Postelje in posteljni okvirji v več dimenzijah in modelih

Postelja je kos pohištva, na katerem preživimo največ časa, saj na njej spimo vsako noč. Posteljni okvir je tudi najbolj izstopajoči kos pohištva v spalnici, otroški ali mladinski sobi, zato moramo kupiti takšno posteljo, ki bo zadovoljila naše potrebe .Izberite lahko postelje, ki so zelo različnih slogov in oblik: tako zakonske postelje, moderne postelje, klasične postelje, postelje v skandinavskem dizajnu itd. Izberete lahko na primer model postelje z vzglavjem in okvirjem ali posteljo brez vzglavja bolj sodobnega, minimalističnega videza. V ponudbi imamo tudi oblazinjene postelje s tekstilno obrobo okvirja. Preverite tudi našo ponudbo pogradov in otroških postelj. Na voljo pa so tudi boxspring postelje. Vodič za izbiro postelj in ležišč pa najdete tu. Zadnja leta postajajo moderna vzglavja postelj, ki jih lakho dodatno kupite in spremenite slog ureditve spalnice.

Nakup postelje

Ob nakupu nove postelje morate med drugim izbrati ustrezno velikost posteljnega okvirj, ki je odvisen od velikosti ležišča, ki ga že imate, ali velikosti ležišča, ki ga nameravate kupiti. Ponujamo vam postelje v naravni barvi, barvi hrasta, v beli barvi, kombinaciji bele in hrasta, v barvi divjega hrasta, celo kovinske ali oblazinjene posteljne okvirje. Na voljo so tudi boxspring postelje. Ne pozabite izbrati tudi ustrezno posteljno dno oz. letvice. Aktualne akcijske ponudbe izdelkov najdete v najnovejšem katalogu. Več nasvetov o izbiri postelje in ležišč preberite tu

Postelji lahko dodate nov izgled

Največ časa v spalnici preživimo na postelji, zato si zasluži tudi lep izgled. Osvežite jo lahko na različne načine: lahko ji dodate novo posteljno pregrinjalo, posteljnino, okrasne blazine, odeje ali novo vzglavje.  Vzglavje doda v spalnici posebno vzdušje in sedenje v postelji naredi bolj udobno. Postelji lahko dodate vzglavje iz tekstila ali lesa, ki jih imenujemo paneli. Vzglavje iz tkanine postelji doda udobje, hkrati pa pomaga uravnavati akustiko v spalnici, medtem ko leseno vzglavje oz. leseni panel ponujajo dotik narave in je enostavno za čiščenje.

Vrste posteljnih okvirjev

  • Klasični leseni posteljni okviri so priljubljeni zaradi svoje trpežnosti in estetskega videza ter ustvarjajo toplino v spalnici.
  • Kovinski posteljni okviri so lahki, vzdržljivi in moderni, kar omogoča enostavno prilagajanje različnim dekorativnim slogom.
  • Posteljni okviri z oblazinjenjem so udobni in dodajo eleganco spalnici, hkrati pa nudijo udobno naslonjalo za branje ali gledanje televizije.
  • Pomični posteljni okviri s predali so odlična izbira za manjše prostore, saj ponujajo dodaten shranjevalni prostor pod posteljo.
  • Posteljni okviri z dvižnim mehanizmom omogočajo dvigovanje vzmetnice, ter nekateri kot so boxspring postelje nudijo dodaten prostor za shranjevanje, kot je prostor za posteljnino ali sezonska oblačila.