Postelje in posteljni okvirji v več dimenzijah in modelih

Postelja je kos pohištva, na katerem preživimo največ časa, saj na njej spimo vsako noč. Posteljni okvir je tudi najbolj izstopajoči kos pohištva v spalnici, otroški ali mladinski sobi, zato moramo kupiti takšno posteljo, ki bo zadovoljila naše potrebe in ustrezala našemu slogu. V trgovinah JYSK poglejte in izberite postelje, ki so zelo različnih slogov in oblik: tako zakonske, moderne, klasične, v skandinavskem dizajnu itd. Izberete lahko na primer model postelje s klasičnim vzglavjem in okvirjem ali posteljo brez vzglavja bolj sodobnega, minimalističnega videza, v ponudbi imamo tudi oblazinjene postelje s tekstilno obrobo okvirja. Preverite tudi našo ponudbo pogradov in otroških postelj. Na voljo pa so tudi boxspring postelje. Vodič za izbiro postelj in ležišč pa najdete tu. Zadnja leta postajajo moderna vzglavja postelj, ki jih lakho dodatno kupite in spremenite slog ureditve spalnice.

17 izdelki
  17 izdelki

  Spalnica - Posteljni okvirji

  NAKUP POSTELJE

  Ob nakupu nove postelje morate med drugim izbrati ustrezno velikost posteljnega okvirja. Ta je odvisen od velikosti ležišča, ki ga že imate, ali velikosti ležišča, ki ga nameravate kupiti. Ponujamo vam postelje v naravni barvi, barvi hrasta, v beli barvi, kombinaciji bele in hrasta, v barvi divjega hrasta, celo kovinske ali oblazinjene posteljne okvirje. Na voljo so tudi boxspring postelje. Ne pozabite izbrati tudi ustrezno posteljno dno oz. letvice. Aktualne akcijske ponudbe izdelkov najdete v najnovejšem katalogu. Več nasvetov o izbiri postelje in ležišč preberite tu

  POSTELJI LAHKO DODATE NOV IZGLED

  Največ časa v spalnici preživimo na postelji, zato si zasluži tudi lep izgled. Osvežite jo lahko na različne načine: lahko ji dodate novo posteljno pregrinjalo, posteljnino, okrasne blazine, odeje ali novo vzglavje.  Vzglavje doda v spalnici posebno vzdušje in sedenje v postelji naredi bolj udobno. Postelji lahko dodate vzglavje iz tekstila ali lesa. Vzglavje iz tkanine postelji doda udobje, hkrati pa pomaga uravnavati akustiko v spalnici, medtem ko leseno vzglavje ponuja dotik narave in je enostavno za čiščenje.