Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Tekstilni izdelki: okrasne blazine in odeje z naslanjačem
Sklede in skodelice na mizi
Umetna rastlina, košara, viseč cvetlični lonček in vaza

Poglejte naše dekoracije, tekstilne izdelke in ostale dodatke za dom

Dekoracije so dodatek vsakega doma, saj z njimi v svoj dom vnesete svoj stil in ga naredite prijetnega za bivanje. V JYSK-u boste našli velik izbor dekoracij, tekstilnih izdelkov, okrasnih blazin, sveč in svečnikov, vaz, svetilk, cvetličnih loncev in ostalih dodatkov za dom. Ustvarite pa si lahko tudi pravo hygge vzdušje, ki ga Danci tako častijo in živijo. Lep svečnik z dišečo svečo, mehke okrasne blazine, topla odeja in skodelica čaja so lahko dovolj, da si umirite vsakodnevni ritem življenja. Poglejte najnovejše favorite med dekoracijami.

JYSK-ov asortiman obsega tudi čudovite okvirje za slike za vaše fotografije, svečnike raznih oblik, vaze za vaše cvetje, svetilke vseh vrst, enobarvne preproge ter tudi take z lepimi vzorci, okrasne blazine, mehke odeje in še veliko drugih stvari za popolno ureditev vašega doma. V ponudbi je tudi nekaj izdelkov za otroke.
 

Z malimi vložki do lepega doma

Pri nas poiščite navdih in ideje za ureditev doma z dodatki in dekoracijami. Po ugodnih cenah bo vaš dom izgledal urejen, udoben in po najnovejših trendih, saj dvakrat letno menjamo del asortimana. Potrebujete le malo kreativnosti in z malimi dodatki lahko ustvarite čudovit dom. Poglejte tudi naše blog zapise za ideje za opremo doma z dodatki: preproge, svečniki, umetne rastline, okrasne blazine, okrasi itd. Ne glede na to, ali opremljate svoj dom ali počitniško hišo, obstaja vrsta različnih stilov, ki jim lahko sledite pri dekoriranju vašega kotička. Praktično je, da navdih za dekoracijo črpate od drugih, vendar naj bo tudi osebna, tako da bo ustrezala vašemu domu glede na velikost sobe, vrsto hiše, barve, osvetlitev itd.

Različni stili ureditve doma

Romantičen stil je pogosto sestavljen iz svetlih barv in ukrivljenih, mehkih oblik. Dovolj je prostora za elegantne dekoracije v naravnih in nežnih barvah z lahkotnim izrazom. Rože in rastline se zelo dobro ujemajo s tem stilom notranje opreme – tako sveže kot umetne.

Minimalističen stil je zelo pogost v Skandinaviji in predstavlja enostavnost ter nevtralne barve. Ta stil vnaša mir v domu v napornem vsakdanu. Preberite naše nasvete za ureditev minimalističnega doma.

Retro stil: prav tako je postalo modno okrasiti dom z retro in starinskimi predmeti. Lahko uporabite staro, rabljeno pohištvo ali novo pohištvo starinskega videza. Retro notranjost kombinirajte tudi z bolj modernimi in barvitimi dekoracijami.

Če vam je bolj všeč sproščeno vzdušje, bo boemski stil morda bolj za vas. Ta slog je bolj barvit in živahen ter se morda nekaterim zdi preveč vpadljiv. Bohemske dekoracije je dobro kombinirati z minimalističnim dekorjem, saj daje lahkoten, a še vedno eleganten in barvit videz. Tukaj preberite, kako lahko uporabite boemski slog v svojem domu.