Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtno pohištvo za vse vremenske razmere
Viseč stol, ki je na voljo v naravni in črni barvi
Velika izbira senčnikov

Poglejte vrtno pohištvo, vrtne stole, vrtne mize, vrtne garniture, ležalnike in trampoline

Vrtno pohištvo je pomemben del naše ponudbe in obsega široko paleto sezonskih izdelkov za vaš vrt, balkon ali teraso: vrtno pohištvo z raznolikimi vrtnimi mizami in vrtnimi stoli ter vrtnimi garniturami, lounge vrtno pohištvo in vrtne garniture, izdelke za kampiranje, ležalnike za plažo, različne senčnike, trampoline, paviljone, gugalnice, šotore, kot tudi cvetlične lonce in korita za rože. V ponudbi so tudi čudovite solarne svetilke, dekorativni izdelki za vrt, viseči stoli in mreže, ki jih lahko preprosto obesite na drevo ali balkon. Izrazite svoje ideje in želje, mi pa bomo za vas našli primerno vrtno pohištvo ali vrtno garnituro in vso dodatno opremo za kampiranje, piknike in posedanje na vrtu ali terasi. Nasveti za izbiro vrtnega pohištva in vrtnih garnitur so na tem linku.

Poglejte ideje za ureditev teras in balkonov za l. 2022 TU.

KAKO IZBRATI VRTNO POHIŠTVO IN VRTNE GARNITURE

V JYSK-u imamo na voljo funkcionalno, udobno in stilsko vrtno pohištvo ter vrtne garniture za vsak okus in v različnih materialih. Najdete lahko tako luksuzne kose vrtnih garnitur iz trdega lesa kot cenovno ugodne kose vrtnega pohištva ali tiste, ki jih ni potrebno vzdrževati, npr. iz plastike, umetnega lesa, ali umetnega ratana. JYSK je eden največjih trgovcev na drobno z vrtnim pohištvom v Evropi in tukaj na JYSK.si boste našli navdih za opremo vse vrste vrtov, teras in balkonov. Imamo veliko izbiro garnitur vrtnega pohištva, vrtnih stolov za otroke in odrasle, vrtnih miz, vrtnih klopi, lounge vrtnega pohištva, ležalnikov za sončenje, ki so funkcionalni in na voljo v različnih izvedbah in barvah. Prav tako je na voljo vsa ostala odlična ponudba izdelkov in dodatkov za vrt, teraso ali balkon. 

Veliko našega vrtnega pohištva ne potrebuje vzdrževanja, kar je idealno, če ste tip, ki poletje povezuje z dolgimi sproščujočimi dnevi in ​​ne želite porabiti časa za čiščenje vrtnega pohištva. Preberite več o tem, kako vzdrževati leseno vrtno pohištvo. Zbrali smo vrsto dobrih nasvetov, na kaj morate biti pozorni in kakšne možnosti imate, da se boste pri nakupu novega vrtnega pohištva lahko pravilno odločili. Kako izbrati pravo vrtno pohištvo, preberite tukaj