Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Odlična izbira zaves in notranjih rolojev

Nasveti za izbiro zaves

Izbira prave zavese za vaš dom je lahko pravi izziv. V JYSKu imamo na voljo veliko različnih modelov: notranje roloje, žaluzije, gotove zavese. Kaj bi pa vi izbrali?

Gotove zavese

Klasične gotove oz. že narejene zavese nam pomagajo narediti posebno atmosfero v notranjem prostoru, poleg tega da zastrejo okna. Seveda pa jih lahko lepo kombinirate. Npr. zavese, ki prepuščajo svetlobo, lahko kombinirate z nitkastimi zavesami ali z zatemnitvenimi, težkimi zavesami.

Notranji roloji

Ena izmed izbir so notranji roloji. Ki so zelo praktična rešitev. Roloji se več uporabljajo v spalnicah, saj popolnoma zastrejo pogled, polega tega pa obstajajo tudi takšni, ki zatemnijo prostor. Rolojem lahko prilagodimo širino.  

Žaluzije

Žaluzije so uporabne za mala okna, dobra njihova lastnost je, da z njimi da prilagajati svetlobo. S posebnim rezilom se aluminijastim žaluzijam lahko prilagodi tako dolžina kot širina. Prav tako so enostavne za montažo.  

Izvedite več

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize

Ideje za božična darila zanjo in zanj

Prišel je čas božičnih škratov

Vpogled v božično kolekcijo