Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Klubska mizica iz kroma, mala vitrina in taburet s prostorom za shranjevanje

Najljubši majhni kosi pohištva naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: majhni kosi pohištva, novi izdelki, vitrina, klubska mizica, taburet, notranji dizajn, dnevna soba

Susanne Bank je naša dolgoletna nabavnica za majhne kose pohištva. Novi izdelki iz kategorije majhnih kosov pohištva bodo na voljo v spletni trgovini 15. julija, v fizičnih trgovinah od 5. avgusta, zato smo jo povprašali o njenih favoritih za letošnjo sezono. Susanne je izpostavila 3 kose pohištva: klubsko mizico iz kroma, manjšo stensko omarico iz bambusa in taburet s prostorom za shranjevanje. “Vsak od teh izdelkov je odlična kombinacija dizajna, materiala in barv, ki se lepo medsebojno dopolnjujejo” razloži Susanne in podrobneje opiše izdelke:

CURVEY: moderna klubska mizica iz kroma

Klubska mizica iz kroma s cvetličnim lončkom v kotu in dvema okrasnima blazinama na tleh

“Dizajn klubske mizice je navdahnjen s tehnološkim razvojem. Istočasno ima mizica retro izgled in se spogleduje z dizajnom iz 80-ih let prejšnjega stoletja. Materiala izdelka sta sijoč krom in steklo, ki sta po 30-40-ih letih zopet v trendu.”

Če imate radi posebne kose pohištva, bo klubska mizica CURVEY dodala posebno noto vašemu notranjemu stilu ureditve doma. “Je resnično vsestranska,” pravi Susanne: “V dnevni sobi lahko služi kot mizica za pitje kave ali odlaganje časopisov ter revij. V spalnici pa jo lahko uporabite tudi kot nočno omarico. Prav bo prišla tudi vašim najstnikom.”  

SPLIT: Siv taburet s prostorom za shranjevanje

Siv taburet s prostorom za shranjevanje in voziček z vazo,svečnik in cvetlični lonček

“Tako kot mizica CURVEY ima tudi taburet SPLIT čiste linije z industrijskim in klasičnim pridihom,” pravi Susanne in poboža sivi taburet iz mehkega žameta. “Zelo je lep in prijeten na otip, prav tako je ravno prave velikosti ter ima prostor za shranjevanje. Združuje kar tri rešitve v enem izdelku. Lahko ga uporabite na več načinov: za počitek nog, kot dodaten sedež (njegova nosilnost je 110 kg) in za shranjevanje igrač, knjig ali odej.” 

TREND: stenska omarica iz bambusa in stekla

Mala stenska omarica s skodelicami v različnih barvah


Tretji izdelek pa je nekaj popolnoma drugačnega. “Čudovita stenska omarica, ki izgleda kot manjša vitrina, kamor lahko postavimo na ogled svoje najljubše spominke in stvari," prične Susanne z razlago. ”Narejena je iz bambusa, ima steklena vrata in stranice, zato so razstavljeni izdelki lahko vedno lepo osvetljeni: otroške stvaritve, spominki s potovanj ali druge drobne dekoracije. Omarico lahko obesite tudi v kopalnico in v njej hranite parfume in nakit. Mogoče pa jo umestite v vašo kuhinjo ali jedilnico, da popestrite prazno steno?”