Poglejte pisarniške stole za udobno sedenje

Pisarniški stoli morajo biti kakovostni, če opravljate delo od doma ali se šolate od doma, kar je v teh časih še kako aktualno. Pravilen položaj pri sedenju na pisarniškem stolu preprečuje napetost v vratu in hrbtu. V naši ponudbi pisarniških stolov so modeli iz umetnega usnja ali pisarniški stoli z oblazinjenim sedežnim in hrbtnim delom ter tudi pisarniški stoli z nasloni iz mrežice. Pisarniški stoli so v večini vrtljivi, imajo plinsko vzmetenje in brezstopenjski nagibni mehanizem. V JYSK-u lahko seveda kupite tudi podlogo za pisarniške stole, da zaščitite tla ali preprogo. Na voljo so tudi posebni računalniški stoli oz. gaming stoli ter tudi manjši pisarniški stoli za otroke. Poglejte tudi blog s tremi ureditvami delovnega kotička s pisarniškim stolom in pisalnimi mizami TU.

  Pisarna - Pisarniški stoli

  Pisarniški stol RUNGSTED siva
  65,-/kos.
  basic
  Samo na spletu
  Pisarniški stol DALMOSE črna
  65,-/kos.
  89,99 /kos.
  -27%
  plus
  Samo na spletu
  Pisarniški stol BILLUM črna
  75,-/kos.
  99,- /kos.
  -24%
  plus
  Pisarniški stol ABILDHOLT tem.siva/krom
  99,-/kos.
  109,- /kos.
  AKCIJA
  plus
  Samo na spletu
  Pisarniški stol LYSEKIL siva
  100,-/kos.
  129,- /kos.
  -22%
  plus
  Samo na spletu
  Pisarniški stol SUNDS črna
  119,-/kos.
  139,- /kos.
  -14%
  plus
  Pisarniški stol HUMLEDAL črna/krom
  125,-/kos.
  169,- /kos.
  -26%
  plus
  Samo na spletu
  Pisarniški stol SKODSBORG črna
  139,-/kos.
  159,- /kos.
  -12%
  plus
  Pisarniški stol TJELE črna
  150,-/kos.
  269,- /kos.
  -44%
  gold
  Pisarniški stol STAKROGE rjava
  219,-/kos.
  gold
  Samo na spletu
  Pisarniški stol SEJSTRUP črna
  225,-/kos.
  299,- /kos.
  -24%
  gold
  Samo na spletu

  Kako izbrati pisarniški stol 

  Direktorski pisarniški stoli imajo ponavadi visok naslon, debelo oblazinjen sedež in naslone za roke. Direktorski ali konferenčni pisarniški stoli so fleksibilni in jim lahko nastavite višino po vaši želji. Udobni so za dolga sedenja. Če delate v dnevni sobi, boste morda raje izbrali bolj eleganten pisarniški stol. 

  Če radi igrate računalniške igrice, je pomembno, da med dolgim igranjem poskrbite za svoje telo z udobnim pisarniškim stolom. Namenski računalniški stol (gaming stol) je lahko pravi za vas tudi, če delate od doma, saj so prilagojeni za dolgo sedenje. Preberite več v blogu, kako izbrati ustrezen pisarniški stol.

  Delo od doma v domači pisarni s kakovostnim pisarniškim stolom

  V zadnjih mesecih ima čedalje več ljudi možnost dela od doma v domači pisarni. Poleg tega, da poskrbite, da imate kakovosten pisarniški stol in pisalno mizo, imejte med delom tudi več odmorov. Z gibanjem telesa se namreč sproži večji pretok krvi, kar je odlično tudi za počitek oči. Vzemite si odmor v dolžini vsaj 10 minut na vsako uro gledanja v zaslon. Če imate možnost pojdite tudi ven na svež zrak. Tudi med sedenjem na pisarniškem stolu lahko večkrat na dan naredite več vaj za krepitev rok in vratu. Preberite tudi naše nasvete, kako si organizirati delovni prostor za delo od doma, da boste produktivnejši.

  Imate majhen delovni kotiček?

  Če živite v majhnem stanovanju, se zdi skoraj nemogoče urediti udoben delovni kotiček v zavetju doma. Izberite manjšo pisalno mizo ter si priskrbite še čudovit pisarniški stol in ste na dobri poti. Velikokrat je delovni kotiček s pisalno mizo in pisarniškim stolom kar v veliki dnevni sobi, ki ga lahko ločite od ostalega prostora kar z dekorativnimi zavesami. Več idej najdete v blog zapisu.