Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Manjša stenska polica, ovalno ogledalo in klubska mizica iz kovine in stekla

Najljubši majhni kosi pohištva naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: majhni kosi pohištva, novi izdelki, ogledalo, klubska mizica, stenska polica, notranji dizajn, dnevna soba

Susanne Bank obožuje dizajn in prisega na kakovost. Je namreč dolgoletna nabavnica za majhne kose pohištva v JYSK-u. Povprašali smo so, ali nam lahko predstavi njene najljubše tri kose majhnega pohištva iz novega asortimana: "Vsi trije novi izdelki imajo eno skupno lastnost: hladen, industrijski stil, pravi Suzanne.

Klubska mizica SQUARE in ovalno ogledalo PIPING

Predsoba z ovalnim ogledalom, klubska mizica iz kovine in stekla in vaza v srebrni barvi

 

"Naša nova klubska miza SQUARE bo zagotovo pritegnila nekaj pozornosti," pravi Susanne. »Dizajn mizice se sklicuje na 80. leta, ki je spet v trendu. Mizica je dobila ime po kvadratni obliki. Kovinske vrvice in steklena površina ustvarjajo skladen videz, zato lahko mizico uporabite v več prostorih: v spalnici kot nočno omarico, v dnevni sobi kot klubsko mizo ali v predsobi kot majhno konzolno mizo, «pravi Susanne in v nadaljevanju opiše svojo naslednjo najljubšo:

“Predsoba je tudi odlično mesto za obešanje ogledala“ PIPING ”. Ogledalo ma čudovito, ovalno obliko, ki je popolnoma nasprotje kvadratni obliki klubske mizice SQUARE. Zagotovo pa ga lahko uporabljate tudi samostojno: v spalnici, v najstniški sobi ali kjer koli drugje, kjer želite dodati eleganten pridih, «pravi Susanne, preden začne poudarjati značilnosti svojega zadnjega favorita v novem JYSK-ovem asortimanu med majhnimi kosi pohištva.

Stenska polica PLACE ME

Manjša stenska polica z dišečimi svečami, umetno rastlino svetilko na baterije

 

"Ugotavljam, da je stenska polica ljubka, a zelo majhna ," pravi Susanne. »Oblikovala ga je ena od naših bivših pripravnic v JYSK-u, študentka oblikovanja pohištva, Camilla Randrup Sejr. Resnično uživamo, ko novi oblikovalci prevzemajo skandinavski dizajn, ki ga imamo tako radi. Ta polica je sestavljena iz kosa lesa z laminatno površino v modrem odtenku in srebrno obarvanim jeklenim nosilcem. S preprestom dizajnom se lahko prilega v katero koli sobo v vašem domu, ne glede na to, kakšen slog ima."

Novi izdelki so na voljo na spletu od konca januarja, od sredine februarja pa v fizičnih trgovinah. Kateri kos majhnega pohištva pa še vam najbolj všeč? Zapišite v komentarju pod blogom.