Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 400 eur ali več (za dostave od 8-16h) do 29. 2. 24

 

Dve lounge vrtni garnituri – ena iz ratana in druga iz kovine in lesa

Kako pravilno izbrati ustrezno vrtno lounge garnituro

Potrebujete novo vrtno lounge garnituro, ki jo lahko uporabljate na vrtu ali na terasi? Z vrtno lounge garnituro lahko še bolj izkoristite vaš zunanji prostor in prijetne poletne večere. Vendar pa je težko najti ustrezen vrtni lounge komplet, ki vam bo všeč in zadostil vsem vašim potrebam.

Obstaja nešteto kombinacij vrtnih miz, stolov in ganitur ter zof. Poleg tega morate pomisliti tudi na kakovost in vzdrževanje vrtnih lounge garnitur. Pri izboru vrtnih lounge garnitur vam bomo pomagali z vodičem, ki smo ga pripravili za vas. V njem smo tudi opisali, na kaj vse morate biti pozorni.

Poglejte vse vrtne lounge garniture

Za kaj vse lahko uporabljate vrtne lounge garniture? 

Vrtne lounge garniture in vtrno lounge pohištvo se lahko uporablja tako na terasi kot na vrtovih ali večjih balkonih, saj poskrbijo, da je na vašem zunanjem prostoru sproščujoče in udobno vzdušje. Terasa tako ne bo le kraj, kjer lahko jeste zunaj, ampak tudi prostor, kjer se lahko sprostite in uživate v tišini ali času s prijatelji in družino. Vrtna lounge garnitura je lahko osrednja točka druženja na vašem vrtu.

Vrtna lounge stola z mizico na terasi
Vrtni lounge stol EDDERUP črna
125,-/kos.
169,- /kos.
-26%


Pomislite, kako želite uporabljati svoj zunanji prostor: teraso, balkon ali vrt. Ali želite predvsem izkoristiti prostor pod drevesi na vrtu, kjer lahko ležerno uživate ob kozarcu vina z dvignjenimi nogami? Ali pa ga želite uporabiti za več gostov ali hočete na teraso namestiti le ležalnik ?

Vrtna lounge garnitura v sivi barvi s kotno zofo, stolom in mizo, ki se lahko dvigne
Vrtna lounge garnitura TAMBOHUSE 5 oseb
2250,-/set
2999,- /set
-24%
Samo na spletu

Vrtne lounge garniture - kako izbrati med široko ponudbo? 

Ko iščete novo vrtno pohištvo, je izbor slednjega lahko prevelik. Priporočamo, da pri izboru upoštevate razmerje med ceno, funkcionalnostjo in vašimi potrebami. Če primerjate te dejavnike, boste našli najboljši vrtni lounge komplet. V JYSK-u ponujamo vrtne lounge garniture in pohištvo za vse cenovne razrede in potrebe. Da bi vam olajšali delo, smo izbrali 3 najpomembnejše dejavnike, ki jih morate upoštevati pri nakupu vrtne lounge garniture.

1. Prostor in velikost

Prva stvar, ki jo morate upoštevati pred nakupom, je velikost vašega zunanjega prostora. Imate balkon ali veliko teraso? Ne glede na vaš zunanji prostor lahko pri nas najdete vrtni lounge komplet, ki ustreza vašim potrebam.

Za majhen zunanji prostor verjetno ni ustrezna kotna vrtna lounge garnitura, boljša izbira bi lahko bil lounge komplet z 2 stoloma in mizo. Oglejte si našo ponudbo manjših vrtnih lounge garnitur in kompletov tukaj:


Če je vaš zunanji prostor malo večji od majhne terase ali balkona, vendar ni prevelik, bi lahko bila dobra rešitev kombinacija vrtnih stolov in mize z manjšo lounge garnituro ali pa se odločite za naše srednje velike vrtne lounge garniture:  


Če imate dovolj prostora za vrtno lounge garnituro, potem boste lažje izbrali. Lahko pa se pojavi težava, kako dobro in pametno "zapolniti" cloten zunanji prostor in dobiti enoten izgled. Dobra izbira je velika vrtna lounge garnitura s kotnim kavčem:

2. Materiali in vzdrževanje

Vrtne lounge garniture, ki potrebujejo malo vzdrževanja, so idealne za vse,  ki poletje povezujete z dolgimi sproščujočimi dnevi in ​​ne želite porabiti časa za vzdrževanje vrtne lounge garniture.

Večina vrtnih lounge garnitur je narejenih iz umetnega lesa, umetnega ratana in aluminija, ki skoraj ne potrebujejo vzdrževanja in so odporni na vremenske vplive. Enostavno jih je očistiti z milom in vodo. Ratan in aluminij sta tudi lahka in zato enostavna za premikanje.

Vrtni lounge kompleti iz kovine in lesa

Vrtni lounge kompleti iz kovine in lesa imajo večinoma moderen in enostaven izgled. Takšen stil se pogosto ujema z veliko novogradnjami. Kateri komplet vam je bolj všeč?

Vrtni lounge seti iz umetnega ratana

Vrtne lounge garniture iz umetnega ratana so na voljo v različnih barvah – vključno s črno, sivo in naravno barvo ter v različnih oblikah pletenja. Umetni ratan daje vaši terasi prav poseben videz udobja. Tako barve kot sestava modulov vplivajo na celoten vizualni izraz terase. Kateri komplet vrtnega lounge pohištva imate raje?

Hitrosušeče in vrtne garniture za vse vremenske razmere

Če želite vrtno pohištvo brez vzdrževanja, se brezskbno odločite za hitro sušečevrtne lounge garniture za vse vremenske razmere. Te namreč ponujajo odlično udobje in lep dizajn.

Preberite več o hitro sušečem se vrtnem pohištvu in vrtnem pohištvu, ki ga lahko pustite zunaj v vseh vremenskih razmerah.

3. Udobje in dizajn

Udobje vrtnega lounge pohištva je izredno pomembno, prav tako pa tudi dizajn!

Verjamemo, da mora biti vrtno pohištvo in zunanji prostor le podaljšek vašega doma. Ker imamo radi udobne kavče in naslanjače v dnevnih sobah, si privoščimo tako razkošje tudi na terasi ali balkonu. 


Stil in udobje sta individualna. Če ste v dvomih, kateri slog vrtne lounge garniture izbrati, se zgledujte po stilu vašega notranjega pohištva. Ko se stila pohištva ujemata v zaprtem prostoru in na prostem, dobimo eleganten in koheziven izgled doma in vrta.

Izvedite več

Hitro sušeče vrtno pohištvo in vrtno pohištvo za vse vremenske razmere

Oznaka FSC® je zagotovilo za les iz odgovornih virov

Obsežen vodič o materialih za vrtno pohištvo

9 odličnih vrtnih dodatkov