Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 28. februarja na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 300,- EUR ali več 

Vrtni kompleti - Um. les/metal/protje

Vrtni kompleti - Masiven les

Vrtni kompleti - Bistro

Poiščite novo vrtno pohištvo v trgovinah JYSK

Poletje je sinonim za dolge dni, ki jih preživljamo na prostem, in mnogi izmed nas tudi radi uživamo v hrani pod milim nebom. Vrtno pohištvo, ki nam daje občutek udobja, mora biti kakovostno. Je prišel čas, da zamenjajte staro vrtno mizo in stole? Obiščite trgovino JYSK, kjer boste našli veliko izbiro vrtnega pohištva. Če potrebujete komplet vrtnega pohištva, bistro komplet ali vrtni komplet, so trgovine JYSK prava izbira za vas. Na voljo imamo komplete vrtnega pohištva iz različnih materialov, med drugim iz lesa, aluminija, jekla, protja in sintetičnega lesa.

Veliko vrtnega pohištva, na primer pohištva iz sintetičnega lesa, ne potrebuje vzdrževanja. Če so vam bolj všeč klasični kompleti vrtnega pohištva iz lesa, pa boste morali nekaj časa nameniti tudi vzdrževanju. Naši enostavni nasveti za vzdrževanje vam bodo pomagali, da se boste hitro in preprosto lotili dela.

JYSK je družbeno odgovorno podjetje. Velika večina našega vrtnega pohištva ima certifikat FSC, kar pomeni, da je bil les pridobljen iz trajnostnih gozdov.

E-novice

Visa Mastercard