Raziščite naše vrtne lounge garniture in vrtno lounge pohištvo

Vrtna lounge garnitura je odlična izbira med različnimi kosi vrtnega lounge pohištva, če želite ustvariti elegantno in prijetno okolje za sproščujoče poletne večere. Obenem lahko vrtne lounge garniture z višjo vrtno mizo uporabite za obede na prostem. Vrtne lounge komplete in vrtne lounge garniture lahko kombinirate z lounge vrtnim pohištvom, ki je namenjeno udobnemu sedenju. Na voljo so udobni vrtni lounge naslanjači, dvosedi in trosedi ter odlične modulne vrtne lounge garniture, ki si jih sestavite po želji. Oblazinjeni deli vrtnih lounge garnitur in vrtnega pohištva so odlične kakovosti, nekatere vrtne lounge mize imajo posebno funkcijo prilagajanja višine. Na voljo so v naravni barvi ali črni barvi ter iz materialov, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Sestavili smo tudi lepe sete vrtnih lounge garnitur, ki imajo vedno nizko ceno. Kako izbrati vrtno lounge garnituro, si preberite tu.

Vrtno lounge pohištvo za vašo teraso

V ponudbi imamo lounge vrtne garniture različnih velikosti in iz različnih materialov, boste zagotovo lahko našli pravo vrtno lounge garnituro za svoj okus in tako vrtu, balkonu ali terasi dali svoj lasten pečat. Poskusite na primer kombinirati vrtno pohištvo: ležalnike, vrtne lounge dvosede ali trosede in vrtne lounge mizice, da boste ustvarili sproščeno vzdušje na terasi. JYSK-ove vrtne lounge garniture so narejene iz kombinacije različnih materialov. Vsaka vrtna lounge garnitura vključuje trpežne blazine s kakovostnimi prevlekami, zaradi katerih je pohištvo mehko in udobno za sedenje ter je v večini vodoodporno in ne potrebuje posebnega vzdrževanja. JYSK-ove vrtne lounge garniture in vrtno lounge pohištvo so zaradi svojega udobja in dizajna najprimernejša izbira za vrt, lahko pa jih uporabljate tudi v zimskih vrtovih, čakalnicah, večjih dnevnih sobah in podobnih prostorih.

Vrtni lounge seti, vrtne garniture in kompleti so iz različnih materialov

Vrtna lounge garnitura je sestavljena iz večjih kosov lounge vrtnega pohištva in je pogosto postavljena zunaj vse leto, razen če imate dovolj prostora za shranjevanje v notranjosti v zimskih dneh. Zato morate razmisliti, iz katerega materiala boste izbrali svoje vrtno lounge pohištvo. V JYSK-u imamo na izbiro vrtne lounge garniture iz različnih materialov:

  • umetni ratan (polietilen) - trden, umeten material, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanja, potrebno je samo čiščenje z vodo in milom
  • umetni les (polistiren) - odporen na vremenske vplive in lahko stoji zunaj vse leto 
  • aluminij - lahek material, ki ne rjavi. Aluminij ne zahteva vzdrževanja, čiščenje pa je preprosto - obrišete ga le z vlažno krpo
  • plastika (polipropilen) - lahko stoji zunaj skozi vse leto, čiščenje pa je preprosto - obrišete ga le z vlažno krpo
  • trd les – leseno vrtno pohištvo zahteva letno vzdrževanje z oljem, da ohranimo lep videz in hkrati preprečimo izsušitev in pokanje lesa

Barve vrtnih lounge garnitur in pohištva

Odvisno od materiala, ki ga izberete, je JYSK-ovo vrtno lounge pohištvo in garniture na voljo v črni, sivi in ​​naravni barvi. Ne pozabite kupiti novih, mehkih vrtnih blazin za vaše vrtne lounge garniture, da dosežete najboljše udobje sedenja. Če želite poskrbeti za svoje vrtne blazine, lahko kupite zaboj za blazine. Beseda lounge pomeni prostor za sedenje in sprostitev. In prav temu so namenjene sedežne garniture JYSK, ki so v nevtralnih barvah. Uporabite jih za počitek po napornem delovnem dnevu ali kot priložnost, da povabite prijatelje na neformalno druženje ob kavi ali pijači.

Kakšno vrsto lounge vrtne garniture ali seta naj izberem?

Ključ do izbire prave vrtne lounge garniture je velikost, lega na terasi in število sedišč, na izbiro pa je veliko različnih modelov:

Odvisno od velikosti vaše terase jo lahko dopolnite s praktično jedilnico in udobno dnevno sobo na prostem hkrati. Če nimate prostora za oboje, lahko udobno izberete klasičen in prostoren lounge komplet, ki ga sestavljajo ležalnik, vrtna lounge garnitura in mizica, pri čemer je mizica nastavljiva po višini – na ta način se lahko prilagodi ali je čas za obedovanje ali udoben počitek.

Če se odločite za večmodulno lounge garnituro, vam ta omogoča večjo prilagodljivost glede lokacije in dekoracije na terasi, saj jo lahko postavite poljubno.