Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
FSC-certificirano vrtno pohištvo iz trdega lesa, vrtna miza in vrtni stoli, z oznako FSC

Oznaka FSC® je zagotovilo za les iz odgovornih virov

Pomemben dejavnik v zvezi s podnebnimi spremembami je uničevanje svetovnih gozdov zaradi netrajnostnega krčenja gozdov. Od gradnje do dekoracije doma se les kot material pogosto uporablja po vsem svetu, zato je pomembno, da gozdni materiali, kot je les, izvirajo iz trajnostnih virov, da ne oškodujemo naravnega okolja. Marsikdo med nami prepozna in pozna oznako FSC, toda kaj sploh je in kaj pomeni pri odločitvi, katero leseno vrtno pohištvo kupiti?

Kovinska oznaka FSC na lesenem vrtnem pohištvu

The Forest Stewardship Council®

Forest Stewardship Council, splošno znan kot FSC, je mednarodno priznana neprofitna organizacija in sistem označevanja za les, papir in druge gozdne materiale, ki izvirajo iz trajnostnega gozdarstva ali drugih odgovorno upravljanih virov.

Oznaka FSC je vaše zagotovilo, da so stopnje sečnje omejene na trajnostne ravni, kar omogoča, da se gozdovi nenehno obnavljajo in ponovno rastejo. Poleg tega zagotavlja, da je ves les mogoče izslediti do izvornega gozda. Več o FSC si preberite tukaj.

Asortiman vrtnega pohištva podjetja JYSK s certifikatom FSC


Naša bistvena kategorija izdelkov in ena največjih v JYSK-u je naš izbor vrtnega ter zunanjega pohištva in smo med največjimi prodajalci vrtnega pohištva v Evropi. Zato menimo, da je povsem naravno, da aktivno spodbujamo trajnostno gozdarstvo, in danes je 100 % našega asortimana lesenega vrtnega pohištva certificiranega s FSC.


Oznaka FSC je vaše zagotovilo, da je vsak kos lesenega vrtnega in zunanjega pohištva, ki ga lahko kupite v podjetju JYSK, izdelan iz gozdnih materialov, kot je les, ki izvira iz odgovorno in trajnostno upravljanih gozdov. Od naših velikih vrtnih lounge garnitur do majhnih vrtnih mizic, lahko izberete naše leseno vrtno pohištvo s certifikatom FSC z mirno vestjo, saj veste, da vaš nakup ne ogroža celovitosti in zdravja svetovnih gozdov.


Kot član Forest Stewardship Council od leta 2006 ne samo, da ima naš celoten izbor lesenega vrtnega pohištva certifikat FSC, ampak smo tudi zavezani k dejavni vlogi pri ohranjanju gozdov, spodbujanju trajnostnega gozdarstva in širjenju ozaveščenosti o Forestry Stewardship Council in kaj pomeni za vas kot kupca, člana družbe in prebivalca našega planeta (FSC® N001715).

Naš ves obsežen izbor vrtnega pohištva ima certifikat FSC, zato lahko izbirate med številnimi odličnimi možnostmi. Oglejte si naslednje izbrane izdelke po kategorijah vrtnega pohištva.

Vrtne mize in stoli s certifikatom FSC

Med našim najbolj priljubljenim asortimanom za zunanjo uporabo je naš širok izbor vrtnega pohištva za obedovanje: kvadratne in pravokotne vrtne mize, okrogle vrtne mize, vrtni jedilni stoli

Vrtne garniture in kompleti s certifikatom FSC

Veliko naših lesenih vrtnih miz in vrtnih stolov je na voljo v vrtnih kompletih, ki vključujejo oboje. Vrtni kompleti in garniture so narejeni tako, da imajo ujemajoče se vrtne mize in vrtne stole. Cenovno so ugodnejši, kot če bi vrtno mizo in vrtne stole kupovali posebej, tako da s seti dobite tudi odlično vrednost za svoj denar.

Vrtno lounge pohištvo s certifikatom FSC

Poleg vrtnega pohištva za obedovanje na prostem, vključuje naš asortiman tudi druge bistvene kose vrtnega pohištva za vaše zunanje prostore, kot so lounge zofe, manjše lounge mizice, večje lounge garniture itd. Še posebej priljubljena je naša kolekcija vrtnega pohištva UGILT, izdelana iz masivnega akacijevega lesa.

Izvedite več o FSC in JYSK

Če vas zanima več o Forest Stewardship Council kot tudi o podjetju JYSK in naši zavezanosti spodbujanju trajnostnega gozdarstva, si oglejte spodnje povezave:

Izvedite več

Vodič pri izbiri paviljona

Vodič pri izbiri paviljona

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro