Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Od 2. 8. 20 je pet trgovin ponovno odprtih ob nedeljah. Preverite delovni časTU. Brezplačna dostava na JYSK.si za vse nakupe v vrednosti 330 eur ali več do 31. 8. 2020.

30-60% popust na vrtne izdelke
Posteljni okvirji različnih vrst z nočnimi omaricami
Ležišče iz pene
Velik izbor posteljnih, rjuh in prešitih odej

Velika izbira pohištva za spalnico in vzmetnic ter ležišč iz pene

JYSK je v svetu poznan kot strokovnjak za spanje. JYSK vam ponuja široko paleto vzmetnic, ležišč iz pene, tanjših nadvložkov, debelejših nadvzmetnic, prešitih odej, vzglavnikov (tudi anatomskih) in posteljnin ter rjuh različnih velikosti in materialov. Naš izbor ležišč je na voljo v treh standardih razredih: BASIC, PLUS in luksuzna ležišča GOLD ter v različnih trdotah in debelinah. V asortimanu so tudi posteljna dna, tudi nastavljiva. Na izbiro je širok asortiman vzorcev posteljnin, razne vrste rjuh, zaščitnih rjuh in prevlek za vzglavnike, prešitih odej (toplih in poletnih) in vzglavnikov, tudi s spominsko peno. Nekatera ležišča lahko naročite tudi po meri. Prav tako so v ponudbi otroške vzmetnice in ležišča ter pregrinjala za postelje. Nasvete za boljše spanje smo združili v blogih z nasveti o spanju, v vodičih pa lahko najdete nasvete za izbiro izdelkov.

Pri nas lahko prav tako kupite pohištvo za spalnice: boxspring postelje, postelje, visoke postelje, posteljne okvirje, posteljna dna, garderobne omare, predalnike in omarice, pograde, ogledala, nočne omarice. Pohištvo je na voljo so v različnih barvah in materialih. V ponudbi so tudi pomožna ležišča in napihljive blazine za vaše goste. Najdete lahko tako kosovno pohištvo primerno za mladinske in otroške sobe, v ponudbi je tudi nekaj pogradov, kot tudi pohištvo za pare, vključno z zakonskimi posteljami. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor izdelkov, ki jih lahko kupite le na spletu. Prelistajte tudi naš aktualni letak.