Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Raziščite ponudbo jedilnih miz in jedilniških stolov za vašo jedilnico

Jedilnico si lahko enostavno z malo denarja uredite v svojem stilu. Jedilnica je osrednje mesto, kjer se zbira družina in preživi v njej veliko časa ob obedih, delanju domačih nalog ali le klepetu ob kavi in čaju. Zato je pomembno, da jo udobno opremite. V naši ponudbi najdete kose pohištva za jedilnico: jedilniške stole, jedilne mize, barske stole in mize, v različnih stilih in iz različnih materialov. Za jedilnice imamo na voljo veliko števil omaric, predalnikov, vitrin in poličnikov, ki popestrijo prostor. Vitrine in omarice lahko uporabite za shranjevanje pribora, krožnikov in ostalih stvari. Več nasvetov o izbiri jedilniških stolov si lahko preberete tu.

Poiščite navdih za ureditev vaše jedilnice tu.

Širok izbor jedilniških miz in stolov

V JYSK-u vam ponujamo jedilniške ter barske mize in stole v različnih stilih in materialih, tako da lahko izberete jedilniško pohištvo po svojem okusu. Mize so iz hrasta, stekla, jesena, bukve ali kovine, ki jih preprosto kombinirate s stoli iz kovine, lesa ali v videzu usnja.

Kombinirajte različne serije jedilniških stolov in miz

Večina našega pohištva je razdeljeno po serijah, ki pa se odlično medsebojno dopolnjujejo, kar vam pomaga ohraniti enoten videz doma. Izberete lahko jedilniške sete, ki so že sestavljeni tako, da se medsebojno ujemajo. Seveda pa lahko izberete jedilniško pohištvo v različnih stilih. Izbor kombinacije jedilniške mize in stolov je vaš.

Jedilno mizo iz lesa dopolnite z našimi čudovitimi stoli iz kovine, lesa, tekstila ali umetnega usnja. Ali pa kupite okroglo jedilno mizo, ki je kot nalašč za manjšo jedilnico ali kuhinjo. Če izberete klasično pravokotno jedilno mizo, lahko za nekatere modele miz kupite dodatne podaljške oz. mizna krila, tako da boste zlahka naredili prostor za številne goste. Če živite v stanovanju z majhno jedilnico, lahko izberete zložljivo mizo in zložljiv stol, ki ne zavzameta toliko prostora.

Odlični nasveti za nakup jedilniških miz in stolov

Jedilna miza in jedilniški stoli so pomembna in nujna investicija opreme za dom. Nakup ustrezne jedilne mize s stilskim in udobnim jedilniškim stolom je lahko težka izbira, saj je na izbiro veliko modelov miz in stolov v različnih cenovnih razredih. Poskušali smo vam olajšati izbiro. Poglejte, na kaj vse morate pomisliti pri izbiri jedilniškega stola ali mize.

Jedilna miza:

  • praktičnost ali elegantnost
  • oblika in velikost
  • material
  • velika ali majhna jedilnica

Če ste zadovoljni s svojo trenutno jedilno mizo, vendar želite v jedilnici nov videz, je lahko osvežitev jedilnice z novimi jedilniškimi stoli poceni rešitev. Glede na to, katere jedilniške stole izberete, lahko ustvarite veliko različnih stilov.

Jedilniški stoli:

  • višina, globina in širina sedeža
  • ali lahko gredo stoli pod mizo
  • koliko stolov se prilega velikosti jedilne mize
  • velika ali majhna jedilnica
  • material
  • udobnost