Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Božični škratki, palčki in božički na policah v dnevni sobi

Prišel je čas božičnih škratov

Božični palčki in škratki so fantastična bitja, ki imajo dolgo zgodovino v skandinavski folklori in so že zelo dolgo sestavni del skandinavskega božiča. Tudi zato so sodobne različice tradicionalnih skandinavskih božičnih palčkov in škratkov zelo priljubljeni okraski med božičnimi prazniki. Kombinacija veselih, minimalističnih dizajnov in lepih božičnih barv pomeni, da so kot nalašč za okrasitev udobnih majhnih kotičkov v vašem domu, na primer na klubskih mizicah, na okenskih policah, ob kaminu in celo na ali okoli božičnega drevesa. Škratki in ostale figurice so dekoracije in ne igrače.

Ne glede na to, ali jih imenujete božični palčki ali božični škrati, nekaj je gotovo – ves božični čas bodo v vaš dom prinašali veselje.

Božični škrat MUGGLESTEN

Božični škrat MUGGLESTEN je sodobna različica tradicionalnega skandinavskega božičnega palčka. Kot prijazen palček z velikim božičnim klobukom, okroglim nosom in veliko, košato sivo brado je škrat na voljo v dveh velikostih – v večji različici z višino 31 cm in v manjši različici z višino 17 cm. To pomeni, da boste vedno našli ustreznega za vašo okensko polico, klubsko mizo ali drug prostor, kjer je lahko božični škrat MUGGLESTEN nameščen v prazničnem času.

Božični škrati v dveh velikostih na okenski polici
Skandinavski božični škrat s sivo brado na okenski polici

Božični škrat NABBI 

Tako kot škrat MUGGLESTEN, tudi božični škratek NABBI ali božični palček nosi velik, koničast rdeč klobuk in veliko belo brado. Škrat NABBI se vedno usede v lep kotiček, kjer sprosti ter spočije noge. Poskrbel bo za prijetno božično vzdušje v vašem domu.

Skandinavski božični škrat na okenski polici ob velikih rdečih svečah
Božični škrat ob rastlini in lanterni

Božični škrat MOLDAVIT 

Božični škratek MOLDAVIT je podoben večjemu bratrancu škratu NABBI in je del naše božične dekoracije. Z daljšim trupom in precej daljšimi nogami, vključno z rdeče-belimi nogavicami, je tudi božični škratek, ki uživa v udobnih kotičkih doma. Kot običajno pri božičnih palčkih in škratkih, škrat MOLDAVIT nosi rdeč, koničast božični klobuk in ima veliko belo brado.

Božični škrat z veliko belo brado, koničasto rdečo kapo in dolgimi nogavicami
Božični škrat z belo brado, rdečo kapo in nogavicami

Božični jelenček in božična miška

Božični palčki in škratki niso edini pomembni spremljevalci božičnih praznikov. Božičkova pomočnica miška GYLVE in nekaj njegovih zaupljivih severnih jelenov, na voljo je jelen RAN, imajo prav tako pomembne naloge. Božični škrati, palčki, miške ali jelenčki – vsi so prijazni in ljubki spremljevalci, ki vam bodo delali družbo skozi božične praznike.

Božična jelenčka in miška

Plišasti in mehki božični škratki, palčki, jelenčki, miške, snežaki so odličen način za popestritev prazničnega veselja - vendar niso edini v naši ponudbi. Poiščite več navdiha o tem, kako okrasiti svoj dom zunaj in znotraj v pravem božičnem duhu.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi