POGLEJTE PREPROGE, KI SPREMENIJO IZGLED PROSTORA

Preproge so na voljo v več vzorcih in dizajnih, pletene ali kosmatene, večje in manjše. Na voljo je tudi okrogla preproga iz naravnih materialov. Preproge imajo različne dizajne, večinoma so v skandinavskih stilih, kar pomeni, da so v nevtralnih in nežnih barvnih odtenkih. Ne pozabite pa tudi na nedrsne podloge za preproge. Na voljo so tudi otroške preproge. Poglejte, kako lahko tudi s preprogami uredite udobno in hygge vzdušje.

  NAVDIH ZA UPORABO PREPROG PRI UREJANJU DOMA

  Uporaba preprog kot del dekoracij doma je zelo priljubljena. Na izbiro imamo več raznolikih preprog, tudi v različnih velikostih in materialih. Izbira materiala preproge je v veliki meri odvisna od tega, kje bo preproga postavljena. Lahko je v vaši dnevni sobi, spalnici, pisarni, kopalnici, hodniku ali v otroški sobi. Upoštevajte, da imajo nekatere naše preproge odlično prednost, saj jih lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

  Dnevna soba / spalnica / hodnik / otroška soba

  Lepo je stopiti na mehko in kosmato preprogo ob nočni omarici ali ob postelji, da zjutraj stopiš na topla tla. Če želite imeti preprogo tudi pod jedilno mizo ali preprogo v predsobi, je bolje izbrati tanjšo preprogo, ki je enostavna za čiščenje in je ne poškodujejo umazanija in ostanki hrane. V otroško sobo namestite lepo otroško preprogo. Zasnovane so tako, da podpirajo igro in učenje. Oglejte si naše čudovite otroške preproge tukaj.

  Zunanja preproga

  Če radi bosi hodite tudi na terasi ali balkonu, so zunanje preproge odlična izbira. Upoštevajte, da se naše preproge za zunanjo uporabo lahko uporabljajo tudi v zaprtih prostorih.

  Izbira barve

  Če želite praktično izbiro perproge, je vedno najboljše izbrati preprogo v klasičnih barvah, kot sta črna in siva. Lahko pa izberete tudi večbarvno preprogo, kjer je madeže težje videti. Na voljo so tudi preproge v naravnih barvah.