Raziščite ponudbo trampolinov z varnostno mrežo

Trampolini spodbujajo aktivno igro ter so zelo priljubljeni pri otrocih in mladih po srcu. Na trampolinih lahko otroci skačejo, se smejijo in se prevračajo. Skakanje na trampolinu je odličen način za razgibanje telesa in je sijajen vir pozitivne energije. Seveda pa je potrebno paziti tudi na varnost na trampolinu. Vsak trampolin ima priložen list z varnostnimi navodili, ki jih preberite in upoštevajte pri uporabi.

V ponudbi imamo okrogle trampoline različnih dimenzij (od premera 250 cm, 305 cm in 426 cm), mreže za trampoline ter lestev. Na voljo je tudi vgradni trampolin s premerom 396 cm. Vsi trampolini imajo močno obrobo in vzmeti. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako pravilno izbrati trampolin. 

8 izdelki
  8 izdelki

  Trampolini in mreže za trampoline za varnost

  Seveda je pomembno, da je poskrbljeno tudi za varnost trampolinov, zato lahko v trgovinah JYSK kupite varnostne mreže za trampolin. Trampolin lahko postavite tudi tako, da je poravnan s tlemi. Če se odločite za trampolin nad tlemi, bodo otroci verjetno potrebovali manjšo lestev, ki jo prav tako lahko kupite v trgovinah JYSK. Upoštevajte priložena varnostna navodila. Trampolini so odlična sprostitev, tako za otroke kot odrasle. Namestite ga lahko na različne, a ravne površine. Upoštevajte navodila za sestavo trampolina in kako ter kje ga umestiti.

  Kako izbrati trampolin?

  Pri izboru trampolina upoštevajte sledeče dejavnike:

  • velikost trampolina
  • prostor, kamor želite trampolin umestiti
  • kdo bo uporabljal trampolin
  • koliko oseb bo vsak dan uporabljalo trampolin
  • kakšen trampolin sodi v vaš vrt
  • varnost trampolina
  • z zaščitno mrežo ali brez

  Več o tem, kako izbrati trampolin, preberite v blogu. Izberite trampolin za vaše potrebe in želje.

  Prednosti trampolina

  Trampolin vabi k igranju na prostem in uživanju na svežem zraku. Trampolini ponujajo odlično aktivnost, da se otroci oddahnejo od televizije ali mobilnih telefonov. Pridobitev trampolina na vrtu ima zato več prednosti.

  1. Vrtni trampolin lahko pozitivno vpliva na motorične sposobnosti vaših otrok in pomaga krepiti telesni razvoj na podlagi gibov, ki jih izvajate na trampolinu.
  2. Trampolin zagotavlja dobro vadbo tako za otroke kot za odrasle in je lahko nadomestek za vadbo v telovadnici.
  3. Telesna aktivnost na trampolinu daje otrokom boljšo učno sposobnost in vzdržljivost, saj se naučijo kombinirati ravnotežje, koordinacijo in koncentracijo.

  Upoštevajte varnostna navodila, ki so priložena vsakemu trampolinu. Trampolini so namenjeni domači uporabi.

  Trampolin kot odlična zabava na vrtu

  Trampolin na vrtu je odlična izbira za zagotavljanje zabave in razvedrila. S svojimi poskoki omogoča nepozabne trenutke sprostitve in smeha. Otroci bodo navdušeni nad skakanjem na trampolinu, kar spodbuja telesno aktivnost na naraven in zabaven način. Prisotnost trampolina na vrtu prinaša tudi družinsko povezanost, saj skupno uživanje v tej dejavnosti krepi medsebojne vezi. Poleg tega trampolin spodbuja razvoj motoričnih veščin ter prispeva k bolj zdravemu načinu življenja. Prisotnost trampolina na vrtu tako združuje koristi gibanja, zabave in zdravega življenjskega sloga. Pri tem pa vedno poskrbite, da ga uporabljate v skladu z navodili izdelka, ter poskrbite predvsem ta varnost.