Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Okrasne blazine in odeje
FERDUS LEO SIMON KLAES OLE TORKILD RY HOLGER KNUT SIGBERT
Umetna rastlina, košara, viseč cvetlični lonček in vaza

Poglejte naše dekoracije, tekstilne izdelke in ostale dodatke za dom

Dekoracije so dodatek vsakega doma, saj z njimi v svoj dom vnesete svoj stil in ga naredite prijetnega za bivanje. Uredite svoj dom s trendovskimi dekoracijami in okrasnimi izdelki ter dodatki za dom. V JYSK-u boste našli velik izbor dekoracij, tekstilnih izdelkov, okrasnih blazin, sveč in svečnikov, vaz, svetilk, cvetličnih loncev in ostalih dodatkov za dom, ki vam ponujajo odlično priložnost za osvežitev vašega doma. Ustvarite pa si lahko tudi pravo hygge vzdušje, ki ga Danci tako častijo in živijo. Lep svečnik z dišečo svečo, mehke okrasne blazine, topla odeja in skodelica čaja so lahko dovolj, da si umirite vsakodnevni ritem življenja. Poglejte najnovejše favorite med dekoracijami.

JYSK-ov asortiman obsega tudi čudovite okvirje za slike za vaše fotografije, svečnike raznih oblik, vaze za vaše cvetje, svetilke vseh vrst, enobarvne preproge ter tudi take z lepimi vzorci, okrasne blazine, mehke odeje in še veliko drugih stvari za popolno ureditev vašega doma. V ponudbi je tudi nekaj izdelkov za otroke.
 

Z MALIMI VLOŽKI DO LEPEGA DOMA

Pri nas poiščite navdih in ideje za ureditev doma z dodatki in dekoracijami. Po ugodnih cenah bo vaš dom izgledal urejen, udoben in po najnovejših trendih, saj dvakrat letno menjamo del asortimana. Potrebujete le malo kreativnosti in z malimi dodatki lahko ustvarite čudovit dom. Poglejte tudi naše blog zapise za ideje za opremo doma z dodatki: preproge, svečniki, umetne rastline, okrasne blazine, okrasi itd.