Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Lepo urejena dnevna soba z okvirji in ogledalom na steni, mehkimi okrasnimi blazinami na kavču

6 poceni dekorativnih idej za preureditev dnevne sobe

Za preureditev in nov videz vaše dnevne sobe ne potrebujete velikega proračuna. V tem blog zapisu smo vam pripravili več idej, kako lahko na ugoden način naredite mini preobrazbo vaše dnevne sobe. Preberite 6 idej za poceni in cenovno ugodno preureditev stila vaše dnevne sobe.

1. Alternative dragemu pohištvu raznih oblikovalcev

Večina nas rada pogleda pohištvo s podpisom oblikovalcev. S tem ni nič narobe, a pohištvo raznih oblikovalcev je drago in si ga težje privoščimo, če imamo manjši proračun za prenovo. Obstaja veliko priljubljenih stolov in naslanjačev, ki lahko služijo kot odlična alternativa dizajnerskemu pohištvu. Alternativno cenejše pohištvo vam daje dober občutek, saj stane manj kot polovico cene dizajnerskega pohištva. Zato je dobro poiskati cenejše alternative, na primer pri izbiri novih naslanjačev ali jedilniških stolov.

2. Oživite stene

Umetnine na stenah so lahko drage, vendar ne potrebujete veliko denarja, da bi svojim stenam dali novo podobo. Alternativa cenovno dragemu okrasu na stenah je ustvarjanje osebne dekoracije z okvirji za slike. Lahko se igrate s svojimi ustvarjalnimi idejami in dodate ekskluzivnost tako, da izberete okvir za slike, na primer z zlatim ali lesenim okvirjem.

3. Zamenjajte okrasne blazine

Če si trenutno ne morete privoščiti nakupa novega kavča, je zelo enostavno zamenjati okrasne blazine ali dodati novo odejo. Okrasne blazine so še posebej primerne za poceni preureditev prostora, saj lahko poleti okrasite dnevno sobo v svetlejših barvah, pozimi pa v temnejših barvnih odtenkih. Z majhnim denarnim vložkom lahko sledite trenutnim trendom, hkrati pa svojemu pohištvu dodate nov pridih z novimi okrasnimi blazinami.

Okrasni blazini na mehki in topli odeji
Odeja ERANTHIS 130x170 bež
20,-/kos.
54,99 /kos.
-63%
Do prodaje zalog

4. Dnevno sobo okrasite z ogledali

Dekoracija sten z ogledali je nekonvencionalna in hkrati cenejša alternativa dragim umetninam. Ogledala namreč oddajajo eleganco in naredijo prostor večji. Ogledala lahko uporabite tudi za poigravanje svetlobe v prostoru ali pa osvetlite dnevno sobo.

Uporabite domišljijo pri ureditvi prostora in na stene ne obesite le klasičnih slik, ampak tudi neobičajne stenske dekoracije. Poglejte naša dva blog zapisa za več idej: kako uporabiti posebne poličke ali stenske omarice.


5. Naredite prostor za ekskluzivnost

Druga ideja za cenovno ugodno preureditev dnevne sobe je dekoriranje z umetnim krznom. Umetno krzno izžareva ekskluzivnost, ne da bi vas stalo celo bogastvo. Na naslanjač ali na tla položite umetno jagnječjo kožo, ki bo dala pravo mero ekskluzivnosti v vaš prostor.

6. Izberite ustrezno osvetlitev

Za dobro osvetlitev v dnevni sobi ni treba izbrati dragih stropnih in ostalih svetilk. Mnogi ljudje naredijo napako, ko pred nakupom svetilk ne razmislijo, kakšno svetlobo želijo imeti. Svetilke s svojo osvetlitvijo močno vplivajo na razpoloženje v vaši dnevni sobi. Svetilke so lahko tudi čudovita dekoracija po ugodni in dostopni ceni, zato jih je lažje zamenjati, če ste se naveličali pogleda na talno ali namizno svetilko v vaši dnevni sobi.

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora