POGLEJTE OKVIRJE ZA SLIKE V VEČ BARVAH

Okvirji za slike nam omogočijo, da so najlepši trenutki v našem življenju vedno ob nas. V naši ponudbi imamo trendovske okvirje za fotografije in slike v različnih dimenzijah in materialih. Izberete lahko lesen, kovinski ali plastični okvir za slike odvisno od tega, kateri se najboljše vklopi v stil ureditve vašega doma. Ker imajo nekateri okvirji za slike tudi lepe citate ali posterje s stilskimi motivi, jih imate lahko kot samostojno dekoracijo na steni. Okvirji za slike so na voljo v več dimenzijah.

25 products
  25 products

  Dekorativni program - Okvirji

  OKVIRJI ZA SLIKE KOT DEKORACIJE STEN

  Okvirji za slike so ena izmed najbolj razširjenih oblik dekoracije sten. JYSK ponuja široko paleto okvirjev za slike po odličnih cenah in dobre kakovosti. Če ne želite izvrtati luknje v steno, ima večina naših okvirjev zadaj naslonjalo, tako da lahko stojijo na mizi ali policah. Kot čudovit okras na steni lahko postavite več večjih okvirjev za slike na knjižno omaro ali omarico. Tako lahko vedno opazujete svoje fotografije in plakate, ne da bi vam bilo treba narediti luknje v steni.

  OKVIRJI ZA SLIKE V RAZLIČNIH VELIKOSTIH

  V JYSK-jevi paleti okvirjev za slike in fotografije boste našli veliko različnih priljubljenih velikosti za format A:

  A6 = 10 x 15 cm

  A5 = 15 x 21 cm

  A4 = 21 x 30 cm

  Poleg klasičnih formatov imamo tudi okvirje za slike v velikostih 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm in 60x90 cm.

  NAVDIH ZA DEKORACIJO Z OKVIRJI ZA SLIKE

  Le domišljija postavlja meje, kje v domu lahko uporabite okvirje za slike kot stenske dekoracije. Zelo moderni so okvirji s plakati z lepimi citati ali sporočili, ki se prilegajo vsakemu prostoru doma: kopalnici, otroški sobi, kuhinji, hodniku, dnevni sobi ali pisarni.

  IZBOR SLIK IN FOTOGRAFIJ

  Zadnja leta je moderno narediti steno s fotografijami, saj se na tak način lahko ustvarjalno poigrate. Skombinirate lahko tako osebne fotografije, plakate s citati in kot druge fotografije, ki ustrezajo vašemu okusu – vse je odvisno od vas. Številni naši okvirji za slike vsebujejo barvite slike, zanimive motive in navdihujoče citate. Če ne ustrezajo vašemu okusu, jih je mogoče enostavno zamenjati.

  TEMNI ALI SVETLI OKVIRJI ZA SLIKE

  Material in barva na okvirju za fotografije lahko spremenita celoten videz – tako prostora kot tudi izgled izbrane fotografije ali slike. V okvir z belim ali nevtralnim lesenim okvirjem se bo dobro prilegala slika temnejših barvnih tonov, motiv svetlih tonov na sliki pa je poudarjen in dobro dopolnjen s temnim ali črnim okvirjem za sliko. Lahko se odločite tudi za nakup belih ali lesenih okvirjev, ki jih pobarvate v določeno barvo. Tako je vaša dekoracija bolj osebna in ustvarjalna.

  AKUSTIKA 

  Slike na stenah lahko pripomorejo k boljši akustiki v prostorih, kjer odmeva. Na primer v kopalnici, kjer je veliko trdih površin, se zvok bolj odbija. Tako lahko z dekoracijo sten z okrasnimi okvirji za slike ali plakati dobite tudi boljši zvok. Večje kot so okvirji in slike, ki jih izberete, boljša je akustika.