Čudovite kombinacije in sestavi jedilnih miz in jedilniških stolov

V trgovinah JYSK in v spletni trgovini imamo veliko izbiro pohištva za jedilnico. Jedilniške garniture imajo vedno ugodnejšo ceno, zato boste zagotovo našli jedilniški komplet, ki ustreza vašim potrebam. Čas, ki ga preživimo za jedilniško mizo, je v več pogledih najpomembnejši čas dneva. Čeprav je pomembno, da se naš jedilniški komplet ujema s stilom prostora, je še pomembneje, da so jedilniška miza in jedilniški stoli udobni za sedenje. V JYSK-u ponujamo velike in majhne jedilniške mize, zložljive in raztegljive jedilne mize v kombinaciji s stoli. Jedilniške garniture so v več različnih cenovnih razredih, raznih stilih, posamezni kosi jedilniškega pohištva pa ponujajo neskončne kombinacije jedilniških garnitur. Na voljo imate tudi okrogle jedilne mize in manjše stole za manjša stanovanja.

Jedilne mize in jedilniški stoli iz raznolikih materialov

S kompleti in sestavi jedilnih miz in jedilniških stolov smo vam olajšali izbiro novega jedilniškega seta. Naši kompleti jedilnih miz in jedilniških stolov so raznoliki, izbirate lahko med različnimi dizajni in materiali, zato se najde jedilniški set za vsakogar. V naši ponudbi najdete širok izbor jedilnih miz iz lesa, kovine ali umetnega furnirja, med jedilniškimi stoli pa lahko izbirate med tistimi z lesenimi ali kovinskimi nogami in s sedežnim delom iz velurja, tkanine, umetnega usnja ali plastike. 

Še vedno ne veste, katere stole izbrati? Preberite naše nasvete o izbiri jedilniških stolov.

Dodaten prostor za vaše goste v jedilnici

Prednost večje jedilnice je, da si lahko kupite jedilno mizo, ki jo lahko podaljšate. Za nekaj naših miz lahko kupite dodatne podaljške, ki so praktični, ko potrebujete dodaten prostor za sedenje. V naši spletni trgovini lahko kupite tudi dodatne stole, nekaj jih je na voljo tudi zložljivih in jih imate lahko pospravljene v omari ali pod stopnicami.