Raziščite ponudbo trampolinov, ki spodbujajo aktivno igro

Trampolini spodbujajo aktivno igro ter so zelo priljubljeni pri otrocih in mladih po srcu. Na trampolinih lahko otroci skačejo, se smejijo in se prevračajo. Skakanje na trampolinu je odličen način za razgibanje telesa in je sijajen vir pozitivne energije. V ponudbi imamo okrogle trampoline različnih dimenzij (od premera 250 cm, 305 cm in 426 cm), mreže za trampoline, lestev. Na voljo je tudi vgradni trampolin s premerom 396 cm. Vsak trampolin ima priložen list z varnostnimi navodili.

  Trampolini in mreže za trampoline

  Seveda je pomembno, da je poskrbljeno tudi za varnost trampolinov, zato lahko v trgovinah JYSK kupite varnostne mreže za trampolin. Trampolin lahko postavite tudi tako, da je poravnan s tlemi. Če se odločite za trampolin nad tlemi, bodo otroci verjetno potrebovali manjšo lestev, ki jo prav tako lahko kupite v trgovinah JYSK.

  Kako izbrati trampolin?

  Upoštevajte sledeče dejavnike:

  • velikost trampolina
  • prostor, kamor želite trampolin umestiti
  • kdo bo uporabljal trampolin
  • koliko oseb bo vsak dan uporabljalo trampolin
  • kakšen trampolin sodi v vaš vrt
  • varnost trampolina
  • z zaščitno mrežo ali brez

  Več o  tem, kako izbrati trampolin, preberite v blogu.

  Prednosti trampolina

  Trampolin vabi k igranju na prostem in uživanju na svežem zraku. Trampolini ponujajo odlično aktivnost, da se otroci oddahnejo od televizije ali mobilnih telefonov. Pridobitev trampolina na vrtu ima zato več prednosti.

  1. Vrtni trampolin lahko pozitivno vpliva na motorične sposobnosti vaših otrok in pomaga krepiti telesni razvoj na podlagi gibov, ki jih izvajate na trampolinu.
  2. Trampolin zagotavlja dobro vadbo tako za otroke kot za odrasle in je lahko nadomestek vadbo v telovadnici.
  3. Telesna aktivnost na trampolinu daje otrokom boljšo učno sposobnost in vzdržljivost, saj se naučijo kombinirati ravnotežje, koordinacijo in koncentracijo.

  Upoštevajte varnostna navodila, ki so priložena vsakemu trampolinu.