Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Do 30. 9. 23 brezplačna dostava na dom za spletne nakupe nad 300 eur (velja za dostave od 8-16h)!

 

 

 

 

GOLD S100
HASLEV
Udobna in kakovostna posteljnina na postelji v spalnici

Velika izbira postelj, vzmetnic, posteljnin, prešitih odej in omar

Podjetje JYSK je v svetu poznano kot strokovnjak za spanje. V naši ponudbi najdete širok izbor vzmetnic različnih velikosti, boxspring postelj, ležišč iz pene, tanjših nadvložkov, debelejših nadvzmetnic, prešitih odej, vzglavnikov (tudi anatomskih) in posteljnin ter rjuh različnih velikosti in materialov. Naš izbor ležišč je na voljo v različnih trdotah in debelinah ter v treh standardih razredih: BASIC, PLUS in luksuzna ležišča GOLD, za katera imate na voljo 100 dni časa, da jih preizkusite. V asortimanu izdelkov so tudi postelje, omare in posteljna dna, prav tako tudi nastavljiva posteljna dna za udobnejše spanje. Nekatera ležišča lahko naročite tudi po meri. Prav tako so v ponudbi otroške vzmetnice in ležišča ter posteljna pregrinjala. Nasvete za boljše spanje smo združili v blogih z nasveti o spanju, v vodičih pa lahko najdete nasvete za izbiro izdelkov.
 

KAJ VSE OBSEGA ASORTIMAN POHIŠTVA ZA SPALNICE?

Pri nas lahko prav tako kupite raznoliko pohištvo za spalnice: boxspring postelje, postelje, otroške postelje, pograde, navadne in oblazinjene posteljne okvirje, posteljna dna, garderobne omare, predalnike in omarice, ogledala, nočne omarice. Pohištvo je na voljo v različnih barvah in materialih. V ponudbi so tudi pomožna ležišča iz pene ali vzmetnice in napihljive blazine za vaše goste. Najdete lahko tako kosovno pohištvo primerno za mladinske in otroške sobe, v ponudbi je tudi nekaj pogradov, kot tudi pohištvo za pare, vključno z zakonskimi posteljami. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor izdelkov, ki jih lahko kupite le na spletu.

PREVERITE, KAKO DOBRO SPITE

Dober spanec je izredno pomemben za naše dnevne dejavnosti. Z našim testom spanja lahko dobite nasvete in priporočila, kako doseči boljši spanec. Morda vas svetloba v spalnici moti ali pa potrebujete nov vzglavnik, prešito odejo ali posteljo. Tukaj opravite naš test spanja in preverite kakovost vašega spanca.

100 DNI ZA PREIZKUS NA LEŽIŠČA GOLD

Praviloma traja nekaj časa, da se navadite na novo vzmetnico ali ležišče iz pene. Zato vam nudimo možnost, da 100 dni preizkušate novo vzmetnico ali ležišče iz pene GOLD. Če vam ne odgovarja, vam jo bomo z veseljem zamenjali. Vzmetnico GOLD ali ležišče iz pene GOLD vrtnite v trgovino skupaj z računom in izberite drugo - pod pogojem, da ni umazana ali poškodovana. Več o tem TU.

PODALJŠANA GARANCIJA NA LEŽIŠČA

Na številne vzmetnice in ležišča iz pene nudimo podaljšano garancijo 15 do 25 let:

Vzmetnice: 15-letna garancija za PLUS, 25-letna garancija za GOLD
Ležišča iz pene: 25-letna garancija za GOLD
Boxspring postelje: 15-letna garancija za PLUS, 25-letna garancija za GOLD

Več o garanciji preberite TU.