Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Kateri model pisalne mize je idealen za vas? Izbira je odvisna predvsem od prostora, ki ga imate na voljo, s kakšnim namenom boste uporabljali pisalno mizo in kakšen stil pisalne mize vam je všeč. V tem vodiču vam bomo pokazali nekaj različnih modelov pisalnih miz, ki so na voljo v JYSK-u.

Za začetek razmislite, kakšno velikost mize potrebujete. Če pisalno mizo uporabljate za delo in potrebujete prostor tudi za monitor, miško in tipkovnico, mora biti pisalna miza čim širša, vendar ne manj kot 60 cm. Če imate več monitorjev, upoštevajte tudi dolžino mize. Če imate dva monitorja, potrebujete mizo, ki je dolga najmanj 140 cm. Upoštevati pa morate še višino pisalnih miz. Večina miz je visoka približno 75 cm, če pa bi radi občasno delali stoje, je za vas primerna nastavljiva pisalna miza. V našem asortimanu imamo dva modela v dveh barvah: SLANGERUP in STAVANGER. Pisalna miza SLANGERUP ima največjo višino 119 cm, pisalna miza STAVANGER pa 85 cm. 

Pisalna miza s prilagodljivo višino in pisarniški stol za delo od doma


Pisalna miza s predaloma

Ko kupujete pisarniško pohištvo za delovne kotičke, je vedno dobro premisliti, ali potrebujete tudi prostor za shranjevanje. Ali potrebujete pisalno mizo s predali pod mizno ploščo ali predalnik za nov delovni kotiček ali domačo pisarno? Nekatere mize imajo že vgrajene predale, na primer STEGE.

Manjša pisalna miza s predaloma in bel pisarniški stol v delovnem kotičku


Pisalne mize imajo različne prostore za shranjevanje, nekatere imajo pod mizno ploščo le polico, druge pisalne mize pa imajo kombinacijo police in predala, na primer pisalna miza TRAPPEDAL.

Manjša pisalna miza s polico in predalom ob oknu


Predali so lahko nameščeni tudi ob strani pisalne mize, tako da imate več prostora za noge in več prostora za shranjevanje - tako kot v primeru mize BILLUND, ki ima tudi majhno omarico. Miza je na voljo tudi v sivo-beli različici.

Pisalna miza s predalom in omarico ob strani


Preproste in elegantne pisalne mize

Če vam je všeč enostaven videz domače pisarne ali če ne potrebujete prostora za shranjevanje, je prava izbira pisalna miza AABENRAA z manjšo polico pod mizo. 

Pisalna miza s črnimi kovinskimi nogami in siv pisarniški stol


Naslednja možnost je pisalna miza VANDBORG, ki je malo daljša in širša kot AABENRAA, a ima še vedno eleganten izgled.

Pisalna miza in jedilniški stol ob sivi steni


Računalniška miza

Če ste (ali vaš otrok) nestrpen igralec igric, je pisalna miza, kot je LANGHOLM, prava izbira za vas. Računalniška miza je videti prav odlično z vgrajenimi LED lučmi in z držalom za steklenice, ki zmanjša tveganje za razlitje tekočin v električno opremo.

 

Računalniška miza in gaming stol

 

 

Izvedite več

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma

Kako organizirati delovni prostor za delo od doma

Kako urediti pisarno in predsobo