Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Počivajte na kavču iz trgovine JYSK

Kavč je eden od ključnih kosov pohištva v dnevni sobi. Na njem se lahko sprostite po napornem dnevu v službi, uživate ob branju knjige ali si ogledate dober film s prijatelji in družino.

V trgovinah JYSK boste našli veliko izbiro modelov kavčev, da boste opremili svojo dnevno sobo po svojem okusu. Med drugim lahko v trgovinah JYSK dobite naslednje vrste kavčev:

  • dvosede
  • trosede
  • kotne kavče
  • zofe z blazino
  • modularne zofe

Različni modeli vam omogočajo, da oblikujete svoj lastni udoben kotiček v dnevni sobi. Kupite lahko tudi kavče različnih barv in iz različnih materialov, tako iz blaga kot tudi iz imitacije usnja, ki vam bodo pomagali doseči želeno vzdušje v dnevni sobi.

Oblikujete lahko na primer družinski kotiček s kombinacijo dvoseda in troseda svetlih barv; lahko pa se odločite tudi za temnejšo zofo z blazino, na katero lahko naslonite noge. Sestavite lahko tudi kavč po svojem okusu, tako da kupite posamezne module, ki bodo dnevni sobi zagotovili edinstven videz.

Polnjenje s peno v naših kavčih zagotavlja zelo udobno sedenje in če boste dodali privlačno pregrinjalo, boste ustvarili prave pogoje za popoln počitek.

E-novice

Visa Mastercard