LED sveče za vsak prostor

Poglejte izbiro LED sveč v JYSK-u, ki naredijo čudovito atmosfero v domu. Ne glede na to, ali iščete sveče za prijetne večere ali svečane priložnosti, boste našli čudovite LED sveče v različnih velikostih in oblikah, ki ustreza vašemu slogu opremljanja doma. Velika prednost LED sveč je, da ni nevarnosti požara. Izbirajte med LED svečami s časovnikom ali brez. Na tej strani boste našli LED sveče, LED sveče v svečnikih in LED čajne lučke. LED sveče imajo različne funkcije, kot so funkcija časovnika, nekatere imajo daljinski upravljalnik in polnilno postajo. Upoštevajte, da večina naših LED luči nima baterij. Oglejte si tudi naš izbor pravih sveč.

Prednosti LED sveč

LED sveče imajo več prednosti:

  • ni nevarnosti požara
  • so okolju prijazne - ne oddajajo delcev saj
  • čas gorenja lahko nastavite s časovnikom ali daljinskim upravljalnikom
  • imajo plamen, ki spominja na svetlobo sveč
  • svečo je mogoče zlahka premikati
  • dolg rok uporabnosti

Zaradi teh razlogov so LED sveče vse bolj priljubljene v domovih. Gre za enkratno naložbo, ki preprosto zahteva samo zamenjavo baterije. Idealne so za družine z otroki. Poleg tega se izognete tudi strahu, da bi pred spanjem ali odhodom od doma pozabili upihniti svečke.

Uporaba LED sveč v domu

Okrasitev doma z LED svečami je preprosta in učinkovita, saj prinaša toplino in ambient brez nevarnosti pravega ognja. LED sveče so varna, okolju prijazna in dolgotrajna alternativa pravim svečam, ki omogoča ustvarjanje prijetne atmosfere v vsakem prostoru vašega doma. Pripravili smo vam nekaj idej, kako jih lahko uporabite. LED sveče različnih velikosti postavite na sredino jedilne mize skupaj z nekaj umetnimi cvetovi ali zelenjem za čudovito središčno dekoracijo, ki bo navdušila goste. Razporedite jih lahko tudi na okenskih policah. Tako boste ustvarili prijetno vzdušje tako znotraj kot zunaj doma. LED sveče postavite okoli kadi ali na polico v kopalnici za spa občutek in sproščujočo atmosfero med kopanjem. Če imate kamin, ki ga ne uporabljate, ga napolnite z LED svečami različnih višin in širin za eleganten in topel videz.