Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Dnevna soba urejena v “hygge” vzdušju z veliko sedežno garnituro, prešito odejo, vzglavniki in svetilkami

Udoben “hygge” kotiček na kavču v dnevni sobi

Dnevna soba je osrednje mesto v domu, kamor se zatečemo po napornem delovniku ali le počivamo med vikendom. V tem blog zapisu smo za vas pripravili tri nasvete in ideje, kako uredite sproščujoče "hygge" vzdušje na sedežni garnituri v dnevni sobi.

1: Sedežna garnitura naj bo osrednje mesto udobja v vaši dnevni sobi

Dnevna soba s “hygge” kotičkom na veliki kotni sedežni garnituri, s prešito odejo in svetilkami


Najbolj pomemben kos pohištva v dnevni sobi je vsekakor: sedežna garnitura. Velika sedežna garnitura je vir udobja in sprostitve za vas, vašo družino ali prijatelje ter ponuja pravo "hygge" vzdušje.

Prešita odeja  oblečena v mehko posteljnino v kotu zofe


Prav je, da je vaša sedežna garnitura čez dan elegantna in lepo okrašena z odejami ter okrasnimi blazinami. Vendar, ko pride čas počitka in sprostitve, pa le zagrabite vašo prešito odejo iz spalnice in se ovijte v njo na sedežni garnituri.

2: Kombinirajte barve in materiale dodatkov za dom po svojih željah

Veliko okrasnih blazin in prevlek za blazine v različnih barvah in materialih


Način, kako dnevni sobi dati osebni pečat, je okrasitev sedežne garniture z veliko različnimi okrasnimi blazinami v vašem stilu - čim več, tem bolje. Lahko kombinirate različne barve, materiale in vzorce okrasnih blazin ali prevlek za blazino. Poleg unikatnega osebnega stila okrasitve pokažete tudi pogum za kombiniranje različnih barv in morda lahko navduši vaše goste, da storijo enako. 

3: Poskrbite za prijetno osvetlitev dnevne sobe

Prešita odeja v kotu sedežne garniture, viseča svetilka, moderna talna svetilka in vitrina


V procesu ustvarjanja “hygge” občutka v prostoru je pomembna tudi njegova osvetlitev: viseča svetilka TORSTEIN zaradi žarnic oddaja jasno in svetlo svetlobo. Talna svetilka HUGO lahko služi kot bralna lučka ob sedežni garnituri. Poskrbite tudi za dekorativna svetila v dnevni sobi, kot so na primer ljubke dišeče svečke na klubski mizici ali na vrhu vitrine. Postavitev svetilk in sveč na različne višine lahko v prostor vnese življenje in gibanje.

Bonus nasvet: Praktične (in dekorativne) rešitve za shranjevanje stvari

Različne dekoracije v vitrini


Pogost kos pohištva v dnevni sobi je vitrina, kamor lahko razstavite svoje najboljše krožnike in kozarce. Vitrina lahko da piko na i vašemu slogu opremljanja, če si je ne omislite le kot kos pohištva za shranjevanje stvari. Na primer, odejo lahko položite v lepo košarico, eleganten okras pa postavite na svoje knjige. Pohištvo za odlaganje in skladiščenje stvari je tako lahko tudi čudovit dekorativni element v prostoru.

Preberite več o tem, kako ustvariti občutek “hygge” vzdušja v dnevni sobi ob oknu in s pomočjo TV omarice.

 

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.