Klubske mizice različnih velikosti in dizajnov

Klubske mizice so zelo primerne za odlaganje predmetov, ki jih želite imeti pri roki v dnevni sobi, medtem ko počivate na naslanjaču ali kavču. Klubska mizica v čudovitem skandinavskem stilu je lahko tudi dekorativni kos pohištva, ki dopolnjuje vaš najljubši kotiček doma. V trgovinah JYSK boste našli veliko ponudbo klubskih mizic različnih barv, dizajnov, oblik in velikosti. Klubske mizice so tudi iz različnih materialov, med drugim iz borovega lesa, hrastovega ali orehovega lesa, premazanega z oljem, stekla, kovine in akacije. Poglejte, kako si preurediti dnevno sobo na ugoden način.

  Dnevna soba - Klubske mizice

  Klubska mizica SHINE 40x40 siva/krom
  15,-/kos.
  39,99 /kos.
  -62%
  basic
  Le v trgovini
  Klubska mizica DOKKEDAL 60x60 beton
  34,95/kos.
  69,99 /kos.
  -50%
  basic
  Klubska mizica DOKKEDAL 75x115 beton
  55,-/kos.
  99,- /kos.
  -44%
  basic
  Klubska mizica GADEVANG Ø65 bela/zlata
  65,-/kos.
  89,99 /kos.
  -27%
  plus
  Le v trgovini
  Klubska mizica HJERM 60x120 hrast
  79,99/kos.
  basic
  Samo na spletu

  Večfunkcionalnost klubskih mizic

  Klubske mizice so kos pohištva, ki lahko služi več namenom. Največkrat služi kot mizica v dnevni sobi. Manjšo klubsko mizico lahko uporabite tudi kot nočno omarico v spalnici ali kot igralno mizico v otroški sobi - možnosti je veliko. Pri nakupu nove klubske mizice morate upoštevati več stvari, na primer, kje jo želite uporabiti, velikost mizice, barvo in material, iz katere naj bo klubska mizica itd. 

  Kavna mizica kot lepa dekoracija dnevne sobe

  Okrasitev vašega doma naj bo osebna, saj se morate doma počutiti kar se da udobno. Kavč ali kavna mizica sta lahko preprost način, da svojemu domu dodate pridih barvitosti. Izberite klubsko mizo v vijolični, roza, zlati ali kari barvi. Klasična izbira za mnoge je miza v beli, črni ali naravni barvi. Če ste nekoliko bolj pogumni in vam je všeč bolj grob videz, potem je mizica v izgledu betona morda popolna za vas. Ne glede na to, ali vas zanima moderen ali klasičen stil, imamo v JYSK-u klubsko mizico za vas. V našem izboru boste našli klubske mizice v različnih stilih in izvedbah.