Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Vrtna lounge garnitura na veliki terasi

Izpostavljamo: vrtna lounge garnitura VONGE

Če iščete vrtno lounge garnituro za svojo teraso ali balkon, je VONGE odlična izbira in naši kupci temu pritrjujejo: kolekciji vrtnega pohištva VONGE dajo oceno vsaj 4 od 5 zvezdic na JYSK.si. 

Vrtno lounge pohištvo VONGE je na voljo v več različicah: vrtna lounge garnitura za 5 oseb, vrtna lounge garnitura za 6 oseb, vrtna lounge garnitura za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami in nastavljiv stol VONGE. Vsi izdelki v kolekciji vrtnega pohištva VONGE imajo zelo debele luksuzne blazine s trpežno prevleko. Poglejte si ocene naših kupcev:

Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb

Lounge vrtna garnitura za 6 oseb na terasi
Vrtna lounge garnitura VONGE 6 oseb
1150,-/set
1699,- /set
-32%
Samo na spletu


Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb se lahko uporablja kot leva ali desna različica postavitve, tako da se lahko prilega vaši terasi. Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb ima skupno oceno 4,4 in je dobila oceno 5 zvezdic od navedenega madžarskega kupca na JYSK.hu:

“Trdno in lahko ogrodje,kakovostne blazine, udobna in moderna!” 

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami


Prikazana vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb ima debele luksuzne blazine s hitro sušečo, strukturno tkano prevleko iz poliestra. Prevleka ima na notranji strani vodotesen sloj, ki preprečuje vdor vode v blazino. Eden od naših belgijskih kupcev ceni kakovost seta in mu je dal oceno 5 zvezdic:  

“Vodoodporna vrtna lounge garnitura z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. 'Hitro sušeča' različica se zdi precej vodoodporna...”

Nastavljiv stol VONGE 

Nastavljiv stol na terasi ob morju
Nastavljiv stol VONGE črna
300,-/kos.
399,- /kos.
-24%


Vrtni stol VONGE ima brezstopenjsko nastavitev hrbtnega naslona in opore za noge, tako da lahko najdete točno pravi položaj za sončenje. Eden od naših norveških kupcev je stol ocenil s 5 in z besedami: 

“Zelo sem zadovoljen z nakupom dveh nastavljivih vrtnih stolov VONGE. Odličen tudi za udobno sedenje višjih ljudi! Vsekakor vredno cene :)”

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb


Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb vsebuje trosed, dva lounge vrtna stola in mizo. Priporočamo, da blazine med dežjem in pozimi shranite v zaprtih prostorih. Vrtna lounge garnitura je prodajna uspešnica v JYSK-u že od leta 2019. Češki kupec je podal nekaj obrazložitev in pustil oceno 5 zvezdic:

“Zelo udobna, z veliko prostora za sedenje. Enostavna in hitra montaža.”

Izvedite več

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo