Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Umazano bele zavese in zavese v peščeni barvi v jedilnici in dnevni sobi

Favoriti med zavesami po izboru naše nabavnice

Ne glede na to, ali imate v vašem domu raje lahke ali težke in gostejše zavese, so nove zavese in roloji hiter in enostaven način za prenovo vizualnega videza in stila doma. Anne Mette Amstrup Bang je naša strokovnjakinja za trende, kakovost in funkcionalnost v kategoriji zaves in notranjih senčil. V tem blog zapisu z nami podeli svoje favorite v asortimanu.

“Za to poletno sezono smo se osredotočili na dodajanje zaves iz lahkega in mehkega blaga v našo ponudbo,”  pravi Anne Mette in nadaljuje: ”Svetlejše zavese se popolnoma prilegajo letnemu času, hkrati pa te zavese lahko ostanejo obešene za daljše obdobje, saj se svetlih barv ne naveličaš tako zlahka.”     

Zavesa ABRAUR v umazano beli barvi

 
“Zavesa ABRAUR je ena izmed novih lažjih zaves, ki jih predstavljamo v tej sezoni. Zavesa je v umazano beli barvi in ima diskretno tanko naključno črto v tkanini, kar ji daje res lep videz.”

Zavesa ABRAUR se lahko namesti tako na vodilo kot na drog in se lahko enostavno skrajša z likalnikom, krpo in priloženim trakom.

Poglejte naše kratke nasvete, kako izbrati zavese.

Zavesa LYR v naravnem videzu

Prosojna zavesa iz lana in poliestra


“Še en trend, ki ga vidimo pri zavesah, je naraven videz. Zavesa, ki se prilega temu trendu, je naša zavesa LYR, ki je izdelana iz lana in poliestra. Lan daje tkanini lepo surovo strukturo, sama struktura pletenja pa ji daje hkrati ženstven videz. 

Težka zavesa NESVATN 


“Omeniti moram tudi našo priljubljeno težko zaveso NESVATN. Pri naših kupcih je priljubljena in razumem, zakaj. Zavesa je izdelana v kakovostnem materialu chenille in je na voljo v čudoviti peščeni in mornarsko modri barvi. To je težka zavesa, ki zaustavi večino sončne svetlobe in radovednih oči – ne da bi bila gosta zatemnitvena zavesa,« pravi Anne Mette, preden nam predstavi še zadnjega favorita.  

Notranji rolo BOLGA za zatemnitev

Notranji zatemnitveni rolo in prosojna zavesa


“Če iščete zavese ali notranje roloje, ki popolnoma zaustavijo sončno svetlobo, vam priporočam naše zatemnitvene roloje BOLGA. Zaradi preprostega dizajna so dobra izbira za večino domov, prav tako pa imajo ugodno ceno. Idealni so za spalnico ali dnevno sobo v kombinaciji z na primer zavesami ABRAUR.”

Notranje roloje BOLGA lahko očistite z vodo, širino lahko po potrebi skrajšate

Preberite tudi naš vodič o tem, kako očistiti zavese in roloje.

Izvedite več

Skandinavske dekoracije z elegantnim pridihom

Skandinavske dekoracije z elegantnim pridihom

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice