Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Predalniki v več barvah in velikostih

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

LIMFJORDEN je kolekcija pohištva elegantnih linij in minimalističnega dizajna, ki se poda v vsak dom. Brezčasen videz kolekcije se brezhibno vključi v vašo dnevno sobo, spalnico ali pisarno ter ponuja funkcionalnost in stilsko ureditev.

Kolekcijo sestavljajo predalniki različnih velikosti in barv, nočne omarice, garderobne omare in pisalne mize v beli barvi in barvi lesa ter bela postelja.

Vsi izdelki LIMFJORDEN nosijo našo oznako »Vedno nizka cena«, kar pomeni, da ste lahko prepričani, da boste dobili najboljšo ponudbo, ne glede na to, kdaj se odločite za nakup. V tem blogu si lahko preberete več o tej cenovno ugodni in elegantni kolekciji pohištva za dom.

Pametne rešitve za shranjevanje v spalnici

Posteljni okvir LIMFJORDEN ima nizko vzglavje in dva predala, ki ju lahko uporabite za npr. posteljnino, pregrinjala ali dodatno prešito odejo.
Dolgoročno boste cenili to možnost shranjevanja za svojo spalnico, saj pomaga ustvariti okolje brez nereda, ki spodbuja miren spanec.

Nočna omarica LIMFJORDEN ima tudi dva predala. Je robustna in ima veliko prostora za shranjevanje, tako da jo lahko uporabite za odlaganje očal, knjige, spalne maske in nočne kreme, ki so vam tako vedno pri roki.

Veliki predalniki s prostorom za shranjevanje

Ne glede na to, ali potrebujete več prostora za svojo spalnico ali kateri koli drug prostor v vašem domu, je predalnik LIMFJORDEN odlična izbira. Na voljo je s štirimi ali šestimi predali, ki vam nudijo zelo prostorno rešitev za shranjevanje. Obe različici sta na voljo v črni, beli in naravni barvi in ​​sta popolni za organiziranje vaših oblačil in drugih stvari. Minimalistična zasnova omogoča, da se neopazno zlije z obstoječim dekorjem spalnice.

Garderobna omara LIMFJORDEN je nov dodatek v seriji in vam nudi še boljše možnosti shranjevanja v vaši spalnici. Na voljo je v dveh različnih velikostih: manjša različica z dvojimi vrati in tremi predali. Za vrati boste našli pet polic in obešalno letev. In velika različica garderobne omare s tremi vrati in tremi predali. Za vrati boste našli pet polic in dve obešalni letvi. Velika prostorna omara je kot nalašč za pare ali tiste, ki ljubijo modo.

Serija pohištva LIMFJORDEN vam ponuja tudi elegantne in prostorne možnosti shranjevanja za vašo pisarno. Pisalna miza LIMFJORDEN ima štiri predale za papir za tiskalnik in druge pisarniške potrebščine.

Pisalna miza LIMFJORDEN je na voljo v beli in naravni barvi, in z elegantnostjo, brezčasnostjo in klasičnim videzom dopolni vsak prostor doma, ne le pisarno.

Izvedite več

Izpostavljamo posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo