Raziščite vrtne ležalnike za plažo ali teraso

Vrtni ležalniki za kampiranje ter za ležanje na plaži in vrtni počivalniki so iz različnih materialov in oblik, zato boste zagotovo našli takega, ki bo ustrezal vašim potrebam in okusu. Je sploh kaj boljšega od počivanja na udobnem vrtnem ležalniku na terasi, balkonu, ob bazenu ali plaži ob prebiranju dobre knjige s hladno pijačo v roki? Poletje je čas za sprostitev in razvajanje na vrtnih počivalnikih – to ni čas za hitenje, ampak za uživanje. Vrtni ležalnik lahko kombinirate z vrtnimi garniturami in tako ustvarite svoj lasten udoben kotiček, kjer lahko počivate, se sprostite in uživate v poletju. K vrtnem ležalniku spada seveda tudi senčnik, ki si ga izberite po odličnih cenah. Na voljo so tudi ležalniki na kolesih za lažje prestavljanje in premikanje. Nekateri vrtni ležalniki imajo tudi udobne blazine za počivanje. Na voljo je model vrtnega ležalnik, ki ima tkanino iz hitro sušečega materiala. Za na plažo so na voljo zložljivi in lahki vrtni ležalniki. Poglejte, kako urediti teraso v urbanem stilu.

  Vrt - Ležalniki

  Ležalnik HALDEN Š60xD190 črna
  50,-/kos.
  64,99 /kos.
  -23%
  Ležalnik THORSMINDE Š59xD195 siva
  70,-/kos.
  -22%
  Le v trgovini
  Ležalnik HANSTHOLM Š63xD200 bela
  125,-/kos.
  169,- /kos.
  -26%
  Le v trgovini
  Ležalnik STOVNER Š67xD202 siva
  175,-/kos.
  -23%
  Samo na spletu
  Ležalnik KARLSHAMN Š81xD190 tem.siva
  225,-/kos.
  299,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Ležalnik OUTRUP Š59xD195 siva
  300,-/kos.
  399,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Ležalnik TAMBOHUSE Š76xD206 siva
  450,-/kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Ležalnik TAMBOHUSE Š74xD203 naravna
  450,-/kos.
  -24%
  Samo na spletu

  VRTNI LEŽALNIKI V RAZLIČNIH MATERIALAH IN BARVAH

  Izberete lahko ležalnik iz materiala, ki je odporen na vremenske razmere in ne potrebuje vzdrževanja, kot so jeklo, plastika ali poliratan. Tak ležalnik zdrži več let brez nekega dodatnega vzdrževanja. Na voljo je tudi ležalnik iz trdega lesa, ki običajno zahteva malo vzdrževanja z oljem, razen če želite bolj surov videz, ki ga sčasoma dobi zaradi vremena in vetra. Naša paleta barv ležalnikov in počivalnikov je zelo nevtralna in se ujema z večino drugega vrtnega pohištva. Tako lahko svoj novi ležalnik enostavno skombinirate z vrnim lounge kompletom in ustvarite udoben kotiček za sprostitev na vrtu ali na terasi. Nekateri JYSK-ovi ležalniki imajo tudi UV zaščito, da njihova barva ne zbledi na soncu.

  Novost je ležalnik UHRE, ki ima blazino iz hitro sušeče pene, ki ne vpija vlage. Prevleka je odporna na vodo in madeže ter zaščitena pred UV-žarki, kar preprečuje bledenje barve. Odporen je na vse vremenske razmere