Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Elegantna jedilnica v naravni barvi lesa z dodatkom črne
Jedilnica v črni barvi in modrimi stoli z okroglo jedilniško mizo,  vitrino in konzolno mizo
Jedilnica v barvi hrasta

Jedilne mize in jedilniški stoli za vaš dom

V JYSK-u lahko najdete širok izbor pohištva za jedilnico, tako jedilniških stolov, jedilnih miz ter barskih stolov in miz, v različnih stilih in iz različnih materialov kot sta les in kovina. Jedilnico si lahko enostavno in preprosto z malo denarja uredite v svojem stilu, saj v naši ponudbi najdete kose pohištva za jedilnico, ki se lahko kombinirajo med sabo. Kot dodatek v jedilnicah imamo na voljo veliko števil omaric, predalnikov, vitrin in poličnikov, ki popestrijo prostor. Seveda pa jih imate lahko kot dodaten kos pohištva za shranjevanje pribora, krožnikov in ostalih stvari. Več nasvetov o izbiri jedilniških stolov si lahko preberete tu.

Širok izbor jedilniških miz in stolov

V JYSK-u vam ponujamo jedilniške ter barske mize in stole v različnih stilih in materialih, tako da lahko izberete pohištvo po svojem okusu. Mize so iz hrasta, stekla, jesena, bukve ali kovine, ki jih preprosto kombinirate s stoli iz kovine, lesa ali v videzu usnja.

Kombinirajte različne serije jedilniških stolov in miz

Večina našega pohištva je razdeljeno po serijah, ki pa se odlično medsebojno dopolnjujejo, kar vam pomaga ohraniti enoten videz doma. Izberete lahko jedilniške sete, ki so že sestavljeni tako, da se medsebojno ujemajo. Seveda pa lahko izberete jedilniško pohištvo v različnih stilih. Rezultat kombinacije jedilniške mize in stolov je vaš.

Jedilno mizo iz lesa dopolnite z našimi čudovitimi stoli iz kovine, lesa, tekstila ali umetnega usnja. Ali pa kupite okroglo jedilno mizo, ki je kot nalašč za manjšo jedilnico ali kuhinjo. Če izberete klasično pravokotno jedilno mizo, lahko za nekatere modele miz kupite dodatne podaljške oz. mizna krila, tako da boste zlahka naredili prostor za številne goste. Če živite v stanovanju z majhno jedilnico, lahko izberete zložljivo mizo in zložljiv stol, ki ne zavzameta toliko prostora.