Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Košare iz morske trave na tleh ob vazi škatle na poličniku

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Rešitve za shranjevanje in odlaganje stvari, kot so košare in škatle, so  idealne za organiziranje vaših stvari in vzdrževanje urejenega doma. V JYSK-u dvakrat letno osvežimo naš asortiman košar in škatel, nabavnica Tina Nymann pa v tem blogu razkrije svoje favorite med novimi izdelki: ”Rada rečem, da je dom tam, kjer je sreča, in te košare mi prinašajo veliko veselja. saj dodata prijeten videz doma in ohranjata stvari urejene,” začne.

Elegantne rešitve za shranjevanje

”Najprej želim izpostaviti škatlo FRITLEV, ki je majhna škatlica s pokrovom, ki jo nameravam uporabiti v svoji omari za shranjevanje šalov, nogavic, pasov in drugih dodatkov,” pravi Tina in nadaljuje: ”Uporaba škatel s pokrovi je odličen način za pospravljanje stvari in organiziranje stvari ter s tem odpravljanja nereda v domu.”

Škatla FRITLEV je izdelana iz morske trave in ima premer 29 cm ter je visoka 15 cm.

”Škatla VITUS je še eden od mojih favoritov,” nadaljuje Tina. ” Ta škatla za shranjevanje ni samo praktična – njeni zaobljeni robovi ji dajejo tudi ekskluziven in dekorativni čar, ki jo ločuje od drugih preprostih lesenih škatel. Brezhibno združuje funkcionalnost z estetsko privlačnostjo. 

Škatla VITUS ima površino iz brezovega furnirja ter je široka 30 cm, dolga 23 cm in visoka 12 cm.

Košare modernega videza

“Tudi barve so to sezono prišle v asortiman košaric in škatel,” nadaljuje Tina. “Košara VESTER ima modro/sive črte, ki čudovito dopolnjujejo naravno morsko travo, zaradi česar je ta košara resnično privlačna.”

Košari iz morske trave na tleh ob vazi
Košara VESTER Ø35xV30cm morska trava
10,-/kos.
16,99 /kos.
-41%
Novo
Košara VIGIL Ø32xV27cm morska trava
15,-/kos.
19,99 /kos.
-24%
Novo

Pri dizajnu izstopa tudi košara VIGIL. ”Vzorec je subtilen, a vseeno pritegne pozornost. Košaro VIGIL bom uporabila za shranjevanje volne in pletilk, z ročaji pa jo je priročno prenašati do mojega najljubšega fotelja,” pravi Tina, preden nadaljuje z iskanjem bolj praktičnih in okrasnih izdelkov za naše kupce.

Ne pozabite si ogledati naših drugih priljubljenih izdelkov iz ostalih kategorij.

Izvedite več

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Popestrite svoj dom z dekoracijami v poletnih barvah

Novi dodatki za dom iz kolekcije Nordic Mood prinašajo udobje v vaš dom