Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Zavese in roloji v JYSK-u

Kako očistiti zavese in roloje?

Pranje zaves in rolojev ni tako težko kot se zdi. Čeprav deluje nekako zapleteno, vendar jih lahko s preprostimi triki vzdržujete čiste in urejene.

Pranje zaves

Pri gotovih zavesah morate slediti navodilom za pranje na etiketah. Izberite nežni program v pralnem stroju – ponavadi je to program za pranje volne z blago centrifuge. Pomembno je, da je raven vode visoka, saj ščiti tkanino. Če imate velike zavese, je morda bolje, da jih porazdelite v 2 pranjih.

Če niste prepričani, ali se lahko perejo v pralnem stroju, jih operete ročno. Ne glede ali jih perete v stroju ali ročno, jih obesite na drogove še vlažne, da se izognete likanju. Blago jih centrifugirajte ali dobro odcedite. Pod zavese pa postavite brisačo ali časopis, da tla zaščitite pred vodo.

Čiščenje žaluzij

Najlažji način čiščenja žaluzij je s posebno ščetko za rolete oz. žaluzije ali s posebno krpo iz mikrovlaken. So vaše žaluzije mastne? ČE da, potem morate uporabiti vlažno krpo. Uporabite tudi čisto vodo, po potrebi pa dodajte čistilo.

Ne priporočamo, da odmontirate žaluzij, da jih operete. Čeprav se zdi, da bi bil to najenostavnejši način, postopek pa je dolgotrajen. Aluminijske žaluzije se lahko povijejo in poškodujejo, zato jih previdno operite.

Čiščenje rolojev

Redko se umažejo, saj so ponavadi zviti v roli ali popolnoma odviti v vertikalo. Večinoma se lahko očistijo s krpo ali sesalcem. Prav tako se lahko očistijo z vlažno krpo ali dodatkom čistila 

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.