Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Jedilnica s kuhinjo, okrasne blazine na naslanjaču in odeja krpanka ter naša nabavnica

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dom

Tags: tekstilni izdelki, okrasna blazina, preproga, odeja krpanka, novosti

Če imate radi mehke in udobne tekstilne dodatke za dom, ima Sara Højgaard Rasmussen nekaj pravih favoritov za vas. Sara je naša nabavnica tekstilnih izdelkov za dom in povprašali smo jo o njenih najljubših tekstilnih dekoracijah v našem novem asortimanu. ”Izbrala sem preprogo iz jute, odejo krpanko in eno od naših klasičnih okrasnih blazin, ki vašemu domu dodajo osebno noto,” prične z naštevanjem favoritov.

Okrasna blazina VALERIANA s karirastim vzorcem 

Siva, umazano bela blazina ter okrasna blazina s karirastim vzorcem na naslanjaču

 

”Elegantni kolekciji okrasnih blazin VALERIANA smo dodali dve novi karirasti okrasni blazini," pravi Sara. ”Blazini imata zelo klasičen videz, vendar z retro pridihom. Všeč mi je, kako subtilno dodata barvitost v prostor.” Okrasni blazini VALERIANA imata prevleko iz 70 % bombaža in 30 % lanu ter polnilo iz perja, zaradi česar sta izjemno udobni.

Preproga SOLSIKKE

Preproga iz jute v jedilnici

 

"Preproga SOLSIKKE je zelo trpežna, narejena je iz jute," pravi Sara o svojem naslednjem favoritu iz novega asortimana. "Rustikalni videz preproge ustvarja lep kontrast številnim različnim stilom ureditve notranjosti doma: romantičnim, klasičnim ali modernim. Barva preproge je naravna, tako nebarvana kot nebeljena, zato me spominja na bolj preproste čase. Uporabljam jo na svoji pokriti terasi, saj daje občutek domačnosti.” Preproga SOLSIKKE je izdelana iz rastlinskih vlaken in ročno tkana.

Odeja krpanka SKOVSTJERNE 

Odeja krpanka na naslanjaču

 

"Odeja krpanka SKOVSTJERNE je odeja, ki me resnično popelje v preteklost," nadaljuje Sara. "Je super trendovska in ima vintage videz z različnimi pisanimi vzorci. Ugotavljam, da je ravnotežje med rdečimi in modrimi toni čudovito uglašeno. Z grafičnim izrazom je lahko odeja krpanka lep dodatek k elegantnemu dekorju," zaključi