Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Dve okrogli pleteni košari in kvadratna pletena košara ob insertu nabavnice Susanne Bank

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Nabavnica za dodatke za dom Susanne Bank je JYSK-ova strokovnjakinja tudi na področju malih pametnih rešitev za shranjevanje in odlaganje stvari. Njena najljubša rešitev so škatle in košare.

"Košare in škatle so odlične za odlaganje stvari, da se ne kopičijo na mizah, pultih ali policah, saj jih tako uredimo in poskrbimo za organiziran prostor. Hkrati pa so stvari vedno na dosegu naših rok, ko jih potrebujemo," pravi Susanne. Nato pa nam opiše njene tri najljubše škatle in košare, ki so novost v našem asortimanu od januarja 2023

Košara iz morske trave LAU

Košara iz morske trave na steni v kuhinji

 

Košara LAU je narejena iz morske trave in ima dve polici, zato jo lahko namestimo na steno. Široka je 24 cm, visoka 36 cm in globoka 12 cm.

”Košara LAU je zelo dekorativna in praktična hkrati. Uporabite jo lahko v kuhinji, saj lahko vanjo položite lonček za sveža zelišča, v kopalnici za odlaganje gelov in parfumov, na hodniku za shranjevanje rokavic in ključev – ali kjerkoli drugje, kjer potrebujete odložiti stvari,” pravi Susanne in nadaljuje: ”V JYSK-u nenehno iščemo nove dekoracije in izdelke, ki bi našim kupcem lahko pomagali v vsakodnevnem življenju. Veliko ljudi ima namreč težave z organizacijo svojih domov, zato so rešitve za shranjevanje tisto področje, za katerega menimo, da jim lahko pomagamo. Uporaba vertikalnega prostora je eden naših najboljših nasvetov, saj tla ostajajo lepo urejena, košara LAU pa je hkrati lepa.”

Plastičen zabojček MILAS

Plastični zabojček v modri, sivi in koralni barvi na poličniku

 

Plastičen zabojček MILAS je tako zložljiv kot nakladljiv in na voljo v dveh velikostih ter treh barvah: modri, sivi in koralni.

"Zabojček MILAS je v našem asortimanu že nekaj časa in ker so te škatle med našimi kupci tako priljubljene, smo se odločili uvesti novo barvo – svežo in veselo modro, ki dopolnjuje obe prvotni barvi," pravi Susanne. “Škatla MILAS je hkrati lepa in funkcionalna. Če imate na policah oz. poličnikih malo prostora, zložite nekaj škatel MILAS eno na drugo. Na sprednji del košare dodajte oznako, da vam ne bo treba iskati stvari. In če škatle nekaj časa ne potrebujete, jo preprosto zložite in shranite. Uporabite jo lahko v kuhinji, kopalnici ali spalnici. Kjerkoli je videti dobro," pravi Susanne z nasmehom..

Okrogla košara ALVAR

Tri okrogle pletene košare in pravokotna pletena košara

 

Košara ALVAR je okrogla pletena košara in je visoka 35 cm, enako velik je tudi njen premer.

”Košara ALVAR ima zelo naraven videz, vendar je v resnici narejena iz umetnega materiala. To pa pomeni, da je zelo praktična, saj jo lahko brez skrbi uporabljate v kopalnici ali zunaj na pokritem balkonu ali terasi. Velika ročaja omogočata preprosto prenašanje košare. Košara ima lep dizajn z navpičnim vzorcem na eni strani in vodoravnim vzorcem na drugi strani in osebno bom eno uporabila za odlaganje odej na terasi, drugo pa za odlaganje brisač v kopalnici,” pravi Susanne in se posveti iskanju novih praktičnih rešitev za shranjevanje za JYSK-ove kupce.

Poglejte tudi naše novosti med dekoracijami.

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.