Poglejte klubske mizice različnih velikosti in dizajnov

Iščete popolno klubsko mizico, ki bo polepšala vašo dnevno sobo? V JYSK-u boste našli široko paleto klubskih mizic različnih barv, dizajnov, oblik in velikosti. Klubske mizice so zelo primerne za odlaganje predmetov, ki jih želite imeti pri roki v dnevni sobi, medtem ko počivate na naslanjaču ali kavču. Klubska mizica v čudovitem skandinavskem stilu je lahko tudi dekorativni kos pohištva, ki dopolnjuje vaš najljubši kotiček doma. Ne glede na to, ali iščete leseno klubsko mizico s toplim in naravnim videzom ali pa moderno klubsko mizico z elegantnimi linijami, pri nas boste našli pravo izbiro za svoj dom. Pri postavitvi kavne mizice je pomembno upoštevati velikost in razmerje prostora.  Poglejte, kako si preurediti dnevno sobo na ugoden način.

Večfunkcionalnost klubske mizice

Klubske mizice so kos pohištva, ki lahko služi več namenom. Največkrat služi kot mizica za odlaganje v dnevni sobi. Manjšo klubsko mizico lahko uporabite tudi kot nočno omarico v spalnici ali kot igralno mizico v otroški sobi - možnosti je veliko. Pri nakupu nove klubske mizice morate upoštevati več stvari, na primer, kje jo želite uporabiti, velikost mizice, barvo in material, iz katere naj bo klubska mizica itd. Klubska mizica pogosto zavzema osrednji položaj v dnevni sobi, zato je lahko pogosto v napoto. Izberite takšno klubsko mizico, ki jo lahko enostavno premikate, če se pojavi potreba. Poglejte več idej, kako urediti manjše stanovanje tu.

Kavna mizica kot lepa dekoracija dnevne sobe

Okrasitev vašega doma naj bo osebna, saj se morate doma počutiti kar se da udobno. Kavč ali kavna mizica sta lahko preprost način, da svojemu domu dodate pridih barvitosti. Izberite klubsko mizo v barvi breskeve, olivno zeleni, zlati, peščeni barvi. Klasična izbira za mnoge je klubska mizica v beli, črni ali naravni barvi. Če ste nekoliko bolj pogumni in vam je všeč bolj grob videz, potem je mizica v izgledu betona morda popolna za vas. Ne glede na to, ali vas zanima moderen ali klasičen stil, imamo v JYSK-u klubsko mizico za vas. V našem izboru boste našli klubske mizice v različnih stilih in izvedbah. Na voljo so tudi v raznolikih oblikah: kvadratne, okrogle, pravokotne, iz stekla z nogicami...

Kakšno vrste klubsko mizice izbrati

Na velikost klubske mizice običajno vpliva velikost vaše dnevne sobe, velikost in oblika kavča ter za kaj jo boste uporabljali.

Okrogla klubska mizica

Okrogla klubska mizica lahko dejansko zadovolji potrebo po klubski mizici za večino ljudi. Tako v manjših hišah ali stanovanjih, kjer sta sedežna garnitura in prostor okoli nje razmeroma blizu, pa tudi v velikih dnevnih sobah, kjer je prednost velika kotna sedežna garnitura ali sedežna garnitura v obliki črke U in je okrogla klubska mizica prava izbira. Prednosti okrogle klubske mizice so, da ne zavzame toliko prostora v prostoru, ker je mizica brez vogalov in jo tudi lažje premikamo v manjših prostorih. Kljub temu vam na mizici ne manjka prostora in lahko nanjo postavite vazo in skodelico kave.

Majhna klubska mizica

Poleg tega, da je majhna klubska mizica seveda primerna za majhno dnevno sobo in manjšo sedežno garnituro, npr. dvosed, jo lahko enostavno postavite tudi ob večje sedežne garniture. Če vam je manjša klubska mizica všeč, a imate veliko dnevno sobo, razmislite o kombinaciji več majhnih kvadratnih ali okroglih klubskih mizic. Kombinacija daje živahen in sodoben videz, hkrati pa vsem omogoča enostaven dostop do skledic s prigrizki z vseh sedežev.

Velika klubska mizica

Velike klubske mizice imajo tudi številne prednosti. Večina velikih modelov klubskih mizic v JYSK-u ima dodatno polico za shranjevanje pod mizo, kamor lahko odlagate knjige, revije, daljinske upravljalnike ali pletenine. Večja klubska miza je odlična tudi za družinsko zabavo, saj je dovolj prostora za družabno igro ali partijo kart.