Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Jedilnica s svetlo sivo preprogo pod jedilno mizo in klop z odejo in okrasno blazino

Preproge, odeje in okrasne blazine za hygge vzdušje v vašem domu

Obnove dnevne sobe ali jedilnice se lahko lotite na lažji in cenejši način. Premislite, ali je res potrebno beljenje sten z novo barvo, iti v nakup novega kavča ali naslanjača. Zamenjate lahko le okrasne blazine, odeje ali preproge. Vsi ti dodatki za dom naredijo očitno vizualno spremembo v prostoru, saj z njimi lahko okrasite le določen kot v prostoru (npr. bralni kotiček v dnevni sobi). Z blazinami, odejami ali preprogami pa lahko na preprost način dosežete enovito harmonijo v prostoru ali pa z njimi dodate le kanček individualnosti v vaš notranji stil opremljanja doma. 

Tabure v umazano beli barvi z modro odejo in belo-sivo vazo


Odeje imajo v dekoriranju prostora več funkcij. Uporabite jih lahko za razbitje monotonosti večje površine v nevtralni barvi (npr. sivega kavča), enobarvne odeje pa lahko lepo skombiniramo s pisanimi okrasnimi blazinami. Če jih položimo prek naslonjala fotelja, pa le-ta dobi šarmanten in eleganten izgled. V hladnih večerih pa nas toplo pogrejejo.

Okrasna blazina v zeleni barvi  in pletena odeja na sivem kavču


Izberete lahko med več modeli odej in okrasnih blazin, ki so v podobnih barvnih odtenkih in jih preprosto uskladite z ostalimi dekoracijami ali pohištvom. Z odejami in okrasnimi blazinami v živahnejših barvnih odtenkih poživite izgled kavča, kot je prikazano na spodnji fotografiji.

Živahne okrasne blazine in odeja krpanka na kavču


Dodatki za dnevno sobo, ki ustvarijo hygge vzdušje

Preproge lahko uporabite, če želite poudariti del prostora v sobi ali mu dodati novo podobo. Preprogo postavite pod jedilno mizo in tako ustvarite "prostor v prostoru" ali jo položite pod klubsko mizico v dnevni sobi in tako vnesete v prostor prijetno hygge vzdušje. Preproga ni le dekorativen dodatek za dom, saj nudi tudi toplino našim nogam.  

Jedilnica s svetlo sivi preprogo pod jedilno mizo


Nekatere modele preprog lahko prilagodimo meram prostora. Preprogo VILLEPLE lahko obrežete v obliko ali dolžino/širino, ki vam najbolj odgovarja glede na prostor. Na spodnji sliki je primer, kako smo odrezali preprogo, da ima zaokrožene robove. Na ta način smo prostoru dodali neformalen in toplejši izgled.  

Dnevna soba s svetlo sivo preprogo in naslanjačem ter kavčem in živahnimi okrasnimi blazinami


Oblazinjeno pohištvo, preproge, odeje in okrasne blazine dodajo prostorom domačnost ter spremenijo hišo ali stanovanje v pravi dom. Drobni dodatki, kot je npr. prtiček iz blaga, pričarajo prijetno hygge vzdušje pri večerji s prijatelji.   

Miza s skledami, kozarci in krožniki s prtički iz blaga


Želite videti več JYSK-ovih tekstilnih izdelkov? Poglejte favorite tekstilnih izdelkov, ki jih je izbrala naša nabavnica.

 

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi