Pestra izbira notranjih rolojev za senčenje oken

Notranja senčila za okna, kot so npr. roloji oz. notranje rolete za okna so stalna ponudba v našem asortimanu. Vsekakor notranji roloji izredno lepo popestrijo prostor ter hkrati preprečijo pogled v vaš dom. V ponudbi imamo tudi dvojne roloje, ki prepuščajo dnevno svetlobo, hkrati pa zastrejo pogled in jih ennostavno z vrvico v trenutku prilagodite vaši potrebi. Na voljo so roloji za dnevno svetlobo ali za zatemnitev. Širino notrajnih rolo zaves lahko prilagodite oknu po meri kar sami. Ob opisu izdelka imate tudi videoposnetke z navodili za montažo rolojev. Poglejte tudi blog o montaži zaves in rolojev TU.

Notranja senčila: roloji - praktična izbira

Ko investirate v nova senčila, najprej upoštevajte svoje potrebe. Potrebujete pametno in moderno rešitev ali praktično in funkcionalno – ali morda kombinacijo zaves in rolojev? In za katero sobo potrebujete senčila? Notranji roloji so preprostega videza in so elegantna ter diskretna rešitev, ki je na voljo v različnih barvah, vzorcih in materialih. Vašemu domu dodajo minimalističen videz in če vam je všeč klasičen skandinavski slog, pomagajo izboljšati čist nordijski videz. Poleg tega imajo senčila številne funkcionalne prednosti. Zavzamejo zelo malo prostora v prostoru in jih je mogoče nastaviti vodoravno, tako da lahko prepustite količino svetlobe, ki jo želite. Zatemnitveni roloji so zelo priljubljene, ker dobro zadržujejo svetlobo in so zato dobra izbira za spalnico ali otroško sobo. Rešitev z dvojnimi roloji omogoča delni prepust svetlobe. Ta rolo ima dvojni sloj, ki ga lahkoenostavne prilagodite.

Vrste notranjih rolojev:

  • navadni roloji

Po širini jih lahko skrajšate, da se prilegajo vašemu oknu. Kar zadeva dolžino, izberite takšne, ki segajo vse do okenske police.

  • dvojni roloji

Roloje lahko uporabljate tako za preprečitev pogledov v vaš dom, kot tudi za zatemnitev prostorov.

  • zatemnitveni roloji

Zatemnitveni notranji roloji zadržijo svetlobo in toploto, zato so lahko idealni za spalnico.

Čiščenje rolojev

Notranji roloji se redko umažejo, saj so ponavadi zviti v roli ali popolnoma odviti. Očistijo se le z vlažno krpo ali sesalnikom. Ker so enostavni za vzdrževanje, so resnično praktična izbira notranjih senčil. Več si preberite tu.