Pisarniški stoli za udobno sedenje

Pisarniški stol mora biti kakovosten, če opravljate delo od doma ali se šolate od doma, kar je v teh časih še kako aktualno. Pravilen položaj pri sedenju na pisarniškem stolu preprečuje napetost v vratu in hrbtu. V naši ponudbi pisarniških stolov so modeli iz umetnega usnja ali pisarniški stoli z oblazinjenim sedežnim in hrbtnim delom. Večina pisarniških stolov je s plinskim vzmetenjem in brezstopenjskim nagibnim mehanizmom. V JYSK-u lahko seveda kupite tudi podlogo za pisarniške stole, da zaščitite tla ali preprogo. Na voljo so tudi posebni računalniški stoli oz. gaming stoli ter tudi manjši pisarniški stol za otroke. Poglejte tudi blog s tremi ureditvami delovnega kotička s pisarniškim stolom in pisalnimi mizami TU.

  Pisarniški stoli - GOLD

  ?

  Kako izbrati pisarniški stol za delo od doma

  Direktorski pisarniški stol imajo ponavadi visok naslon, debelo oblazinjen sedež in naslone za roke. Direktorski pisarniški stoli so fleksibilni in jim lahko nastavite višino po vaši želji. Udobni so za dolga sedenja. Če delate v dnevni sobi, boste morda raje izbrali bolj eleganten pisarniški stol. 

  Če radi igrate računalniške igrice, je pomembno, da med dolgim igranjem poskrbite za svoje telo z udobnim pisarniškim stolom. Namenski računalniški stol (gaming stol) je lahko pravi za vas tudi, če delate od doma, saj so prilagojeni za dolgo sedenje. Preberite več v blogu, kako izbrati ustrezen pisarniški stol.

  Delo od doma v domači pisarni s kakovostnim pisarniškim stolom

  V zadnjih mesecih ima čedalje več ljudi možnost dela od doma v domači pisarni. Poleg tega, da poskrbite, da imate kakovosten pisarniški stol in pisalno mizo, imejte med delom tudi več odmorov. Z gibanjem telesa se namreč sproži večji pretok krvi, kar je odlično tudi za počitek oči. Vzemite si odmor v dolžini vsaj 10 minut na vsako uro gledanja v zaslon. Če imate možnost pojdite tudi ven na svež zrak. Tudi med sedenjem na pisarniškem stolu lahko večkrat na dan naredite več vaj za krepitev rok in vratu. 

  Imate majhen delovni kotiček?

  Če živite v majhnem stanovanju, se zdi skoraj nemogoče urediti udoben delovni kotiček v zavetju doma. Izberite manjšo pisalno mizo ter si priskrbite še čudovit pisarniški stol in ste na dobri poti. Velikokrat je delovni kotiček s pisalno mizo in pisarniškim stolom kar v veliki dnevni sobi, ki ga lahko ločite od ostalega prostora kar z dekorativnimi zavesami. Več idej najdete v blog zapisu.