Poglejte barske stole in mize

Barski stoli in barske mize so idealni za moderno podobo kuhinje, jedilnice ali domačega bara. Barske stole in barske mize lahko uporabljate kot prostor za priložnostne obroke ali za priložnostno zabavo s prijatelji ob kozarcu vina ali koktajlu. JYSK-ove barske mize in barski stoli so na voljo v različnih materialih - npr. iz kovine in z različnimi vrstami sedal iz plastike, usnja ali oblazinjene tkanine in z naslonom. Izbirajte med barskimi stoli in mizami z lesenimi nogami, jeklenimi nogami ali vrtljivim dnom. Nekateri stoli imajo tudi nastavljivo višino, zato jih je mogoče prilagoditi višini barske mize ali mizne plošče. Kupite lep komplet barskega stola ali mize, ki ustreza dekoraciji vašega doma in ki se vam zdi tudi udoben. 

Višina naših barskih stolov so v razponu od 75 cm do 106 cm.

Barske mize in stoli za zabave ter središče za druženje

Barske mize so idealne za zabave in izredno praktične,saj jih lahko prestavite po prostoru po želji. Ne glede na to, ali imate poročno zabavo, rojstnevno praznovanje ali otroško zabavo, je višja barska miza odlična za odlaganje hrane ali pijače. Predstavljajte si goste s pijačo v roki, zbrane za barsko mizo ob prigrizkih in svečah – ustvarite lahko prav prijetno praznično vzdušje. Ob barski mizi se ljudje bolj sproščeno pogovarjajo, saj jim omogoča lažje premikanje in druženje z vsemi gosti. Če ste omejeni s prostorom, so lahko barske mize in barski stoli idealna rešitev, saj ne potrebujete dodatnih stolov. So tudi odličen način za sproščeno pogovarjanje s prijatelji in družino, ne da bi se vsi usedli za klasično jedilno mizo.

Barske mize in stoli kot delovni kotiček

Barska miza in barski stoli so lahko odlična rešitev za majhen delovni kotiček v vašem domu. Lahko služijo kot stojalo za prenosni računalnik ali tablico ter kot prostor za hitre delovne naloge. Z barsko mizo in barskim stolom si lahko enostavno uredite delovni kotiček v kateremkoli prostoru doma. Prednost je enostavna postavitev. Ko ne delate, lahko barsko mizo uporabite kot kotiček za hitri prigrizek ali za druženje. K delovnemu kotičku z barsko mizo in barskim stolom lahko dodate predalnik na kolesih, kamor lahko pospravite dokumente in prenosni računalnik po koncu delovnega dne.