Umetno cvetje in večni šopki

V JYSK-u boste našli širok izbor kakovostnih umetnih rož, ki izgledajo kot prave. Naše umetne rože ne zahtevajo vzdrževanja ter dajejo občutek svežine in narave v domu vse leto. Umetnih rož ne potrebujete zalivati. So ugodnejša izbira v primerjavi z nakupom sveže rezanega cvetja. Ne glede na to, ali iščete vazo za eno umetno rožo za okras v kuhinji ali za večji šopek za jedilno mizo, jo boste našli tukaj. Oglejte si tudi naš izbor umetnih rastlin. Umetne rože so na voljo kot posamezen cvet, več cvetov na steblu ali kot šopek. Prav tako lahko izbirate med več različnimi barvnimi kombinacijami umetnih rož.

Izbrano umetno cvetje in umetne rože

Raziščite našo skrbno izbrano ponudbo umetnih rož, ki lahko spremenijo vsak prostor. Umetne rože iz umetnega materiala in papirja so v živih barvah in popolnoma podobne pravemu cvetju in rožam. Tako so popolne za ustvarjanje prijetnega vzdušja v domu ali primerne kot ideja za darilo. Naročite umetne rože na tej strani ali jih poiščite v najbližji trgovini JYSK.

Ustvarite lepe šopke z umetnimi rožami

Z različnimi vrstami umetnih rož in vaz lahko ustvarite edinstvene šopke, ki ustrezajo vsakemu slogu in priložnosti. Z lepimi umetnimi rožami lahko ustvarimo različne šopke z uporabo vaz na naslednje načine:

  • Klasičen šopek: Izberite večje cvetove umentih rož in jih kombinirajte z manjšimi cvetovi in zelenjem. Vse skupaj postavite v elegantno, visoko vazo za klasičen videz.
  • Rustikalni šopek: Uporabite umetne rože, kot so marjetice, sivka in mak, ter jih postavite v stekleno ali keramično vazo z rustikalnim videzom. Dodajte nekaj umetnih trav ali vejic za dodatno teksturo.
  • Minimalistični šopek: Izberite nekaj večjih, minimalističnih cvetov, kot so orhideje, in jih postavite v preprosto, moderno vazo. Ohranjajte število cvetov majhno, da poudarite njihov eleganten videz.
  • Barvit šopek: Kombinirajte različne barvite umetne rože, ter jih postavite v široko vazo. Tak šopek bo dodal živahnost vsakemu prostoru.
  • Elegantni šopek: Uporabite umetne rože v nevtralnih odtenkih, ter jih postavite v kristalno ali stekleno vazo. Dodajte nekaj zelenja za subtilno eleganco.