Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Škatle in košare za shranjevanje pomagajo k ustvarjanju reda v hiši ali stanovanju. Ne glede na to, ali potrebujete dodaten prostor za odlaganje vaših odej, raznih drobnarijh, revij ali igrač, so vam škatle in košare pri tem v veliko pomoč. Našo nabavnico Susanne Bank, ki je odgovorna za dodatke za dom, smo povprašali o njenih treh najljubših izdelkih med novostmi v asortimanu v JYSK-u: "Imela sem res težko izbiro, vendar sem se odločila za tri različne košare, ki so vse večnamenske in zelo dekorativne," pravi Susanne.

Okrogla košara CRISTOF 

Okrogla pletena košara s črnimi in oranžnimi detajli

 

"Košara CHRISTOF ima ravno pravo velikost za različne namene," pravi Susanne. "Uporabite jo lahko na knjižni polici za shranjevanje sveč, na mizi za odlaganje zvezkov, v omari za šale – ali kar koli želite. Ima čudovite detajle v oranžni in črni barvi, ki ji dajejo zelo zanimiv videz. Popolna je za sodoben dom," pravi Susanne.

Košara KRISTOF je izdelana iz morske trave in meri 16 cm v višino, njen premer je 16 cm.

Okrogla košara EGGERT 

Okrogla pletena košara

 

"Košara EGGERT je izjemno vsestranska. Zaradi svoje velikosti je idealna za shranjevanje odej, okrasnih blazin ali igrač," pravi Susanne. "Torej, če potrebujete košaro za shranjevanje v vaši dnevni sobi, spalnici, kopalnici ali otroški sobi, potem je košara EGGERT odlična izbira."

Košara EGGERT je narejena iz morske trave in je visoka 30 cm ter ima premer 35 cm.

Košara oz. škatla GERLAND iz lesa

Košara oz. zaboj iz lesa

 

"Potrebujete škatlo za shranjevanje brisač, odej, nogavic, ličil ali mačjih igrač … škatla GERLAND je pri tem zelo uporabna," pravi Susanne. "Preprost, eleganten izraz škatle bo ustrezal vsaki najstniški sobi, pisarni ali hodniku in jo lahko prenašete naokoli." Škatla GERLAND je izdelana iz lesa in bambusa ter je visoka 14 cm, široka 20 cm in dolga 30 cm.

Poglejte tudi naše novosti med dekoracijami.

 

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.