Vaze raznih oblik za vse priložnosti

Obožujete cvetje in rože v vašem domu? Pri nas najdete lepe vaze iz različnih materialov: keramične vaze, steklene vaze, vaze iz umetnih materialov, itd. Vaze so višje in nižje, z ožjim ali širšim ustjem. Ko iščete najustreznejšo vazo za vaš dom, lahko izbirate med različnimi vrstami vaz. Poglejte različne prednosti različnih tipov vaz v našem blog zapisu. Izberite vazo za vaš dom, praznovanje rojstnih dni ali obletnic, najdete tudi čudovite vaze za poročne slovesnosti.

Vaze kot dekoracija - s cvetjem in brez

Ker nimamo vedno časa ali priložnosti, da bi imeli cvetje vsak dan doma, lahko vaze služijo tudi kot dekorativni element. Poudarite svoj osebni stil notranjega opremljanja s čudovitimi in edinstvenimi vazami. Dekoracije so ponavadi drobni predmeti in okrasni elementi, vaze pa so idealne za razna tihožitja v kotičkih doma.

V JYSK-u imamo veliko izbiro vaz tako mehkih in okroglih linij ter vaz v minimalističnem stilu. Vaze so na voljo v zeleni, modri, roza ali srebrni barvi. Lahko pa se tudi odločite tudi za vaze v mirnih belih, črnih in naravnih odtenkih. Šopke v vazah lahko uredite tudi z umetnimi rožami.