Pisalna miza za vsak delovni ali šolski kotiček

Pisalna miza je dandanes skoraj nujen kos pohištva za dom, saj vse več ljudi dela ali se šola od doma. Z ustreznim pisarniškim pohištvom, kot je pisalna miza, si lahko zagotovite najboljše delovne pogoje v domači pisarni. Pisarniška miza je osrednji del domače pisarne oz. delovnega kotička. V trgovinah JYSK ter v spletni trgovini boste našli veliko izbiro pisalnih miz različnih modelov: manjše, zložljive, kotne pisalne mize ter tudi takšne pisalne mize, ki jim lahko prilagodite višino in delate stoje. Na voljo imamo tudi modele pisalnih miz za študente, ki potrebujejo veliko prostora za knjige, mape in drugo gradivo, poleg tega pa imajo tudi predalnike. Poleg pisalne mize vam priporočamo, da izberete ustrezen pisarniški stol, ki bo vašemu hrbtu zagotovil optimalno oporo med sedenjem in delom v zgodnjih jutranjih urah. 

  Pisarna - Pisarniške mize

  Pisalna miza MESINGE 60x118 bela
  115,-/kos.
  169,- /kos.
  - 31%

  Izbira pisalne mize

  Izbira pisalne mize je odvisna od več stvari: od prostora, ki je predviden za delovni kotiček, s kakšnim namenom boste uporabljali pisalno mizo in kakšen slog pisalne mize imate radi. Če pisalno mizo uporabljate za delo, potrebujete prostor tudi za monitor, miško in tipkovnico. Če potrebujete več prostora za shranjevanje, si izberite pisalno mizo s predali, nekateri modeli pisalnih miz jih imajo pod mizno ploščo, drugi ob strani. Na voljo imamo tudi enostavne in manjše pisalne mize ter računalniške mize, ki so prilagojene igranju igric. Preberite nasvete za izbiro pisalne mize TU.

  Računalniška miza z LED osvetlitvijo

  V naši ponudbi imamo novo pisalno oz. računalniško mizo HALDUM z LED osvetlitvijo. Računalniška miza je prilagojena igranju igric ter ima LED trak, ki je nameščen ob robu pisalne mize. Vse svetlobne učinke računalniške mize lahko kontrolirate z daljinskim upravljalcem. Pisalna miza se tudi enostavno poveže z vašimi napravami. Več o računalnišk mizi TU.

  Ponudba pisalnih miz z nastavljivo višino, tako da lahko delate tudi stoje

  STAVANGER: pisalna miza je na voljo v beli in črni barvi. Pisalna miza STAVANGER je nastavljiva pisalna miza z po višini nastavljivimi nogami, ki omogočajo enostavno prilagajanje višien pisalne mize. Višino pisalne mize lahko prilagodite želenemu položaju sedenja. Pisalna miza je preizkušena za pisarniško uporabo in izpolnjuje zahteve glede varnosti in trajnosti, določene v standardih EN527-1-2-3. Trpežen vrh pisalne mize z debelino 1,8 cm ima globino 80 cm, kar vam omogoča ohranjanje želene oddaljenosti od monitorja. Njene mere so: 80xD160xV65-85 cm.

  SLANGERUP: pisalna miza je na voljo v beli in črni barvi. Pisalna miza SLANGERUP električna in po višini nastavljiva pisalna miza z po višini nastavljivimi nogami, ki omogočajo preprosto namestitev pisalne mize. Pisalna miza je preizkušena za pisarniško uporabo in izpolnjuje zahteve glede varnosti in trajnosti, določene v standardih EN527-1-2-3. Trpežen vrh pisalne mize z debelino 2,5 cm ima globino 80 cm, kar vam omogoča, da ohranite optimalno razdaljo do zaslona. Njene mere so: Š80xD160xV68-119 cm