Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Prednosti okrogle vrtne mize

Prednosti okrogle vrtne mize

Nekateri pravijo, da pogovor lažje teče okrog okrogle mize. To velja tudi za vrtne mize. In živahen klepet je le ena od prednosti okrogle vrtne mize – več o tem preberite v spodnjem blog zapisu.  

Okrogle vrtne mize za manjše terase ali balkone

Velikost vrtne mize mora ustrezati prostoru, ki ga imate na terasi ali balkonu. Če nimate veliko prostora, je okrogla vrtna miza lahko boljša izbira kot kvadratna ali pravokotna. Če je vrtna miza namenjena terasi, kjer preživite veliko časa z družino in prijatelji, je okrogla vrtna miza odlična izbira. Oblika in mehki robovi poskrbijo, da se je lažje premikati okoli takšne vrtne mize. 

Z gosti boste prav tako sedeli bližje drug drugemu in lažje bodo vsi gosti del pogovora za mizo. Vrtna miza SANDVIG ima premer 120 cm, višino 74 cm, ima aluminijast okvir, mizna plošča pa je iz umetnega lesa.

Okrogla vrtna miza z vrtnimi stoli v sivi barvi


Prava velikost vrtne mize je odvisna tudi od tega, kako velika je vaša družina ali koliko gostov ponavadi povabite. Vrtna miza RANGSTRUP je na voljo v dveh različnih velikostih: s premerom 110 cm ali 130 cm. Višina obeh vrtnih miz je enaka: 74 cm. Na voljo je: miza v naravni ali črni barvi ter s črnimi ali belimi aluminijastimi nogami. 

Okrogla vrtna miza z vrtnimi stoli

Vrtna miza na jeklenem podstavku

Vrtna miza, ki ima jeklen podstavek namesto štirih nog, ima še več prednosti. Pri postavljanju vrtnih stolov vam ni treba skrbeti za noge, dizajn pa je somoderen in lahkoten. Vrtna miza FAGERNES ima premer 110 cm in je visoka 75 cm, njen okvir je narejen iz jekla, mizna plošča pa iz vlaknastega cementa.  

Vrtna miza na jeklenem podstavku s štirima vrtnima stoloma


Poglejte prednosti vrtnih miz s prilagodljivo višino.

Zdaj veste, kaj potrebujete, da se pripravite na tople večere z večerjo na prostem. JYSK vsem želi lepo in čudovito poletje. 

Zaradi nepredvidljivih okoliščin lahko pride do daljših dobavnih rokov in razprodanih izdelkov.

Izvedite več

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.