Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Do 30. 9. 23 brezplačna dostava na dom za spletne nakupe nad 300 eur (velja za dostave od 8-16h)!

 

 

 

 

Čudovita bela vaza z vzorci in struktriranim vratom ter leseni svečniki s čajnimi svečkami

Favoriti med dekoracijami

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, JYSK-ovo nabavnico za dekoracije, o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: ”Čutim, da to obdobje zahteva toplino, trenutke veselja s prijatelji in družino – in kar je najpomembnejše, pristen hygge. To je razlog, da sem izbrala tri izdelke, ki lahko popestrijo in polepšajo vaš dom.”

Vaza INGBERT

Prva na vrsti je vaza INGBERT – elegantna in klasična vaza z retro pridihom po zaslugi vpadljivega reliefnega vzorca na vratu. Mehka in okrogla oblika vaze ji daje diskretno prisotnost. Vsaka vaza INGBERT je unikatna in premazana s toplo krem ​​glazuro ter edinstvenimi vzorci temnejše barve. Postavite šopek umetnih rož LAUST v vazo INGBERT, da dobite unikatno dekoracijo – šopek se namreč odlično prilega vazi s svojimi nežnimi odtenki barve smetane, roza in zelene barve, skupaj pa bosta vašemu domu dodala toplino in ljubkost.

Kombinacija  vaze v krem barvi in s pikicami ter lesenega svečnika za čajne svečke prinese v vaš dom mirno in sproščujoče vzdušje, še posebej pa s šopkom svežega cvetja ali umetnega, kot je šopek iz umetnih rož LAUST.

Lesen svečnik za čajne svečke JOHAN

Drugi izpostavljeni izdelek le lesen svečnik za čajne svečke JOHAN iz masivnega mangovega lesa. Svečniki za čajne svečke so običajno skromen okras, svečnik za čajne svečke JOHAN pa služi kot čudovita dekoracija, ki prikazuje lepoto naravnih materialov. Tla in pohištvo iz masivnega lesa sta že od nekdaj v uporabi po domovih po vsem svetu, v zadnjem času pa je masiven les postal tudi zelo priljubljen material za notranjo opremo in dekoracijo doma. Zlasti temnejše vrste lesa so znova doživele preporod, zato se svečnik za čajne svečke JOHAN odlično prilega vsakemu domu.

Vaza TOMMY

Tretja priljubljena dekoracija je velika vaza TOMMY. Zadnji trend, ki je prišel v veljavo, je okrasitev domov z velikimi vazami, ki jih postavimo kar na tla. Vaza TOMMY je odlična izbira za to – z njo lahko svojim dekoracijam dodate navpičnost in jih dvignete v nove višine. Barva vaze je mešanica nežnih odtenkov rjave, zelene in sive barve, kar ji daje rustikalni, zemeljski videz. Zaradi tega se bo zagotovo prilegala ne glede na to, v kakšnem slogu je urejen vaš dom. Vaza TOMMY je odlična tudi za umetne rože INGVALD , ki imajo pristen videz cvetja in čudovite rumene cvetove.


Več navdiha lahko najdete med priljubljenimi izdelki naših nabavnikov v drugih kategorijah izdelkov. Poglejte nove čudovite škatle in košare.

 

Čudovute velike vaze na tleh
Vaza TOMMY Ø26xV44cm siva/rjava
34,99/kos.
39,99 /kos.
-12%
Velika vaza narobu sedežne garniture
Vaza TOMMY Ø26xV44cm siva/rjava
34,99/kos.
39,99 /kos.
-12%

Izvedite več

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Popestrite svoj dom z dekoracijami v poletnih barvah

Novi dodatki za dom iz kolekcije Nordic Mood prinašajo udobje v vaš dom