna, prav tako tudi nastavljiva posteljna dna za udobnejše spanje. Nekatera ležišča lahko naročite tudi po meri v trgovinah. Prav tako so v ponudbi otroške vzmetnice in ležišča ter posteljna pregrinjala. Nasvete za boljše spanje smo združili v blogih z nasveti o spanju, v vodičih pa lahko najdete nasvete za izbiro izdelkov.
 

Kakovostni izdelki za spanje

Pri urejanju spalnice za udobno spanje je ključnega pomena izbrati visokokakovostno posteljo z udobnimi vzmetnicami ali boxspring posteljo ter dodati prešito odejo in posteljnino iz naravnih materialov, ki bodo zagotovili prijetno in zdravo spanje. Prešita odeja poskrbi za toplino in udobje med spanjem. Izberite jo glede na sezono, da boste v vseh letnih časih uživali v optimalni temperaturi. Kvaliteten vzglavnik je ključnega pomena za podporo vratu in glave med spanjem. Pri izbiri vzglavnika upoštevajte svoje individualne potrebe in preference, saj vam bo pravilno izbran vzglavnik pomagal ohranjati pravilno držo in preprečevati bolečine v vratu in hrbtu. Barve in vzorci posteljnine lahko vplivajo na vzdušje v spalnici. Izberite nežne in sproščujoče barvne odtenke ter mehke tkanine, ki bodo prispevale k sproščenemu vzdušju in boljšemu spancu. Dodajte še nekaj udobnih blazin in dekorativnih dodatkov, da ustvarite prijeten in oseben ambient v spalnici. S pravilno izbranimi elementi lahko spalnico spremenite v svojo mirno in sproščujočo oazo za spanje.

Kaj vse obsega asortiman pohištva za spalnice?

Pri nas lahko prav tako kupite raznoliko pohištvo za spalnice: boxspring postelje, postelje, otroške postelje, pograde, navadne in oblazinjene posteljne okvirje, posteljna dna, tudi nastavljiva, garderobne omare, predalnike in omarice, ogledala, nočne omarice. Pohištvo je na voljo v različnih barvah in materialih. V ponudbi so tudi pomožna ležišča iz pene ali vzmetnice in napihljive blazine za vaše goste. Najdete lahko tako kosovno pohištvo primerno za mladinske in otroške sobe, v ponudbi je tudi nekaj pogradov, kot tudi pohištvo za pare, vključno z zakonskimi posteljami. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor izdelkov, ki jih lahko kupite le na spletu.

100 dni za preizkus ležišča GOLD

Praviloma traja nekaj časa, da se navadite na novo vzmetnico ali ležišče iz pene. Zato vam nudimo možnost, da 100 dni preizkušate novo vzmetnico ali ležišče iz pene GOLD. Če vam ne odgovarja, vam jo bomo z veseljem zamenjali. Vzmetnico GOLD ali ležišče iz pene GOLD vrnite v trgovino skupaj z računom in izberite drugo - pod pogojem, da ni umazana ali poškodovana. Več o vračilu preberite TU. Izkoristite res ugodno možnost preizkusa novega ležišča GOLD.

Podaljšana garancija na ležišča in vzmetnice iz pene

Na številne vzmetnice in ležišča iz pene nudimo podaljšano garancijo 15 do 25 let:

Vzmetnice: 15-letna garancija za PLUS, 25-letna garancija za GOLD
Ležišča iz pene: 25-letna garancija za GOLD
Boxspring postelje: 15-letna garancija za PLUS, 25-letna garancija za GOLD

Več o garanciji ležišč si preberite TU.