Pisalna miza za vsak delovni ali šolski kotiček

Pisalna miza je dandanes skoraj nujen kos pohištva. Z ustreznim pisarniškim pohištvom, kot je pisalna miza, si lahko zagotovite najboljše delovne pogoje v domači pisarni. Za igranje iger v najstniški sobi je idealna računalniška miza za stacionarni računalnik za igrice. V manjši sobi ali otroški sobi lahko minimalistično pisalno mizo uporabimo za prenosnik, ne da bi zavzela preveč prostora. Za optimalen izkoristek prostora bo poskrbela tudi kotna pisalna miza s predali. Imamo široko paleto pisarniških miz v barvi hrasta, kovinske ter v barvah kot so črna, bela, naravna in videz betona. Poiščite zase pisalne mize, manjše ali velike pisalne mize, pisarniške mize s predalom ali računalniške mize z držalom za skodelico in vgrajeno LED lučko. Poglejte naš vodič, kako izbrati pisalno mizo. Poglejte tudi dvižne pisalne mize.

Pisalna miza, ki zagotavlja dobre delovne pogoje

Pisalna miza je nepogrešljiv del vaše domače pisarne in v trgovinah JYSK boste našli pisalne mize in računalniške mize v več različnih modelih, velikostih in materialih - odlične kakovosti. Majhna pisalna miza je primerna za lažja pisarniška dela, medtem ko pisarna, ki se uporablja za delo od doma, pogosto zahteva veliko pisalno mizo s predali in dovolj prostora za knjige, mape in razne papirje. Za te potrebe je lahko prava izbira dvižna pisalna miza.

Odločite se lahko tudi za nakup pisarniškega stola, ki daje vašemu hrbtu optimalno oporo, ko sedite in ko več ur delate ob pisalni mizi. Ne pozabite tudi, da je pomembno, da imate na delovnem mestu dobro osvetlitev. Oglejte si naš izbor namiznih svetilk za pisalno mizo.

Če nimate dodatnega prostora, ki bi ga lahko uporabili kot pisarno, si lahko uredite pisarno v kotu dnevne sobe in uporabite mini pisalno mizo s policami, ki izgleda kot manjša omara. Bližina družine je lahko prednost, hkrati je težje imeti malo miru. Preberite naše praktične, kako organizirati prostor za delo od doma.

Izbira pisalne mize

Izbira pisalne mize je odvisna od več stvari: od prostora, ki je predviden za domačo pisarno, s kakšnim namenom boste uporabljali pisalno mizo in kakšen slog pisalne mize imate radi. Če pisalno mizo uporabljate za delo, potrebujete prostor tudi za monitor, miško in tipkovnico. Če potrebujete več prostora za shranjevanje, si izberite pisalno mizo s predali, nekateri modeli pisalnih miz jih imajo pod mizno ploščo, drugi ob strani. Na voljo imamo tudi enostavne in manjše pisalne mize ter računalniške mize, ki so prilagojene igranju igric. Preberite nasvete za izbiro pisalne mize TU. Pripravili pa smo vam tudi, kako si uredite kotiček za delo od doma. Pisalna miza naj bo praktična in hkrati naj se stilsko vklopi v vaš dom.

Računalniška miza za igranje igric

Dobra računalniška miza je predpogoj za pravilno namestitev igričarskega kotička. Ko izbirate računalniško mizo, je pomembno, da izberete takšno, ki ustreza vašim potrebam. V JYSK-u boste našli odlično računalniško mizo z držalom za slušalke, držalom za skodelico in skrivališčem za kable. Ne pozabite izbrati gamerskega stola, ki ga je mogoče prilagoditi glede na pisalno mizo, tako da se prilega višini. Preberite več o naših priporočilih za izbiro pravega gamerskega stola.

Kombinirajte pohištvo za vašo domačo pisarno

Kdo pravi, da morajo biti domača pisarna, pisalna miza in pisarniški stol togi in dolgočasni? Pisarniški prostori so pogosto le praktični in funkcionalni, a tudi nekoliko dolgočasni. Vendar ni nujno, da je tako. S preprostimi dodatki lahko slog domače pisarne združite s preostalo notranjostjo doma in ustvarite sodoben videz pisalne mize ter pisarniškega stola. 

Na primer, uporabite jedilniški stol namesto tradicionalnega pisarniškega stola. Čez na stol položite katero koli umetno jagnječo kožo ali dokupite sedežno blazino za stol, da mu zagotovite dodatno udobje in udobje. S kombiniranjem jedilniškega stola z elegantno pisalno mizo in opremljanjem z dekoracijami in škatlami lahko ustvarite lep prostor. Pisalna miza in pisarniški stol naj ostaneta osrednja elementa pisarne, dodatki pa naj poživijo prostor.