Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Trije različni stili ureditve domače pisarne s pisarniškimi stoli in mizami

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Kateri model pisalne mize je idealen za vas? Izbira je odvisna predvsem od prostora, ki ga imate na voljo, s kakšnim namenom boste uporabljali pisalno mizo in kakšen stil pisalne mize vam je všeč. V tem vodiču vam bomo pokazali nekaj različnih modelov pisalnih miz, ki so na voljo v JYSK-u.

Za začetek razmislite, kakšno velikost pisalne mize potrebujete. Če pisalno mizo uporabljate za delo in potrebujete prostor tudi za monitor, miško in tipkovnico, mora biti pisalna miza čim širša, ne manj kot 60 cm. Če imate več monitorjev, upoštevajte tudi dolžino mize. Če imate dva monitorja, potrebujete mizo, ki je dolga najmanj 140 cm. Upoštevati pa morate še višino pisalnih miz.

Večina pisalnih miz je visoka približno 75 cm, če pa bi radi občasno delali stoje, je za vas primerna nastavljiva pisalna miza. V našem asortimanu imamo več modelov pisalnih miz z nastavljivo višino v dveh barvah: novi manjši pisalni mizi BOESTOFTE, pisalna miza srednje velikosti ASSENTOFT ter večji pisalni mizi SLANGERUP in STAVANGER. Pisalna miza SLANGERUP ima največjo višino 68-119 cm, pisalna miza STAVANGER 65-85 cm, model pisalne mize BOESTOFTE  72-106 cm ter pisalna miza ASSENTOFT 75-117 cm.

Pisalna miza s prilagodljivo višino in pisarniški stol za delo od doma


Pisalna miza s predalom

Pisalne mize imajo različne prostore za shranjevanje, nekatere imajo pod mizno ploščo le polico, druge pisalne mize pa imajo kombinacijo police in predala, na primer pisalna miza TRAPPEDAL, ki je na voljo tudi v svetlejši različici z belimi nogami in belo fronto na predalu.

Manjša pisalna miza s polico in predalom ob oknu


Predali so lahko nameščeni tudi ob strani pisalne mize, tako da imate več prostora za noge in več prostora za shranjevanje - tako kot v primeru mize BILLUND, ki ima tudi majhno omarico. Pisalna miza je na voljo tudi v sivo-beli različici.

 

PredalI ali police so lahko tudi ob strani pisalne mize in tako imate več prostora za noge in več prostora za shranjevanje – tako kot je pri pisalni mizi ULLITS, ki ima tudi majhno omarico.

Pisalna miza v sivo-beli barvi in črn pisarniški stol


Preproste in elegantne pisalne mize

Če vam je všeč enostaven videz domače pisarne ali če ne potrebujete prostora za shranjevanje, je prava izbira pisalna miza SKOVLUNDE

Pisalna miza v delovnem kotičku


Naslednja možnost je pisalna miza VANDBORG, ki je malo daljša in širša kot SKOVLUNDE, a ima še vedno eleganten izgled.


Računalniška miza

Če ste vi ali vaš otrok strasten igralec igric, je pisalna miza LINDHOLM, prava izbira za vas. Računalniška miza je videti prav odlično z vgrajenimi LED lučmi in z držalom za plastenke, ki zmanjša tveganje za razlitje tekočin v električno opremo.

 

Računalniška miza in gaming stol

 

Izvedite več

Mini preobrazba domače pisarne

Mini preobrazba domače pisarne

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma