Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Sedežne garniture in kavči s prostorom za shranjevanje

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Raztegljive sedežne garniture oz. zofe so idealna izbira pohištva za enosobna stanovanja, garsonjere, apartmaje ali manjše dnevne sobe, hkrati pa so praktična rešitev za sobo za goste, otroške sobe, sobe za najstnike in študentske sobe. Zaradi trojne multifunkcionalnosti (sedenje, spanje in shranjevanje) so raztegljivi kavči resnično vsestranska rešitev. Preberite več o treh JYSK-ovih raztegljivih sedežnih garniturah in kavčih s prostorom za shranjevanje: MARSLEVVEJLBY in NORSMINDE.

Sedežna garnitura MARSLEV z dvema funkcijama: kot kavč za dnevni počitek in pa tudi za spanje  

Raztegljiva sedežna garnitura, ki jo le z eno potezo spremenite v posteljo, je prava izbira za vaše goste ali enosobno stanovanje. Prostor za shranjevanje lahko izkoristite za shranjevanje posteljnine, vzglavnikov, prešitih odej in rjuh. Naš trosed s podaljškom za noge MARSLEV je opremljen z dodatnim ležiščem in predalom za shranjevanje.

Trosed s podaljškom s funkcijo ležišča in prostorom za shranjevanjem v dnevni sobi z naslanjačem

Soba za goste je s sedežno garnituro z ležiščem veliko bolj uporabna, saj lahko svojim gostom nudite zaseben prostor za spanje. Poleg tega pa lahko soba za goste služi tudi kot dodatna otroška igralnica ali miren kotiček za branje.

Trosed s podaljškom za noge MARSLEV je na voljo v temno in svetlo sivi barvi. Izberete pa lahko tudi sedežno garnituro v U obliki, ki ima ravno tako dodatno ležišče in prostor za shranjevanje. Če imate na voljo manj prostora, pa lahko izberete trosed, ki ga prav tako lahko raztegnete in ima dodatna predala pod sedežnim delom.

Kavč VEJLBY za udobno sedenje in spanje

Raztegljiv kavč kot trosed s prostorom za shranjevanje je odlična izbira za manjša stanovanja ali sobe za goste, saj nudi udobje in funkcionalnost. Je tudi eden od priljubljenih kosov večnamenskega pohištva, ko gre za preoblikovanje dnevne sobe v spalnico za goste. 

Sedežna garnitura z dodatnim ležiščem in prostorom za shranjevanje


Trosed s podaljškom za noge VEJLBY vam nudi dodaten prostor za odlaganje stvari, hkrati je udoben in eleganten. Na voljo je v dveh barvnih odtenkih.

Kako stilsko osvežiti sedežno garnituro in kako jo pripraviti na spanje?

Najlažje in najbolj ugodno je, da okrasnim blazinam zamenjati prevleke za blazine ter dodate kakšno novo odejo. Za spanje pa je odlično, če dodate nadvložek, ki bo ščitil površino kavča in na njem boste tudi bolje spali. Seveda imate lahko v prostoru za shranjevanje pripravljeno še ravno rjuho, tanjšo prešito odejo, posteljnino in vzglavnik. Prešita odeja vam bo prav prišla v hladnejših dneh, ko se lahko vanjo zavijete in gledate TV ali berete. Poglejte, kako ustvarite hygge kotičke na kavču.

Dnevna soba s “hygge” kotičkom na veliki kotni sedežni garnituri, s prešito odejo in svetilkami

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora