Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Izpostavljamo: vrtna lounge garnitura VONGE

Izpostavljamo: vrtna lounge garnitura VONGE

Če iščete vrtno lounge garnituro za svojo teraso ali balkon, je VONGE odlična izbira in naši kupci temu pritrjujejo: kolekciji vrtnega pohištva VONGE dajo oceno vsaj 4 od 5 zvezdic na JYSK.si. 

Vrtno lounge pohištvo VONGE je na voljo v več različicah: vrtna lounge garnitura za 5 oseb, vrtna lounge garnitura za 6 oseb z mizo, ki se ji lahko prilagodi po višini, vrtna lounge garnitura za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami in nastavljiv stol VONGE. Vsi izdelki v kolekciji vrtnega pohištva VONGE imajo zelo debele luksuzne blazine s trpežno prevleko. Poglejte si ocene naših kupcev:

Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb

Vrtna lounge garnitura za 6 oseb s po višini prilagodljivo mizo


Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb ima po višini nastavljivo mizo, ki jo lahko nastavite na višini na: 44 ali 67 cm. Poglejte vse prednosti nastavljive vrtne mize.

Vrtna lounge garnitura za 6 oseb se lahko uporablja kot leva ali desna različica postavitve, tako da se lahko prilega vaši terasi. Vrtna lounge garnitura VONGE za 6 oseb ima skupno oceno 4,3 in je dobila oceno 5 zvezdic od navedenega nizozemskega kupca na JYSK.nl:

“Lounge vrtni set je tak, kot sem pričakoval, z lepimi debelimi blazinami! (...) Všeč mi je, da je miza nastavljiva po višini!” 

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb s hitro sušečimi blazinami

Vrtna lounge garnitura z blazinami iz hitro sušečega materiala


Prikazana vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb ima debele luksuzne blazine s hitro sušečo, strukturno tkano prevleko iz poliestra. Prevleka ima na notranji strani vodotesen sloj, ki preprečuje vdor vode v blazino. Eden od naših belgijskih kupcev ceni kakovost seta in mu je dal oceno 5 zvezdic:  

“Vodoodporna vrtna lounge garnitura z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. 'Hitro sušeča' različica se zdi precej vodoodporna...”

Nastavljiv stol VONGE 

Nastavljiv stol na terasi ob morju


Vrtni stol VONGE ima brezstopenjsko nastavitev hrbtnega naslona in opore za noge, tako da lahko najdete točno pravi položaj za sončenje. Eden od naših norveških kupcev je stol ocenil s 5 in z besedami: 

“Zelo sem zadovoljen z nakupom dveh nastavljivih vrtnih stolov VONGE. Odličen tudi za udobno sedenje višjih ljudi! Vsekakor vredno cene :)”

Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb

Vrtna lounge garnitura z zofo, stoloma in mizico


Vrtna lounge garnitura VONGE za 5 oseb vsebuje trosed, dva lounge vrtna stola in mizo. Priporočamo, da blazine med dežjem in pozimi shranite v zaprtih prostorih. Vrtna lounge garnitura je prodajna uspešnica v JYSK-u že od leta 2019. Češki kupec je podal nekaj obrazložitev in pustil oceno 5 zvezdic:

“Zelo udobna, z veliko prostora za sedenje. Enostavna in hitra montaža.”

 

Izvedite več

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.