Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, JYSK-ovo nabavnico za dekoracije o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: "Želim izpostaviti naše nove skodelice, ki so popolne za prijetna druženja ob kavi ali čaju. Jeseni, ko pridejo temnejši in hladnejši meseci, potrebujemo nekaj hygge vzdušja v naših domovih, zato sem izbrala dva izdelka, ki bosta vašemu domu dodata ravno to.” začne Tina.

Vaza GUSTAF 

“Začnimo z vazo GUSTAF,“ predlaga Tina in nadaljuje z podrobnim opisom vaze. “Že nekaj časa smo priča trendu vnašanja elementov narave v opremljanje domov in tega trenda nikakor ni konec. Vaza GUSTAF je z ročno izdelanim videzom čudovit primer tega trenda.”

Visoka vaza pod okensko polico s pladnjem iz bambusa in belim cvetličnim lončkom z umetno rastlino

 

Keramična visoka vaza GUSTAF ima belo glazuro s kvadratnimi vzorci. Lahko ji dodate suho ali umetno cvetje ali le okrasne veje. Vaza GUSTAF se izjemno dobro ujema z umetno rastlino TOMAS. Umetna rastlina TOMAS je dolga 95 cm in spominja na okrasno pampaško travo, ki jo najdemo v naravi blizu plaž in jezer.

Ker je vaza visoka kar 47 cm, je idealna za postavitev na tla, lahko ji dodate umetne rože – ali jo imate na tleh kot samostojno dekoracijo. Zaradi višine je idealna tudi za postavitev na predalnik ali na konzolno mizo.

Poglejte tudi tri najljubše posteljnine naše nabavnice.

Skodelice SVERRE za hygge vzdušje

Keramične skodelice v krem in zelenih odtenkih

 

"V letošnji sezoni imamo nekaj lepih izdelkov v naši ponudbi kuhinjske posode," pravi Tina o svojem drugem favoritu. "Eden izmed njih je skodelica SVERRE. Skodelica ima reaktivno glazuro, ki daje izdelku ročno izdelan pridih in zaobljenim ročajem ter zaobljeno obliko. Na mizo postavite skodelico SVERRE in servirne krožnike OLE, ki se popolnoma ujemajo.”

 

Keramične skodelice in krožnik v krem in zelenih odtenkih

 

Skodelice SVERRE so popolne za veliko skodelico kave ali čaja. Razstavite jih na okrasni polici ali vitrini, da jih boste imeli vedno pri roki za uživanje v prijetnem trenutku.

Umetno cvetje PER

Šopek iz papirnatih rož v pleteni košari

 

“Omeniti velja tudi naše nove rože iz krep papirja PER,“ pravi Tina o svojih zadnjih najljubših dekoracijah. “Osvetlite svoj dom z lepimi barvami. Rože iz krep papirja PER so na voljo v treh čudovitih barvah: oranžni, roza in vijolični. Vse so lepe same same po sebi in skupaj v šopkih.”

Čeprav je cvet PER podoben suhim rožam, je narejen iz krep papirja. Cvet PER je visok 40 cm, steblo pa ima kovinsko žico, ki omogoča enostavno upogibanje, tako da se prilega tudi v manjše vaze.

 

 

Izvedite več

Katera tkanina vas najbolj greje?

Aktivnosti in hobiji za zimske mesece

7 idej za otroške notranje aktivnosti

6 nasvetov za pravočasno načrtovanje božično-novoletnih nakupov

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.