Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Mini preobrazba dnevne sobe

Mini preobrazba dnevne sobe

Z novim letom so nove priložnosti za nove začetke. Manjša preureditev in osvežitev doma se lahko uredi hitro in preprosto, obenem pa vas stane malo denarja.

Uporabite živahnejše barve v prostoru

Če želite živahnejšo dnevno sobo, ni treba takoj po novo barvno zofo ali sedežno garnituro. Uporabite majhne dodatke, kot so npr. preproge. Lahko jih je zamenjati in če imate prostor za njihovo hrambo, jih lahko vsake toliko časa ponovno uporabite, ko zamenjate stil ureditve dnevnega prostora.
 


Osvežite sedežne garniture

To je preprosto in enostavno: Nove okrasne blazine ali prevleke za blazine ne bodo osvežile le zofe, pač pa celotno dnevno sobo. Kombinirajte barve, materiale in velikosti, da bo vaša zofa moderna in udobna. 
 


Čas za 'hygge'

Zima je čas, da si ustvarite »hygge« vzdušje v vašem domu. Z nekaj spremembami lahko del dnevne sobe spremenite v popoln kotiček za počitek, kadar je zunaj mrzlo. Na udoben stol postavite mehke okrasne blazine in toplo odejo, prižgite sveče ter uživajte.


Čarobne luči

Z različnimi viri svetlobe, kot so namizne svetilke, verige luči in sveče, ustvarite toplo in prijetno vzdušje v svoji dnevni sobi. 

Preprosto organiziranje

Začetek novega leta je odlična priložnost za odstranjevanje krame in organiziranje doma. Škatle in košare različnih velikosti in iz različnih materialov so enostaven, denarnici prijazen in dekorativen način organiziranja majhnih predmetov, ki jih želite imeti pri roki, vendar ni nujno, da jih želite gledati.

 

Želite videti še kakšen projekt preobrazbe prostora v domu? Preberite o preobrazbi kopalnice
 

Izvedite več

Kakšen tabure izbrati?

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Najljubša svetila naše nabavnice

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.