Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Nasveti za izbiro zaves

Nasveti za izbiro zaves

Izbira prave zavese za vaš dom je lahko pravi izziv. V JYSKu imamo na voljo veliko različnih modelov: notranje roloje, žaluzije, gotove zavese. Kaj bi pa vi izbrali?

Gotove zavese

Klasične gotove oz. že narejene zavese nam pomagajo narediti posebno atmosfero v notranjem prostoru, poleg tega da zastrejo okna. Seveda pa jih lahko lepo kombinirate. Npr. zavese, ki prepuščajo svetlobo, lahko kombinirate z nitkastimi zavesami ali z zatemnitvenimi, težkimi zavesami.

Notranji roloji

Ena izmed izbir so notranji roloji. Ki so zelo praktična rešitev. Roloji se več uporabljajo v spalnicah, saj popolnoma zastrejo pogled, polega tega pa obstajajo tudi takšni, ki zatemnijo prostor. Rolojem lahko prilagodimo širino.  

Žaluzije

Žaluzije so uporabne za mala okna, dobra njihova lastnost je, da z njimi da prilagajati svetlobo. S posebnim rezilom se aluminijastim žaluzijam lahko prilagodi tako dolžina kot širina. Prav tako so enostavne za montažo.  

Izvedite več

Katera tkanina vas najbolj greje?

Aktivnosti in hobiji za zimske mesece

7 idej za otroške notranje aktivnosti

6 nasvetov za pravočasno načrtovanje božično-novoletnih nakupov

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.