Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtni lounge komplet s stolom, mizo in zofo s podaljškom na veliki terasi

Izpostavljamo: serija vrtnega lounge pohištva UGILT

Serijo vrtnega pohištva UGILT lahko opišemo kot elegantno, ima vintage pridih in klasični šarm. Sestavljena je iz vrtne lounge garniture, lounge stola, dvojnega lounge ležalnika, lounge mize, vozička, klopi in cvetličnega korita. Vsi imajo prašno lakiran okvir iz galvaniziranega jekla, ki ga dopolnjujejo temno rjavi elementi in detajli iz akacijevega lesa. Ležalnik, stol in vrtna garnitura imajo razkošne debele vrtne blazine s trpežno, strukturno tkano prevleko.

Podrobneje si poglejte vse izdelke iz serije vrtnega pohištva UGILT in njihove ocene kupcev* (vsi izdelki niso dovolj dolgo v našem asortimanu, da bi prejeli ocene).

Lounge garnitura za 3 osebe


Vrtna louge garnitura UGILT je trosed s podaljškom, kjer se lahko udobno uležite. Vrtna garnitura je sicer težka, zato ji zagotovite stalno mesto na terasi. Videz vrtne garniture je kljub velikosti lahkoten in zračen. Vrtna lounge garnitura UGILT ima povprečno oceno 4 zvezdic od 5-tih, eden od naših romunskih kupcev pa jo je ocenil s 5 zvezdicami s sledečimi besedami:

“Zelo lepo vrtno pohištvo. Enostavno za sestavit, dobro izdelano. Udobno in ne zavzame veliko prostora. Priporočam.”

Vrtni lounge stol UGILT 

Vrtni lounge stol na sončni terasi


Visokokakovosten vrtni lounge stol je še en odličen primer robustnega kosa vrtnega pohištva UGILT, ki ima lahkoten videz. Značilna "mreža" iz kovine in lesa na stranskem in hrbtnem delu stola je tisto, kar ustvarja zračen videz, ki bo ustrezal vsaki terasi ali balkonu. Debele vrtne blazine zmehčajo pravokotne linije in vas vabijo, da se naslonite in uživate ob hladni pijači.

Vrtna lounge miza UGILT


Dopolnite svoj zunanji prostor na terasi ali balkonu z vrtno lounge mizo UGILT – kot nalašč za popoldansko druženje ob prigrizkih in hladnih pijačah. Lounge mizica ima povprečno oceno 4,4 od 5 zvezdic in v JYSK-u se strinjamo s češkim kupcem, ki jo je ocenil s 5 zvezdicami in jo opisal takole:

“Skandinavska dizajnerska poslastica za poležavanje na vrtu...”

Cvetlično korito UGILT 


Cvetlično korito UGILT ima visoko mrežo ob strani, ki je namenjena podpori rasti rastline v višino. V korito lahko posadite raznolike plezalke ali posejete sladki grah. Korito postavite ob steno na sončnem kotičku svoje terase ali pa ga uporabite kot pregrado prostora na svojem vrtu. 

Voziček UGILT 


Voziček UGILT je praktičen in dekorativen kos vrtnega pohištva hkrati. Uporabite ga kot svojo zunanjo kuhinjsko opremo ali kot majhen barski voziček. Eden od naših danskih kupcev je voziček ocenil z oceno 5 zvezdic:

“Prelep voziček. Lep material in enostaven za sestavit.”

Klop UGILT


Serijo vrtnega pohištva UGILT sestavlja klop, ki je nepogrešljiva na balkonu ali terasi, saj se lahko uporablja v več namenov. V Grčiji jo eden od naših kupcev uporablja na več načinov in ji daje oceno 5 zvezdic s tem opisom:

“Odlična vrednost za ta denar. Zelo uporabna, zaradi velikosti pa je uporabna kot klop ali klubska mizica.”

Ležalnik UGILT


Ležalnik je najnovejši dodatek serije UGILT. Njegovo življenjsko poslanstvo je, da se lahko nanj naslonite, morda poleg vaše posebne osebe, in se sprostite ob knjigi ali reviji. Verjamemo, da bo postal tako priljubljen kos pohištva, kot so ostali člani serije UGILT.

 

** Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije, Irske, Avstrije, Italijem Španije, Francije, Portugalske, Nemčije in Švice do februarha 2023.

Izvedite več

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole