Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevna soba - Klubske mizice

 
Mizica FREDERICIA star. izgled
Mizica FREDERICIA star. izgled
 
Klubska mizica FREDERICIA nizka
Klubska mizica FREDERICIA nizka

Klubske mizice različnih velikosti in dizajnov

Klubske mizice so zelo primerne za odlaganje predmetov, ki jih želite imeti pri roki, medtem ko počivate na kavču: na primer skodelice kave ali krožnika piškotov. Ko vaše veke postajajo težke in je čas za krepčilni popolda       nski spanec, lahko odložite časopis na klubsko mizico, da boste takoj nadaljevali z branjem, ko se boste zbudili.

Klubska mizica je tudi okrasni kos pohištva, ki dopolnjuje vaš kotiček s kavčem. V trgovinah JYSK boste našli veliko ponudbo klubskih mizic različnih barv, dizajnov in velikosti. Odločite se lahko na primer za praktično zložljivo mizo iz hrastovega lesa, premazanega z oljem, z dodatnimi policami za časopise in revije.

Na voljo imamo tudi klubske mizice iz različnih materialov, med drugim iz borovega lesa, hrastovega ali orehovega lesa, premazanega z oljem, stekla, kovine in akacije.

Veliko klubskih mizic lahko postavite tudi poleg kavča ali ob steno. Ustvarite prijeten kotiček v svoji dnevni sobi z manjšo klubsko mizico, nekaj svetilkami in dekorativnimi svečami ali rožami. 

E-novice

Visa Mastercard