Poglejte ogledala

V naši ponudbi ogledal najdete stenska ogledala raznih oblik (tudi okrogla in ovalna), velikosti in barv. Okvirji ogledal so v beli, srebrni in zlati barvi ter barvi hrasta, z vzorcem ali brez. Ogledala so primerna tako za predsobe, spalnice ali kopalnice. Na voljo so tudi razna dekorativna ogledala, ki jih po kosih lepo skombinirate po svoje. Ogledala lahko izberete glede na vrste ogledala, velikost, obliko, okvir ter glede na položaj, kam ga želite umestiti. Več o izbiri ogledala si poglejte tu.

Osvetlitev prostora z ogledalom

Dom s temnejšimi prostori lahko zlahka pokvari razpoloženje. Eden izmed načinov za osvetlitev vašega doma je tudi s pomočjo ogledal. Veliko ogledalo postavite nasproti okna, saj ustvarja iluzijo večje sobe, hkrati pa tudi odbija svetlobo iz okna v prostor. 

Okroglo ogledalo

Naš dom je pogosto sestavljen iz številnih kvadratnih ali pravokotnih elementov: mize, stoli in slike. Okrogla ogledala lahko pomagajo razbiti ta izraz ter ustvariti elegantne in mehke linije. Okroglo ogledalo se dobro prilega skandinavskemu slogu z minimalističnimi dekoracijami. Prednost okroglega ogledala je tudi v tem, da vam ni treba skrbeti, da bo viselo postrani. Naša okrogla ogledala so na voljo kot ogledala z zlatim, črnim ali belim okvirjem, ali celo z okvirjem iz ratana.

Pomen svetlobe

Svetloba je eden od pomembnih gradnikov prostora in ambienta. Pomembna je naravna svetloba, za kakovost bivanja pa je potrebna tudi umetna. V zimskem času več časa preživimo v notranjih prostorih. Količina naravne svetlobe je v tem letnem času občutno manjša. Strokovnjaki pravijo, da potrebujemo vsaj 3-5 svetlobnih virov na vsakih 20 m2, pozimi pa vsekakor opazimo, zakaj jih potrebujemo toliko več. Samo en vir svetlobe, kot je na primer stropna svetilka, ne zadovolji vseh naših potreb po svetlobi. Več različnih svetlobnih virov pripomore k boljšemu ambientu in počutju v prostoru.