Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Okrasne in praktične pletene košare z ročaji in različnimi vzorci pletenja

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Rešitve za shranjevanje, kot so košare in škatle, so popolne za organiziranje vaših stvari in vzdrževanje urejenega doma. V JYSK-u dvakrat letno prenovimo naš asortiman med praktičnimi rešitvami za shranjevanje, košarami in škatlami, v tej blog objavi pa nabavnica Tina Nymann razkrije svoje favorite med novostmi: ”Rada rečem, da je dom tam, kjer je sreča, in te košare mi prinašajo veliko veselja, saj vse dodajo prijeten pridih in ohranjajo stvari urejene,” začne.

Pletene košare kot estetska rešitev za shranjevanje

”Najprej želim izpostaviti pleteno košaro MICHAEL, ki je košara z ročaji ter narejena iz rogoza – in je moja nova najljubša košara," pravi Tina. Košara MICHAEL je čudovita večnamenska košara, ki združuje praktičnost in estetiko v enem. Uporabite jo za shranjevanje stvari, kot so revije, pletenine ali odeje, ali pa jo prinesite s seboj na piknik na prostem. ”Čudovite košare, kot je MICHAEL, so odlične pri pospravljanju, saj z njimi dosežete organiziran videza doma, tako da pospravite kakršnekoli manje stvari. Načrtujem, da bom uporabljala košaro MICHAEL v svoji dnevni sobi za odlaganje kosov, ko jih ne bom uporabljala.

Retro rešitve za shranjevanje s pridihom narave

"Moji drugi dve najljubši rešitvi za shranjevanje sta pleteni košari BJERGI in HALFRED," nadaljuje Tina. BJERGI je košara iz vrbe in morske trave, kjer sta naravna materiala lepo prepletena v očarljiv vzorec, poln detajlov. Košara BJERGI je na voljo v dveh velikostih – v manjši različici (Š33 x D26 x V19 cm) in v večji različici (Š39 x D34 x V25 cm).
 

Pletena košara HALFRED je narejena iz vrbe in je klasična, retro različica pletene rešitve za shranjevanje iz protja. S svojimi poševnimi stranicami izžareva rustikalno in očarljivo privlačnost – je popolna in moderna dekoracija, a v stilu z zelo priljubljenim  brezčasnim in tradicionalnim domačim vzdušjem.


"Obe košari sta na voljo v pomirjujočih odtenkih karamelno rjave barve, ki v vaš dom vneseta barve in toplino, BJERGI in HALFRED pa sta z retro, a hkrati sodobnim izgledom popolna za praktično in dekorativno shranjevanje v vsakem domu," pravi Tina.”

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"