Poglejte pisarniške stole za udobno sedenje

Pisarniški stoli morajo biti kakovostni in sicer še toliko bolj, če opravljate delo od doma. Pravilen položaj pri sedenju na pisarniškem stolu preprečuje napetost v vratu in hrbtu. V naši ponudbi pisarniških stolov so modeli iz umetnega usnja ali pisarniški stoli z oblazinjenim sedežnim in hrbtnim delom ter tudi pisarniški stoli z nasloni iz mrežice. Pisarniški stoli so v večini vrtljivi, imajo plinsko vzmetenje in brezstopenjski nagibni mehanizem. V JYSK-u lahko seveda kupite tudi podlogo za pisarniške stole, da zaščitite tla ali preprogo. Na voljo so tudi posebni računalniški stoli oz. gaming stoli ter tudi manjši pisarniški stoli za otroke. Poglejte tudi blog s tremi ureditvami delovnega kotička s pisarniškim stolom in pisalnimi mizami TU.

18 izdelki
  18 izdelki

  Kako izbrati pisarniški stol 

  Direktorski pisarniški stoli imajo ponavadi visok naslon, debelo oblazinjen sedež in naslone za roke. Direktorski ali konferenčni pisarniški stoli so fleksibilni in jim lahko nastavite višino po vaši želji. Udobni so za dolga sedenja. Če delate v dnevni sobi, boste morda raje izbrali bolj eleganten pisarniški stol. 

  Če radi igrate računalniške igrice, je pomembno, da med dolgim igranjem poskrbite za svoje telo z udobnim pisarniškim stolom. Namenski računalniški stol (gaming stol) je lahko pravi za vas tudi, če delate od doma, saj so prilagojeni za dolgo sedenje. Preberite več v blogu, kako izbrati ustrezen pisarniški stol.

  Delo od doma v domači pisarni s kakovostnim pisarniškim stolom

  Zadnja leta ima čedalje več ljudi možnost dela od doma v domači pisarni. Poleg tega, da poskrbite, da imate kakovosten pisarniški stol in pisalno mizo, imejte med delom tudi več odmorov. Z gibanjem telesa se namreč sproži večji pretok krvi, kar je odlično tudi za počitek oči. Vzemite si odmor v dolžini vsaj 10 minut na vsako uro gledanja v zaslon. Če imate možnost pojdite tudi ven na svež zrak. Tudi med sedenjem na pisarniškem stolu lahko večkrat na dan naredite več vaj za krepitev rok in vratu. Preberite tudi naše nasvete, kako si organizirati delovni prostor za delo od doma, da boste produktivnejši.

  Imate majhen delovni kotiček?

  Če živite v majhnem stanovanju, se zdi skoraj nemogoče urediti udoben delovni kotiček v zavetju doma. Izberite manjšo pisalno mizo ter si priskrbite še čudovit pisarniški stol in ste na dobri poti. Velikokrat je delovni kotiček s pisalno mizo in pisarniškim stolom kar v veliki dnevni sobi, ki ga lahko ločite od ostalega prostora kar z dekorativnimi zavesami. Več idej najdete v blog zapisu.