Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Vrtna lounge garnitura na veliki terasi

Izpostavljamo: vrtna lounge garnitura VONGE

Če iščete vrtno lounge garnituro za svojo teraso ali balkon, je VONGE odlična izbira in naši kupci temu pritrjujejo: kolekciji vrtnega pohištva VONGE dajo oceno vsaj 4 od 5 zvezdic na JYSK.si. 

Vrtno lounge pohištvo VONGE je na voljo v več različicah: vrtna lounge garnitura za 5 oseb, vrtna lounge garnitura za 6 oseb, vrtna lounge garnitura za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami in nastavljiv stol VONGE. Vsi izdelki v kolekciji vrtnega pohištva VONGE imajo zelo debele luksuzne blazine s trpežno prevleko. Poglejte si ocene naših kupcev:

Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb

Lounge vrtna garnitura za 6 oseb na terasi


Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb se lahko uporablja kot leva ali desna različica postavitve, tako da se lahko prilega vaši terasi. Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb ima skupno oceno 4,4 in je dobila oceno 5 zvezdic od navedenega madžarskega kupca na JYSK.hu:

“Trdno in lahko ogrodje,kakovostne blazine, udobna in moderna!” 

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami

Vrtna lounge garnitura z blazinami iz hitro sušečega materiala


Prikazana vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb ima debele luksuzne blazine s hitro sušečo, strukturno tkano prevleko iz poliestra. Prevleka ima na notranji strani vodotesen sloj, ki preprečuje vdor vode v blazino. Eden od naših belgijskih kupcev ceni kakovost seta in mu je dal oceno 5 zvezdic:  

“Vodoodporna vrtna lounge garnitura z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. 'Hitro sušeča' različica se zdi precej vodoodporna...”

Nastavljiv stol VONGE 

Nastavljiv stol na terasi ob morju


Vrtni stol VONGE ima brezstopenjsko nastavitev hrbtnega naslona in opore za noge, tako da lahko najdete točno pravi položaj za sončenje. Eden od naših norveških kupcev je stol ocenil s 5 in z besedami: 

“Zelo sem zadovoljen z nakupom dveh nastavljivih vrtnih stolov VONGE. Odličen tudi za udobno sedenje višjih ljudi! Vsekakor vredno cene :)”

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb

Vrtna lounge garnitura z zofo, stoloma in mizico


Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb vsebuje trosed, dva lounge vrtna stola in mizo. Priporočamo, da blazine med dežjem in pozimi shranite v zaprtih prostorih. Vrtna lounge garnitura je prodajna uspešnica v JYSK-u že od leta 2019. Češki kupec je podal nekaj obrazložitev in pustil oceno 5 zvezdic:

“Zelo udobna, z veliko prostora za sedenje. Enostavna in hitra montaža.”

 

Izvedite več

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Kako izbrati vrtni ležalnik

Izberite ustrezen vrtni senčnik ali platno za zaščito pred soncem

Kako izdelati vrtno pohištvo iz palet

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.