Poglejte okvirje za slike

Okvirji za slike nam omogočijo, da so najlepši trenutki v našem življenju vedno ob nas. V naši ponudbi imamo trendovske okvirje za slike v različnih dimenzijah in materialih. Izberete lahko lesen, kovinski ali plastični okvir za slike odvisno od tega, kateri se najboljše vklopi v stil ureditve vašega doma. Ker imajo nekateri okvirji za slike tudi lepe citate ali posterje s stilskimi motivi, jih imate lahko kot samostojno dekoracijo na steni. Okvirji za slike so na voljo v več dimenzijah. Sami raziščite našo bogato ponudbo okvirjev za slike. Poglejte tudi ideje, kako uporabiti okvirje na zabavah.

26 izdelki
  26 izdelki

  Okvir za slike kot stenska dekoracija 

  Okvirji za slike so ena izmed najbolj razširjenih oblik dekoracije sten. JYSK ponuja široko paleto okvirjev za slike po odličnih cenah in dobre kakovosti. Če ne želite izvrtati luknje v steno, ima večina naših okvirjev zadaj naslonjalo, tako da lahko stojijo na mizi ali policah. Kot čudovit okras na steni lahko postavite več večjih okvirjev za slike na knjižno omaro ali omarico. Tako lahko vedno opazujete svoje fotografije in plakate, ne da bi vam bilo treba narediti luknje v steni.

  V JYSK-ovi paleti okvirjev za slike in fotografije boste našli veliko različnih priljubljenih velikosti za format A: A6 = 10 x 15 cm, A5 = 15 x 21 cm in A4 = 21 x 30 cm

  Poleg klasičnih formatov imamo tudi okvirje za slike v velikostih 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm in 60x90 cm.

  Navdih za okrasitev doma z okvirji

  Le domišljija postavlja meje, kje v domu lahko uporabite okvir za slike kot stenske dekoracije. Zelo moderni so okvirji s plakati z lepimi citati ali sporočili, ki se prilegajo vsakemu prostoru doma: kopalnici, otroški sobi, kuhinji, hodniku, dnevni sobi ali pisarni. Slike na stenah lahko pripomorejo k boljši akustiki v prostorih, kjer odmeva. Na primer v kopalnici, kjer je veliko trdih površin, se zvok bolj odbija. Tako lahko z dekoracijo sten z okrasnimi okvirji za slike ali plakati dobite tudi boljši zvok. Večje kot so okvirji in slike, ki jih izberete, boljša je akustika. Z okvirji lahko popestrite zabave, obletnice ali poroke, saj v njih lahko vstavite vrstni red ali imena gostov...

  Kako izbrati slike in fotografije za okvirje

  Zadnja leta je moderno narediti steno s fotografijami, saj se na tak način lahko ustvarjalno poigrate. Skombinirate lahko tako osebne fotografije, plakate s citati in kot druge fotografije, ki ustrezajo vašemu okusu – vse je odvisno od vas. Številni naši okvirji za slike vsebujejo barvite slike, zanimive motive in navdihujoče citate. Če ne ustrezajo vašemu okusu, jih je mogoče enostavno zamenjati. Seveda pa lahko okvirje za slike uporabite za darila, saj lahko vanje vstavite svoje fotografije. Lahko so tudi lepo poročno darilo. 

  Temni ali svetli okvirji za slike

  Material in barva na okvirju za fotografije lahko spremenita celoten videz – tako prostora kot tudi izgled izbrane fotografije ali slike. V okvir z belim ali nevtralnim lesenim okvirjem se bo dobro prilegala slika temnejših barvnih tonov, motiv svetlih tonov na sliki pa je poudarjen in dobro dopolnjen s temnim ali črnim okvirjem za sliko. Lahko se odločite tudi za nakup belih ali lesenih okvirjev, ki jih pobarvate v določeno barvo. Tako je vaša dekoracija bolj osebna in ustvarjalna.