Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Kuhinja z dvema deskama za rezanje v rumeni in roza barvi ter okenska polica z vazo in svečami

Favoriti med dekoracijami

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, JYSK-ovo nabavnico za dekoracije, o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: "Zdi se mi, da trenutno obdobje zahteva tako toplino, kot tudi kanček veselja in pristen hygge," začne Tina. "Zato sem se odločila izpostaviti nekaj izdelkov, ki lahko osvetlijo vaš dom – tako metaforično kot dobesedno."

Deski za rezanje NILSSON 

Kuhinja z desko za rezanje v roza in rumeni barvi

 

"Trenutno veliko ljudi znižuje stroške pri nakupu živil, vendar to ne pomeni, da kuhanje ne more biti še vedno zabavno. Ter da si ne vzamete čas za pripravo odličnih jedi," pravi Tina. "V asortiman smo dodali nekaj barvno zanimivih izdelkov ter izdelke s posebnimi oblikami. Deski za rezanje NILSSON lahko popestrita tudi najbolj dolgočasna kuhinjska opravila. In servirna prijemalka LIAM ni le prijemalka – držalo je v obliki školjke in je zato zanimiv kuhinjski pripomoček, ki naredi prijemalko popolno za solate, testenine in slaščice." Deski za rezanje NILSSON se prodajata v kompletu po dva kosa– rumena deska je velika 30 x 22 cm, roza deska pa 25 cm x 18 cm. Servirna prijemalka LIAM je dolga 23 cm in je na voljo v srebrni barvi.

Poglejte tudi tri najljubše posteljnine naše nabavnice.

Skleda SEBASTIAN

Zelena skleda za solato na jedilni mizi

 

Izdelek SEBASTIAN je zelena lončena skleda z vzorcem cvetov kopra. Visoka je 8 cm in ima premer 30 cm.

”Skleda SEBASTIAN bo vsako solato nadgradila,” z nasmehom pove Tina. ”Uporabite jo lahko kot skledo za solato, skledo za sadje ali le kot dekorativni kos. Je nekaj posebnega in reprezentativna, zato je precejšnja paša za oči.”

Svečnika THORSTEN in LAURITS

Okenska polica z vazo in svečnik ter konzolna mizica s svečniki,košaro

 

LAURITS je umazano bel svečnik iz kamenine s prostorom za tri sveče, THORSTEN pa je svečnik iz nežno zelenega porcelana.

“Pozimi, spomladi, poleti ali jeseni – ne glede na letni čas, je udobje, ki ga v prostor vnesejo sveče, vedno dobrodošlo. Pravi svečnik pa lahko resnično prispeva k toplemu vzdušju,“ pravi Tina. “Naš novi svečnik LAURITS omogoča prižig treh sveč in tako lahko potrojite veselje do utripajočega plamena. S svečnikom THORSTEN dobite izdelek dva v enem: tako skulpturo kot svečnik, ki s svojo organsko obliko doda slog vašemu domu,“ z nasmehom zaključi Tina.

 

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.