Poglejte vrtne garniture in komplete vrtnih stolov in miz

Vrtne garniture za terase morajo biti kakovostne, da lahko dolgo udobno uživamo na vrtnem pohištvu. Je morda prišel čas, da zamenjate staro vrtno garnituro sestavljeno iz vrtne mize in stolov? Obiščite JYSK-ovo trgovino ali spletno trgovino, kjer boste našli veliko izbiro vrtnih garnitur, z raznoliko kombinacijo vrtnih stolov in miz. Na voljo imamo vrtne garniture in komplete iz različnih materialov, med drugim iz lesa, aluminija, jekla, umetnega lesa in umetnega ratana. Na voljo so tudi manjše balkonske vrtne garniture in vrtni seti. Vrtne garniture so primerne za obedovanje na prostem, za piknike in razna praznovanja. Če radi pogosto vabite na teraso več ljudi, si izberite vrtne garniture, ki imajo vrtne mize s podaljškom ter zložljive vrtne stole, ki jih lahko lažje shranite. Poglejte, pa si tudi, kako izbrati vrtno lounge garnituro.

Pestra izbira vrtnega pohištva

V JYSK-u imamo veliko izbiro vrtnega pohištva za vsak okus, ne glede na to, ali imate raje pohištvo, ki ne potrebuje vzdrževanja, ali rustikalni videz, ki ga daje leseno pohištvo. Razmislite tudi, ali naj bo vaša vrtna miza okrogla, kvadratna ali ovalna. Če želite imeti dovolj prostora za goste, je lahko izbira mize s podaljškom ali raztegljiva vrtna miza prednost.

Če imate na terasi dovolj prostora, lahko posnemate notranjost svojega doma – teraso opremite z vrtno mizo in vrtnimi stoli po vzoru jedilnice ter drugimi praktičnimi dodatki, nato pa se lahko sprostite v mehkem in udobnem pohištvu, kot je v vašem dnevna soba.

So vaše vrtne garniture potrebne osvežitve?

Veliko vrtnih garnitur, na primer vrtno pohištvo iz umetnega lesa ali materiala, ne potrebuje vzdrževanja. Če so vam bolj všeč klasične vrtne ganiture iz lesa, pa boste morali nekaj časa nameniti tudi vzdrževanju. Naši enostavni nasveti za vzdrževanje lesenega vrtnega pohištva vam bodo pomagali, da se boste hitro in preprosto lotili dela. Preberite nasvete o vzdrževanju vrtnih garnitur oz. pohištva.  JYSK je družbeno odgovorno podjetje. Velika večina našega vrtnega pohištva ima certifikat FSC®, kar pomeni, da je bil les pridobljen iz trajnostnih gozdov. Na voljo imamo tudi vrtne lounge garniture za udobnejše sedenje

Vrtne garniture so iz raznolikih materialov

Ne glede na to, katero vrsto vrtnega pohištva imate raje, lahko v JYSK-u najdete raznoliko ponudbo. Na izbiro imamo vrtne garniture iz različnih materialov. Izbira je odvisna od vaših potreb, prostora na terasi ali balkonu, namena uporabe in vzdrževanja:

  • Lesene vrtne garniture: Če imate raje klasično leseno vrtno pohištvo, boste morali poskrbeti tudi za redno vzdrževanje vrtnih garnitur. Če lesa ne boste redno vzdrževali, lahko tvegate, da se leseno vrtno pohištvo izsuši in začne propadati. Takoj ob nakupu pričnite vzdrževati lesene vrtne garniture. Za vas smo pripravili preproste nasvete za vzdrževanje lesenega vrtnega pohištva. Vse naše leseno vrtno pohištvo ima FSC certifikat. Poglejte pa si tudi videoposnetek, kako v treh korakih prenovite leseno vrtno pohištvo.
  • Vrtne garniture iz aluminija/jekla: Vrtne garniture iz aluminija ali jekla so trpežne in imajo brezčasen videz ter zahtevajo minimalno vzdrževanje, saj so odporne na vremenske vplive. Aluminij je nerjaveč material, zato lahko vrtne garniture iz aluminija varno pustite zunaj vso zimo. 
  • Vrtne garniture iz umetnega ratana: Pletene vrtne garniture so pri nas na voljo iz poliratana oz. umetnega ratana. Obstaja razlika med ratanom in poliratanom (umetnim ratanom). Poliratan je umeten material iz sintetičnih vlaken, ratan pa je naravni material iz tropskih dreves in rastlin. Oba materiala sta odporna tako na vremenske vplive kot na normalno obrabo in zato enostavna za vzdrževanje. Poleg tega jih lahko kupite po ugodni ceni in jih imate vrsto let.
  • Vrtne garniture iz umetnega lesa: Umetni les je sintetični material, ki ne potrebuje vzdrževanja in ima naravno strukturo lesa. Narejen je iz plastike, kot je polistiren, ki je trpežen material, odporen na vremenske vplive. Umetni les je zaščiten pred UV-žarki, kar zagotavlja obstojnost barve na površini. Veliko našega vrtnega pohištva je iz umetnega lesa, ki ne potrebuje vzdrževanja. Vrtne garniture niso občutljive na vlago in plesen, zato jih le preprosto umijete z milom in vodo in so pripravljene na poletje.

Čudovite kombinacije vrtnih stolov in vrtnih miz

Pod kategorijo vrtni kompleti smo vam pripravili veliko raznolikij kombinacij vrtnih setov, vrtnih garnitur in vrtnih kompletov, ki so primerni za manjše, srednje velike in velike terase. Glede na vaše potrebe si izberite velikost vaše vrtne mize in stolov ter seveda tudi upoštevajte, kateri materiali so vam všeč. Poglejte naš ljubek izbor bistro setov za manjše balkone, za vhod hiše ali kotiček v vrtu: manjša okrogla ali kvadratna vrtna miza z manjšimi vrtnimi stoli. Če potrebujete vrtno garnituro samo za obede vaše družine, si izberite srednje veliko garnituro. Če pa radi prirejate velike zabave, si poglejte večje vrtne mize in zložljive vrtne stole, ki jih enostavno pospravite, ko jih ne potrebujete.  Raziščite našo čudovito izbiro cenovno ugodnejših vrtnih kompleto, setov in garnitur.