Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Posteljna pregrinjala ščitijo prešite odeje in vzglavnike

Posteljna pregrinjala pomagajo ustvariti red v spalnici ter čez dan ščitijo prešite odeje in vzglavnike pred prahom. Posteljna pregrinjala poudarjajo tudi slog, ki ga želite doseči. V trgovinah JYSK imamo na voljo posteljna pregrinjala različnih barv, materialov in kakovosti, zato boste zagotovo lahko našli ustrezen model zase.

Morda bi morali razmisliti o nakupu več različnih posteljnih pregrinjal, da bi jih lahko večkrat letno zamenjali in tako osvežili svoj dom.

Če živite v garsonjeri, je postelja pogosto del dnevne sobe. V tem primeru je pomembno, da ste kreativni in posteljo uporabljate kot del pohištva tudi čez dan. S pomočjo posteljnega pregrinjala in nekaj velikih blazin lahko posteljo spremenite v kos pohištva za goste. To je tudi dobra rešitev za otroške sobe, kjer se postelja uporablja tudi podnevi.

Ko zjutraj postiljate, je dobro, da počakate nekaj ur, preden prešito odejo pokrijete s posteljnim pregrinjalom – to bo omogočilo, da bo vlaga izhlapela, prešita odeja pa bo lažje ohranila svojo naravno obliko. 

E-novice

Visa Mastercard