Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki iz kataloga PO POLOVIČNI CENI

Sedežne garniture in kavči s prostorom za shranjevanje

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Raztegljive sedežne garniture oz. zofe so idealna izbira pohištva za enosobna stanovanja, garsonjere, apartmaje ali manjše dnevne sobe, hkrati pa so praktična rešitev za sobo za goste, otroške sobe, sobe za najstnike in študentske sobe. Zaradi trojne multifunkcionalnosti (sedenje, spanje in shranjevanje) so raztegljivi kavči resnično vsestranska rešitev. Preberite več o treh JYSK-ovih raztegljivih sedežnih garniturah in kavčih s prostorom za shranjevanje: MARSLEVVEJLBY in NORSMINDE.

Sedežna garnitura MARSLEV z dvema funkcijama: kot kavč za dnevni počitek in pa tudi za spanje  

Raztegljiva sedežna garnitura, ki jo le z eno potezo spremenite v posteljo, je prava izbira za vaše goste ali enosobno stanovanje. Prostor za shranjevanje lahko izkoristite za shranjevanje posteljnine, vzglavnikov, prešitih odej in rjuh. Naš trosed s podaljškom za noge MARSLEV je opremljen z dodatnim ležiščem in predalom za shranjevanje.

Trosed s podaljškom s funkcijo ležišča in prostorom za shranjevanjem v dnevni sobi z naslanjačem

Soba za goste je s sedežno garnituro z ležiščem veliko bolj uporabna, saj lahko svojim gostom nudite zaseben prostor za spanje. Poleg tega pa lahko soba za goste služi tudi kot dodatna otroška igralnica ali miren kotiček za branje.

Trosed s podaljškom za noge MARSLEV je na voljo v temno in svetlo sivi barvi. Izberete pa lahko tudi sedežno garnituro v U obliki, ki ima ravno tako dodatno ležišče in prostor za shranjevanje. Če imate na voljo manj prostora, pa lahko izberete trosed, ki ga prav tako lahko raztegnete in ima dodatna predala pod sedežnim delom.

Kavč VEJLBY za udobno sedenje in spanje

Raztegljiv kavč kot trosed s prostorom za shranjevanje je odlična izbira za manjša stanovanja ali sobe za goste, saj nudi udobje in funkcionalnost. Je tudi eden od priljubljenih kosov večnamenskega pohištva, ko gre za preoblikovanje dnevne sobe v spalnico za goste. 

Sedežna garnitura z dodatnim ležiščem in prostorom za shranjevanje


Trosed s podaljškom za noge VEJLBY vam nudi dodaten prostor za odlaganje stvari, hkrati je udoben in eleganten. Na voljo je v dveh barvnih odtenkih.

 

Poglejte ideje, kako dnevno sobo spremenite v sobo za goste.

Kavč NORSMINDE je idealen prostor za hygge, sprostitev in igro 

Trosed NORSMINDE je moderen kavč skandinavskega dizajna, s katerim bo vaša dnevna soba oz. katerikoli drug prostor vedno v trendu – primeren je tudi za najstniško ali študentsko sobo. Najstniki imajo veliko prijateljev, zato kavč še kako prav pride ob njihovem druženju.  Trosed je idealen za spanje po dolgem filmskem večeru ali domači zabavi.

Sedežna garnitura, ki se lahko spremeni v ležišče


Skriti predal v kavču uporabite za shranjevanje velikih okrasnih blazin za hrbet, ko ga spremenite v ležišče.

Poglejte vse raztegljive kavče

 

Izvedite več

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Vodič: Izbira ogledala

V 7 hitrih korakih do urejenega doma

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.