Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Bež pregrinjalo na postelji

Zakaj prekriti posteljo? Argumenti za in proti posteljnim pregrinjalom

Ste oseba, ki ima rada urejen dom? Ali si samo želite, da bi ga imeli? Posteljna pregrinjala so odlična za ustvarjanje reda v spalnici. Vendar, ali so kakšne slabosti ali znane dobre prakse pri njihovi uporabi? Nekaj odgovorov najdete v spodnjem blog zapisu.

Prednosti posteljnih pregrinjal

Posteljna pregrinjala lepo izgledajo

Največja prednost posteljnih pregrinjal je, da postelje izgledajo lepše urejene v primerjavi, da je postelja postlana le s posteljnino

Če uporabljate posteljno pregrinjalo, vaša postelja izgleda vedno enako

Uporaba posteljnega pregrinjala zagotavlja, da ima vaša spalnica dan za dnem enak izgled. Vaše posteljnine so lahko v različnih barvnih odtenkih, medtem ko posteljno pregrinjalo umiri živahnost spalnice. 

Posteljna pregrinjala so tudi kot zaščita za vašo posteljo in posteljnino 

Pregrinjalo ščiti vašo posteljo in posteljnino pred prahom in umazanijo. 

Poglejte več idej za ureditev spalnice.
 

Luksuzni občutek v spalnici

S pregrinjalom lahko ustvarite hotelsko vzdušje v spalnici in tako lahko sanjate, da preživljate eksotične počitnice v lepem dopustniškem okolju. Ne potrebujete luksuznega pregrinjala - na pregrinjalo dodajte le nekaj čudovitih okrasnih blazin in ste že bližje sanjam.
 


Postanite organizator 

S posteljnim pregrinjalom boste lepo uredili in postlali posteljo prav vsak dan. Si predstavljate, da pregrinjalo le vržete prek kupa vzglavnikov in prešite odeje? Ne, ker postelja ne bo lepo izgledala. Z uporabo posteljnega pregrinjala se boste res prav vsak dan potrudili in spravili v red vašo posteljo.


Slabosti posteljnega pregrinjala

Ponoči se vsi potimo - izgubimo do 2 dl tekočine na noč - zato je pomembno, da pustite, da se postelja posuši, predno jo postiljete. Pršice uspevajo v vlažnem in toplem okolju, zato ne prekrijte postelje, dokler se ne posuši. Posteljo ne prekrijte s posteljnim pregrinjalom zjutraj, ampak ko pridete domov iz službe. Zjutraj le dobro pretresite prešito odejo in vzglavnik.  

To je le ena in glavna slabost, ki jo naj bi upoštevali. Ko greste v nakup novega posteljnega pregrinjala, imejte v mislih, da mora prekriti vso posteljno površino ter še površino ob strani posteljnega okvirja. Le tako bo spalnica izgledala urejeno in dala vtis razkošne atmosfere v njej.

Poglejte ponudbo posteljnih pregrinjal

Izvedite več

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom