Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtna garnitura YTTRUP za balkon
Vrtna garnitura s stolom GUDHJEM in mizo ORTEN
Lesena vrtna miza HAMAR z lesenimi stoli KAMSTRUP

VRTNE GARNITURE ZA VSAK VRT, BALKON ALI TERASO

Poletje je sinonim za dolge dni, ki jih preživljamo na prostem, in mnogi izmed nas tudi radi uživamo v hrani pod milim nebom. Vrtne garniture, ki nam dajejo občutek udobja, morajo biti kakovostne. Je morda prišel čas, da zamenjajte staro vrtno garnituro, mizo in stole? Obiščite trgovino JYSK, kjer boste našli veliko izbiro vrtnih garnitur. Če potrebujete vrtne garniture, bistro komplet ali vrtni komplet, so trgovine JYSK prava izbira za vas. Na voljo imamo vrtne garniture iz različnih materialov, med drugim iz lesa, aluminija, jekla, protja in umetnega ratana.

Vrtni kompleti - Bistro

So vaše vrtne garniture potrebne osvežitve?

Veliko vrtnih garnitur, na primer pohištvo iz umetnega lesa, ne potrebuje vzdrževanja. Če so vam bolj všeč klasične vrtne ganiture vrtnega pohištva iz lesa, pa boste morali nekaj časa nameniti tudi vzdrževanju. Naši enostavni nasveti za vzdrževanje vam bodo pomagali, da se boste hitro in preprosto lotili dela.

Preberite nasvete o vzdrževanju vrtnih garnitur oz. pohištva. 

JYSK je družbeno odgovorno podjetje. Velika večina našega vrtnega pohištva ima certifikat FSC, kar pomeni, da je bil les pridobljen iz trajnostnih gozdov.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Visa Mastercard