Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

 BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 8. - 11. 6. 23 (za dostave od 8-16h) │

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

Dvojni ležalnik na leseni terasi

Kako izbrati vrtni ležalnik

Najboljši način za sprostitev in uživanje v vročem poletnem dnevu je ležanje na udobnem ležalniku. Pred nakupom ležalnika je treba upoštevati različne stvari: Kam želite postaviti ležalnik? Ali ga želite premikati? Kakšen stil ureditve terase vam je všeč in kakšna barva? Preberite naš vodič, saj vam bomo podali nasvete do prave izbire.

Kam boste umestili vrtni ležalnik?

Ali imate teraso, kjer lahko uživate na soncu? Ali trato, kjer lahko poležavate v senci? Vaš novi vrtni ležalnik lahko postavite na obe omenjeni mesti, vendar so nekateri ležalniki bolj primerni za trdno podlago kot za mehko, kot je trava. Poglejte noge ležalnika in izberite takšnega s čvrstimi nogami ali celo podstavkom, ki se ne vgrezne tako zlahka.

Ali boste vrtni ležalnik premikali ?

Če boste tekom dneva sledili soncu ali senci, ki se spreminjata, boste navdušeni nad lahkim ležalnikom ali ležalnikom s koleščki. Dvignete ga pri enem koncu in ga preprosto odpeljete na drugo mesto.

Lesen vrtni ležalnik s koleščki za premikanje na terasi ob morju
Ležalnik MANDAL Š70xD205 trdi les
150,-/kos.
219,- /kos.
-31%
Do prodaje zalog

Poiščite svoj stil ureditve terase

Najdete lahko ležalnik, ki se stilsko in barvno prilega vrtnemu pohištvu, ki ga že imate. Izberete pa lahko takšnega, ki doda kontrast vašemu obstoječemu zunanjemu prostoru. Materiali igrajo veliko vlogo pri izgledu vrtnega ležalnika. Pleten ležalnik ima bolj romantičen in sproščen videz, medtem ko sta lesen ali kovinski ležalnik bolj sodobnega izgleda.

Ležalnik iz lesa in kovine ob terasi

 

Barva igra pomembno vlogo pri funkcionalnosti ležalnika. Bela ali svetla barva ležalnika ne bo pritegnila toliko toplote kot temen ali črn ležalnik. Zato bo pogosto prijetnejši občutek, ko boste prvič sedeli ali ležali na njem.

Bel ležalnik s kolesci na terasi
Ležalnik HANSTHOLM Š76xD200 bela
150,-/kos.
189,- /kos.
-20%
Samo na spletu

Lastnosti in funkcije

Ko kupujete nov ležalnik, razmislite tudi o tem, ali naj bo več kot le udoben prostor za poležavanje. Če nameravate na ležalniku brati, vam bodo zelo praktični nasloni za roke.

Nekateri ležalniki so namenjeni predvsem sedenju, drugi pa se lahko spuščajo in dvigujejo. Morda vam bo ljubši tisti ležalnik, ki ima več kot le dva različna položaja. 

Katera velikost ležalnika je prava?

Preživljanje popoldneva na ležalniku je lahko še lepše, če se vam pridruži partner ali dober prijatelj. Če imate radi družbo, si zagotovite dvojni ležalnik s prostorom za dva (ali več oseb). Dva ločena ležalnika sta lahko drug zraven drugega (in tam ostaneta zahvaljujoč objemki ali traku, ki ju drži skupaj) ali ločena, tako da lahko med njiju postavite vrtno lounge mizico.

Dvojni ležalnik v dveh postavitvah
Ležalnik UGILT Š180xD200 trdi les
750,-/kos.
999,- /kos.
-24%
Samo na spletu
Miza BELDRINGE Š30xD40xV61 les
37,50/kos.
49,99 /kos.
-24%

 

 

Dvojni ležalnik na terasi
Ležalnik IANO Š136xD156 siva
1000,-/kos.
1299,- /kos.
-23%
Samo na spletu

 

Želite čudovito kombinacijo ležalnika in vrtnega pohištva?

Če boste svojo teraso ali balkon opremili popolnoma na novo, je to vaša priložnost, da ustvarite enoten in umirjen videz. Nekateri ležalniki so del serij vrtnega pohištva, tako da ste lahko prepričani, da se ujemajo z vašo vrtno garnituro ali vrtno lounge garnituro.

Preberite tudi odlične nasvete za nakup vrtne lounge garniture.

 

Izvedite več

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem

Ideje za premišljeno osvetlitev vrta

Nadgradite svoj zunanji prostor s paviljonom