Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Trije različni stili ureditve domače pisarne s pisarniškimi stoli in mizami

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma

Datum:

Kategorija: Dom

Tags: domača pisarna, ideje za ureditev domače pisarne, delo od doma, računalniški stol, pisarniški stol, pisalna miza

Ko se odpravite v nakup novega pisarniškega stola ali računalniškega stola, je treba upoštevati več stvari: Kakšen material imate raje? Umetno usnje je enostavno očistiti, tkanine ali mreže pa so lahko veliko udobnejše - še posebej v toplejših letnih časih. Koliko podpore za hrbet želite? Imate pisarno ali želite, da se vaš novi pisarniški stol prilega pohištvu vaše jedilnice ali dnevne sobe? V tem blog zapisu vas bomo vodili skozi različne možnosti, ki jih imate v podjetju JYSK.

Direktorski pisarniški stoli

Bi radi sedeli - in se počutili - kot direktor? Potem je pisarniški stol TJELE pravšnji za vas. Z visokim naslonom, debelo oblazinjenim sedežem in nasloni za roke je vrhunska izbira za pisarniški stol. Stol TJELE je nastavljiv po višini in izjemno udoben za daljša obdobja sedenja. Narejen je iz umetnega usnja in je enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

Direktorski pisarniški stol s pisalno mizo


Pisarniški stol SKODSBORG je na videz podoben direktorskemu pisarniškemu stolu TJELE, vendar je narejen iz tkanine. Na pisarniških stolih iz tkanine lažje dlje sedimo, saj so bolj prijetni na dotik za naše noge in hrbet. Pisarniški stol SKODSBORG je na voljo tudi v črni barvi.

Pisarniški stol v sivi barvi in pisalna miza


ASPERUP je pisarniški stol iz tkanine in mrežice, ki ga je vredno omeniti, če vam je všeč še bolj udoben občutek sedenja in vam umetno usnje ni všeč. Mrežica je zračen material, zato je sedenje na takem pisarniškem stolu zelo prijetno, še posebej v poletnih mesecih ali če vam je na sploh hitro vroče.

Pisarniški stol z mrežico in nastavljiva pisalna miza


Elegantni pisarniški stoli

Če nimate posebnega prostora, ki je namenjen za domačo pisarno, ampak delate iz dnevne sobe, boste morda raje izbrali bolj eleganten pisarniški stol. Pisarniški stol SNEDSTED je lahko vaša prava izbira - po višini nastavljiv pisarniški stol iz umetnega usnja in s kromiranim dnom.

Pisarniški stol v beli barvi ob pisalni mizi s predalnikom


Pisarniški stol JONSTRUP se ujema z jedilniškimi stoli JONSTRUP. Če imate doma v jedilnici jedilniške stole JONSTRUP, lahko s pisarniškim stolom iz iste serije pohištva ustvarite usklajen videz svojega doma.

Eleganten pisarniški stol v konjak barvi ob lepi pisalni mizi


Pisarniški stol ABILDHOLT je narejen iz sive tkanine, ima nastavljivo višino in udoben sedežni del. Hrbtni naslon je oblikovan tako, da podpira vaš hrbet pri sedenju.

Pisalni stol iz tkanine ob pisalni mizi z nastavljivo višino


Računalniški ali gaming stol

Če ste navdušen igralec/ka igric, je pomembno, da med dolgim igranjem poskrbite za svoje telo. Namenski računalniški stol za igrice (gaming stol) je lahko pravi za vas. Ena od možnosti je računalniški stol HAVDRUP, ki je nastavljiv po višini in ima brezstopenjski nagibni mehanizem za lajšanje obremenitve hrbta med dolgimi igralnimi sejami.

Preberite tudi o odličnem in udobnem računalniškem stolu HALLUM.

Gaming stol in pisalna miza

 

 

NOVOSTI 2022